160

Анонимен

преди 3 години

Най-големите спонсори на Чайна Байдън са Фейсбук,Туитър,Ютуб,Ейпъл и Гугъл.Китайската Комунистическа Партия има вече доста голям процент от тези технологични гиганти.Байдън е само тяхна кукла.

159

><

преди 3 години

До 215Бърза справка с гугъл ли си направи? :]] Седни си, двойка.Какви мужици те гонят, земите от Кавказ до Унгария са на хората с български ген, този процес не може да бъде спрян.

158

Анонимен

преди 3 години

Как ще мине импийчмънт,като не работи Сената до 19-ти?Кажи,комунистичест *** пробит?Аман от неолиберални и неграмотни ***!Запознайте се малко със законите в САЩ и тогава повтаряйте простотиите на лъжливите и корумпирани медии!

157

Уф

преди 3 години

Как ще мине импойчмънт,като не работи Сената до 19-ти?Кажи,комунистическинтрол пробит?Аман от неолиберални и неграмотни ***!Запознайте се малко със законите в САЩ и тогава повтаряйте простотиите на лъжливите и корумпирани медии!

156

Ахмед

преди 3 години

Тръмп бе най- достойният им и честен президент.

155

СПРАВОЧНИК

преди 3 години

НИКСЪН залага да победи Кенеди с ужрасизъм към Папата и католицитеПо негово време в САЩ смятат католиците и италианците за по нисши от ПРОТЕСТАНТИТЕКатолика Кенеди чието управление е ЗАЕДНО С МАФИЯТА която по незаконен начин чрез него натрупва милиарди но мафиотите ги е страх....от смяна на властаКенеди го гръмват...и тайно сочат с пръст НиксънНакрая ентусиасти идват на колене да молят Никсън да е отново Президент и той приема но с други цели чрез Уотъргейт да залови убииците на Кенеди

154

><

преди 3 години

До 205Ти си типичен представител на плебса, който разбира нещата само до ниво театрална постановка (Тръмп vs Байдън)

153

Това е

преди 3 години

Няма как да мине импийчмънт,защото Сената не работи до 19ти.Дори Комгресът да го гласува,няма време да мине през Сената.Всичко се прави,за да се отклони вниманието от изборните измами.Вече никой не коментира това.Поредната схема на Сорос и Байдън.най-добрия коментар .

152

><

преди 3 години

Неомарксизма идва, но той не е добър за англосаксонската и з м е тМаркс е казал, че земите от Кавказ до Унгария трябва да са свободни. От кого и за кого да се освободят се сещайте сами.

151

А

преди 3 години

БЛМ,ОЛИГАРСИТЕ,ДЖЕНДЪРИТЕ И АНТИФА ПОДКРЕПЯТ СКЛЕРОЗАТА БАЙДЪНПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ

150

Образовай се Иво

преди 3 години

До ИвоАбе Иво поомияр неграмотенДоналд Тръмп е УБИЕЦЪТ на КАТОЛИЦИ и на РИМСКИЯ ПАПАНационализмът на САЩ е от друг континент а не от ЕвропаБАЙДЪН е КАТОЛИК назначен от Протестантска АНГЛИЯ щото няма наплив от емигранти католици за острова а има такъв за САЩ

149

Иво

преди 3 години

Най- достойният им президент. С връх на цинизма и подлости го отстраняват защото не им е удобен. Запази мира и създаде хиляди работни места. Достоен президент е Тръмп.

148

Анонимен

преди 3 години

Чайна Байдън с кръв и смърт идва на власт,със смърт и кръв ще си отиде!

147

Анонимен

преди 3 години

Няма как да мине импийчмънт,защото Сената не работи до 19ти.Дори Комгресът да го гласува,няма време да мине през Сената.Всичко се прави,за да се отклони вниманието от изборните измами.Вече никой не коментира това.Поредната схема на Сорос и Байдън.

146

ТАЙНАТА ИСТОРИЯ

преди 3 години

ПЪРВИЯТ И ПОСЛЕДЕН ГЕНОЦИД И ЕДИНСТВЕН СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ Е извършен от Адолф ХитлерКажи ми червеноармеецо ОЛИВЪР КРОМУЕЛ откъде си заповядал да бъдат върнати в Англия за твое ползване явно живите английски евреиПапската Велика Инквизиция е създадена под антисемитски предтекст и след като я създават некой като Торквемада събира евреите и мюсюлманите и им съобщава да се пръждосват от Испания защото Великите Инквизитори ще измъчват и избиват Християни та да не им пречат бе

145

Анонимен

преди 3 години

До Държавен превратПоредната измислица. Това че не е на туитер не означава че не може да дава пресконференции в белият Дом, да участва в тв или радио предавания, да дава изявления, състояние на съюза, и т.н. Само че той или не иска или не му стиска.

144

А ние кога?

преди 3 години

Кога ще се събуди и нашата демокрация за импичмънт на нашият пострекател?

143

><

преди 3 години

До ПсихопатЗнаеш ли какво се случва с Рим след като се сгромоляса? Племената го разграбват.Внимавай някакви мексиканци или друга *** да не ти резнат гръкляна, или пък да го резнат, ти вече си паднал.

142

Психопат

преди 3 години

Идва четвъртия райх който принадлежи на българите, рептилоидния ген и истинските бели Хора.....Имаш нужда от психолог, или друг психопаД като теб.

141

><

преди 3 години

Римската империя е мъртва. Трите стълба - военния (Вашингтон), финансовия (Лондон) и религиозния (Рим) са съборени.Идва четвъртия райх който принадлежи на българите, рептилоидния ген и истинските бели Хора. Англосаксите и кръвопийската раса са аут! Следват НСР и новия Орионски финансов ред. Тръмп беше/е част от пъзела.