56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Та, това не било обилен дъжд? Измерванията май друго показват. А в планините като гледам на камерите как изтъня снежната покривка за един ден? Къде е отишла тази вода? Ей, аман от непризнати разбирачи. Никой не може да ви излъже. Ако беше Радев Коледа щеше да бъде със сняг. Дървета нямаше да падат. Реките няма да заливат дори и дерета.

55

какво чакат?

преди 3 години

При такава катастрофална ситуация не трябва ли да се обяви бедствие, да се вземат всички възможни мерки, да се инхлформират хората ежечасно ? Не, защо да го правят, те са безхаберниците от Герб начело с главния бандит

54

Лъжата Демокрация Бг

преди 3 години

Всичко се оказа лъжа.Равен старт, социална европейска държава, Пазарна икономика, европейски капитализъм.Защото всичко е мафия.Най-опасната ДС мафия.

53

Анонимен

преди 3 години

Боже, пази българия!

52

Анонимен

преди 3 години

Е, нали се оплакват, че нямало вода. Ако правилно я усвояват от дъждове и снегове, вода ще си има в изобилие. Управляващите да му мислят, ако пак излязат с номера, че водоемите били празни!!

51

Анонимен

преди 3 години

Четох до "дозата за половин месец" и се прекръстих! Как не ви е срам, бе,

50

от трън та на глог

преди 3 години

След дъжд качулка!

49

потоп и суша!

преди 3 години

Ола меса! Двете заедно! Амин!

48

докато беше суша????

преди 3 години

До На ЛъжатаПотп ни сполетя. Амин!

47

така де

преди 3 години

Но за сметка на това няма нова серия от сериала "Великият Джипкатор"!Освен ако не се качи на платноход и не започне да инспектира свлачища и наводнения, но едва ли, той не си пада по такива неща. Тма няма готин асфалт и мантинели.

46

водостоци и корита

преди 3 години

В старите блокове водосточните тръби са заустени в градската канализация. При новопостроените сгради явно е по-лесно тръбите да се монтират за фасадата и водата директно да се излива на тротоара. Затова улиците се превръщат в реки.За извънградските условия е ясно непочистени корита.

45

Анонимен

преди 3 години

Какво ли би станало ако започне да вали на 25 март? На 28 ще гласуваме със шнорхели или ще пускаме бюлетините по течението?

44

Анонимен

преди 3 години

Аве нали герб строи стадиони у села с две баби ? Кво очаквате да стане с държавата ? На реката няма ,,усвояване,, значи няма да има държава а само къщи за гости и стадиони за двете баби . Мафията герб .

43

Анонимен

преди 3 години

Това пък ако е обилен дъжд... Не ми се мисли, ако ден-два вали наистина силно какво ще става!

42

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези животни, дето се давят? И кои са тези стопани на животните, дето са ги оставили да се давят, а не са ги закарали на по-високо място далече от водата, за да не се давят? Преляла е река, не е всемирен потоп все пак!

41

Анонимен

преди 3 години

Апокалипсис идва. Содом и Гомор. Я наводнения я вирус я земетресение. Ама пък и си го заслужаваме. Съвсем се самозабрави народа.

40

На Лъжата

преди 3 години

Краката са Къси - цяла Лято ни обяснявахте в статии как язовирите са празни, как ще се мре от жажда! Същата измама какти всяко Лято в най-топлия ден ни пишете Глобал Топлото Убива Планетата - а всяка Зима - мръзнеме като ку че та. А през Зимата - ни пишат Рекорден Студ - Очаквайте Рекордните Сметки. Всичко е за Пари - от Измамата Глобал Топло под формата на Зелени Данъци за Емисии и т.н. Прибират Буквално Трилиони! Халал, да ви е,лъжци и измамници, ама и вие ще ум ре те,дано с парите ви заровят.

39

инспектор Дюдю

преди 3 години

Първия телефонен разговор на премиера Борисов тази сутрин е бил да попита дали имало наводнени магистрали. След като бил уверен, че асфалтовите му рожбички били проходими и добре опесъчени, наредил да подгреят джипката и потеглил на инспекция.

38

Тонката

преди 3 години

Опозицийката потриваха доволно ръце и само чакаха Лятото и проблемите с безводието по Бургас и Варна за да обвинят Бойко:):):)Сега и Господ показа,че не ги харесва и им тегли един маркуч:):):):)

37

Пеню

преди 3 години

Зимата ни изненада. МЕРБ.