58

Анонимен

преди 3 години

Както се казва: Една наука става наука, когато започне да се изразява с езика на математиката. Надпис в Математическия факултет (ФММ), сега не знам дали го има.

57

Анонимен

преди 3 години

7 място по смъртни случаи означва седмо място по заразени в Европа. Няма значение колко заразени хващате и колко се хвалите че не сте хванали!

56

malart

преди 3 години

Ако е плато - очаквам и мнението на географ

55

1

преди 3 години

"Математик" говори за мода в контекста на ваксини и съветва за политики...По-добре шаман да назначат!

54

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте планетата, и без това добитъка не желае да се ваксинира, нека се опраши по нормалния начин, живота за повечето трябва да продължи.

53

Анонимен

преди 3 години

Щом стигнахме математици да ни лекуват, няма страшно.

52

Анонимен

преди 3 години

Лъжа след лъжа, това е цялата им игра ! Всички около мен го минахме, без никакъв проблем, само с леко главоболие ! А тука големия ужас, голямата паника , та чак затваряме заведения и всичко ! СМЯХ ! Тия пари които сте взели, дано ви запушат гърлата !!!

51

Анонимен

преди 3 години

значи от 6 000 броя ваксини за България ще отделяме за Северна Македония. от какъв зор? и кой го реши това?

50

Двойкаджия

преди 3 години

Както и да го смятам броят на новозаразените все е по-голям от броя на ваксинираните. В близките месеци разчетите за идващите ваксини също не са обещаващи. Как точно и кога НОЩ си представят да свърши тази мъка?

49

Анонимен

преди 3 години

допълнително са усъвършенствали вируса в Африка т.н.английски щам- поразяна вече смъртоностно МЛАДИТЕ..в Англия *** поголовно.остана да пуснат учениците и студентите...това не е грип.кой знае какво са направили.явно Третата Световна Война ще е бактереологична.без пушки и самолети..едно кихане.един дъх и си умрял.

48

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

47

Ми добре

преди 3 години

Не е рибка, плувай...

46

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи, персонал и деца по училища и детски градини и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора

45

Анонимен

преди 3 години

Запознайте се с историята на човечеството, вкл. българската. Решението при пандемия винаги е било забавяне на темпото, изолация и временно отдръпване от социалния живот, докато премине заразата. Там, където не е правено, е имало масова мор.

44

Анонимен

преди 3 години

Някой географ или философ няма ли да се изкажат?

43

Баче Кико

преди 3 години

На тоз математик му пиша Слаб 2. Следващият моля.

42

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътПрав си твърде много сте *** и т е.

41

Нематематик

преди 3 години

Ало математика, ти гледал ли си разчетите за ваксинацията? Наясно ли си че Правителството проспа и поръчката на ваксини към ЕС, както всичко останало? До коя година трябва да си седим в къщи за да не скочат случаите?

40

Анонимен

преди 3 години

До кога ще давате думата на метемматици, политолози и прочее лаици да се изказват за вирусна епидемия? Да не говорим, че и от лекарите има коремни хирурзи, невролози, ортопеди.. Изобщо лица, чиито компетенции да много спорни. Ако целта е да се гони бройки мнения, по добре излезте на улицата и питайте минувачите наред- все същото ще е

39

alex

преди 3 години

Хубаво математик, ама кой е, къде е учил, къде преподава , къде са го публикували ? щото и аз съм учил математика до 12-ти клас , че и статистика 2 срока .....явно и аз съм "математик" и "експерт" ........