71

Lan

преди 3 години

Баче Иван, никой не е казал, че проблеми и преди това не е имало. И преди това беше трудно да си родители в това общество. Сега обаче е почти непосилно...Все още спортовете на децата ми са отменени, приятелите им не излизат (кой щото го е страх, кой щото е отвикнал), децата нямат искра в очите - СТРАШНО е!

70

До баче Иван

преди 3 години

Когато ходят присъствено моят се връща около 14.00ч изморен,дремне малко и после на тренировка.След това учи и заспива в 21.30. изморен и потрудил сеЗабранил съм ПС и игри на компа през седмицата.Сега с тоя онлайн свършва в 12.Нищо не им дават за дом. подготовка,нямат тренировки и какво да му кажа като ми поиска да играе на ПС.Иначе трябва да стои и да гледа в точка.Майка му уж му дава да учи думи на английски и да чете,но пак не става.Вечер стои до 01.00ч .Не му се спяло и гледа глупости.

69

не разбрал

преди 3 години

И защо?!

68

Анонимен

преди 3 години

Имахме прекрасна родина.Дойдоха костовистите и със злоба унищожиха красотата.Днешната грозна държава е тяхно дело.

67

Анонимен

преди 3 години

Явно всички любители на ремонтите в блоковете са пощуряли да пишат в тоя форум, Практикер ми дават за пример. Ми то само това знаете! А да виждате времето от вън? Как мислите се отопляват училищата в страната, или за вас е само София и други няма? И да се отопли, как се проветрява в тоя студ? А как се пътува? Или пак ще ми дрънкате по времето на бай Тошо какво било? Между другото от бай тошово време училищата в малките градчета и села са на дърва и въглища! Това помните ли? Или пак е само София?

66

Анонимен

преди 3 години

Кой спорт е забранен?Забранен е организирания масов спорт, състезанията!Кой друг спорт е забранен, защо говорите глупости!

65

Анонимен

преди 3 години

Ми мойто едното хлапе си има велоегометър и редовно си върти, докато с телефона слуша урока. Другото има боксова круша. Спортуват си. Отделно, че излизат и с приятелчета. Ок са, никой не ги е ощетил откъм спорт и социални контакти.

64

Баче Иван

преди 3 години

Странно, аз вчера в дъжда бягах в парка, с една ветровка и полар от Декатлона и готово!3 градуса - ау, ужас, дайте им олекотена завивка да не истинат!Срамота - това ли ви е оправданието!Възпитавате лентяи и безделници, деца на по 10-15 години с наднормено тегло!Това е изключително вредно за тях самите!При -10 градуса съм играл като дете навън, подходящо облечен и екипиран!И нито аз, нито приятелите ми боледувахме!Сега кихне малко, парацетамол!Така не става...

63

Анонимен

преди 3 години

Те тия от снимката са все продукт на присъственото обучение, така че не ми го хвалете, моля!

62

Анонимен

преди 3 години

Презадоволени са, това е проблема - с техника, дрехи, глезотии!Разглезени са, това е!--------И понеже е така, забраняваме им спорта?

61

Анонимен

преди 3 години

Децата виждат, че ние стоим безучастно и, да си го кажем направо, ги предаваме. В началото моите излизаха да ръкопляскат на балкона, толкова им е акъла, вярваха в приказки. Сега им стана ясно за какво иде реч, но още не могат да го възприемат, просто вегетират.

60

Баче Иван

преди 3 години

Мерките нямат връзка с това, че вместо да четат книги и да спортуват, са застанали по тия телефони 24 часа в денонощието и гледат влогъри и всякакви друга ***, които им казват как да живеят!Да отиват в парковете и да спортуват, какво пречи?Нямали желание за живот!Презадоволени са, това е проблема - с техника, дрехи, глезотии!Разглезени са, това е!Деца, които не са научени на труд, а знаят само "Дай!".Е, така не става!Тия резултати не са от пандемията, те са отпреди това!

59

Анонимен

преди 3 години

63, къде играят децата пред блока при 3 градуса и дъжд бе!Аман от червени ***! Я си признай че мразиш камшийските деца, защото не можеш да бръмчиш с бормашината по цял ден, че майките им скачат!То кучета няма на вънка, той децата играели.Я си сменете опорките, че сте за посмесище.

58

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно подкрепям lan .Гледам малкия вкъщи вечно е на леглото.Вечно все проблеми имало с платформата.Учителките не могат да обяснят както трябва материала.Говоря за 7 ми клас.Разните му уравнения и т.н.Математиката е важна и ако се изпусне нишката всичко отива на кино.А колко много професии са свързани с нея.Плащаме на пенсионирана учителка да разяснява.Не може ли поне консултации да осигурят за ,който иска.Разбиха им навиците и режима на тези деца.Защо решиха ,че те са дяволите на заразата?

57

Боко

преди 3 години

Вълчев, ще ме слушаш . Не желая интелигентни , можещи и знаещи млади хора. Повечето такива заминаха на запад. Ще си ги гледате по интернет. Скайп , Вайбър...Другите ще сте покорни. Измислихме ви дистанционно обучение. Тоест никакво. Кой има устройства - учи. Уж. Тия по селата спят. Орат ,сеят ...Разпуснах ги. Нас гений НЕ НИ Трябват! Аз съм достатъчен. Всички вкъщи. Кой си включил лаптопа кой телефона ...Обучават се децата ...Да речем . Или пък не. Държавата ни е пародия ,а обучението е производ

56

Demonaz

преди 3 години

До Баче Иван до 45Какво трениране на морето сега бе ? Ти не можеш да станеш от масата. Зимата се тренира на закрито ,но от къде да знаеш.

55

Lan

преди 3 години

54, когато става въпрос само за усвояване на материала - да, точно така е, но всички деца имат нужда от социални контакти, движение и изкуство. А това в онлайн обучението го няма или е на много, много по-ниско ниво. Ако искаме личности, трбва да спрем да осакатяваме децата, уж да предпазим възрастните.

54

Анонимен

преди 3 години

Интересно къде са затворени тия деца, след като всички деца от квартала играят пред блока!В цяла Европа хората са затворени по домовете си, в България е най-либерално, пак сте недоволни!Ами гледайте си малко децата, то не е да му купуш смартфон и да го оставиш учителките и възпитателките да го гледат!И какво общо има Практикер и Технополис с училищата, след като човек влиза с маска за минути в тези магазини, а в училищата са цял ден без маски!

53

Lan

преди 3 години

Баче Иван, ти дете без желание за живот виждал ли си? Няма по-тъжна гледка! Децата НЕ искат да се движат или спортуват, до това ги докараха "мерките". А когато някой не иска нещо, трудно ще го накараш насила. Тази апатия е много по-срашна от заниженото ниво на образованието...с години ще берем "плодовете" на това пазене, което няма да опази никой!

52

Анонимен

преди 3 години

Две напълно загубени учебни години ! Не съм съгласен,че не можеше да се измисли нещо ! Онлайна си е и ще остане пълна пародия !Затворихте и взехте за заложници най-неправилните хора ! Смешно е Практикер,Джъмбо,Ски пистите,Технополис и кажи речи всичко да е отворено,а училищата затворени.Да не говорим,че при първия сняг интернета създаде проблеми .Нелепи мерки !Съжалявам,но няма да гласувам за вас този път !