54

1

преди 3 години

До мак,тази шайка,сще не си е изпълнила,обещанието ,към хората от с.Бисер.

53

Анонимен

преди 3 години

Как да се внимава? Защо пусна пътя за Рилския манастир без да е освидетелстван и постави живота на мен и семейството ми в риск? Неграмотното и гъзолизещо управление отнема десетки животи на ден. Ще отговаряш г.н премиер както пред БОГ така и пред НАРОДА. Ще отговаряш като Тръмп.

52

Прост и глупав

преди 3 години

Избори идват с пълна сила, да се внимава много!

51

мак

преди 3 години

Има ли превенция против наводниения, или както винаги, баце и шайката действат след дъжд качулка, щото не си вършат работата навреме? Голям праз, че тук-таме оказват пълно съдействие /хубаво и авторитетно звучи, нали?/ след драмата. Цялата работа на т.лупа е такава, ска.пана, на показ, на пожар. Ама банкянската къщичка и зайчарника са в безопасност, тъй че не му дреме за нищо.

50

Жоре парнаджията

преди 3 години

Другаре, когато температурите са ниски, сметките за парно са високи. Това е така, понеже поддържате ненормални температури от по 25-27 градуса в домовете си. Ако поддържате нормалните 21-22 градуса, тогава и сметките ви ще са нормални. Поняли, другаре?

49

1

преди 3 години

Ти също внимавай,др.борисов,разреди инспектирането,че времето ще става лошо.

48

чичо

преди 3 години

Не ми стана ясно,за какво трябва да внимавам много!==Ами като ти спре тока в къщата напр., докато се суетиш с резервно осветление, може да дойдат прескочат неканени нежелани гости ... да стане страшно ... нали схващаш ?!Ако се раминеш само със сурвакане, доообре !

47

МКII

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~При соца си живял добре, защото си посредствен и мързелив потомствен комунист. И държавата ти е позволявала да крадеш и да въртиш далавери "на частно". Сега добре живеят кадърните и работливите, а мързелите от соца се наливате с бира по площадите и вдигате "народни въстания", понеже вече държавата не ви дава наготово и трябва да работите.

46

ну ПОГОДИ

преди 3 години

ТАЛИБАН, ЧЕ КАКВИ ЗИМИ ИМАШЕ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ. ТИ СЕГА СЕ ПЛАШЕШ ОТ 20 САНТИМА СНЯГ. ТА НА ЛИ СИ МИЛИЦИОНЕР/ПОЖАРНИКАР ВЗИМАЙ ГРЕБЛОТО И УТИВАЙ ДА ЧИСТИШ СНЯГ..... ОСТАВКА М.У.Т.Р.О...

45

Тонката

преди 3 години

Бойко Победоносец:):):)Спаси нацията и от Ковид с минимални поражения:):):)Най-вече го признавам обаче затова,че купи за България ескадрила Ф16 и по този начин показа един среден пръст на Руснаци,Русофили,Руски шпиони и всекви други производни:):):)Велик е Бойко,велик:):):)Как няма да печели избори след избори?:):):):)Са Март,Април,Май и когато и да е пак ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

44

Анонимен

преди 3 години

Не ми стана ясно,за какво трябва да внимавам много!

43

Чиновник

преди 3 години

До Прав е човекаЗначи, понеже е зима и затова държавата трябва да ти помага, така ли? Може би трябва държавата да ти купи нови зимни гуми, да ти сипе гориво догоре и да ти напълни хладилника? Не, готованецо, тези неща са твоя грижа, а не на държавата.

42

тулуп ти внимавай

преди 3 години

ако паднеш в някоя преляла река ще те отнесе течението какъвто си плондир

41

София

преди 3 години

В същото време, в Топлофекация потриват доволни ръчички с надутите сметки.

40

Анонимен

преди 3 години

Обстановката в страната не се нормализира , а се влошава все повече и повече заради абсолютната неадекватност на герберските калинки , които не знаят за какво са там , дето са спуснати с парашут ,освен за едни пари , разбира се !Обстановката ще се номализира едва след изборите,когато ГРОБокопачите на Б-я бъдат изхвърлени на бунището ....

39

Прав е човека

преди 3 години

Внимавайте,защото от държавата помощ никаква!На какъв език да ви се обясни?

38

Анонимен

преди 3 години

Дали над 2 млн. За пътя за Р. Манастир. Този ходи с мисиите.Накрая не предвидили че ще се срути от по нагоре.Е докога тъпотии, кражби и лъжи.сега се прави на бащи а загрижен.

37

Мутри вън

преди 3 години

Оставката идва с пълна сила ,да се внимава много!

36

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Кои червени ?При червените при соца, живях в ПЪТИ по-добре !

35

Анонимен

преди 3 години

Баце, бегай в Зил-а.