159

Анонимен

преди 3 години

Лекари отказват имунизация, 20% от настанените в социални заведения и 21% от учителите са съгласни да бъдат ваксинирани. Вероятно и с други групи и професии ще е така. Какво по солидно доказателство за липсата на доверие в българската здравна система. И министъра на здравеопазването вместо да работи за увеличаване на доверие във ваксините се занимава с нарушаване на реда за ваксинация. Абсурд

158

До 162

преди 3 години

КОЙ дава гаранция, че тази иРнк се разгражда, а не се лепва завинаги към рнк в нашите рибозоми в клетките ни??? НИКОЙ. ДОРИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.

157

Бау

преди 3 години

До До Баузабрави гербер, ***, работещ на НПО и Сорос :D

156

Недоразбрал

преди 3 години

За тия дет много знаят и риват против ваксините и дет ша си минат грипчиту кат едното ейтаковънка?!Ами ако с ваксината рискуваш едно на милион,а според вашия чиляк Мангъря сички ша минити под ножа на вируса,имам едно въпросче!опасността на ваксината е единствено от ИРНК то,което ще мине през клетките и ще изчезне след 5 дена!!От това ви е страх,въпреки че тоз участък на РНКто е една хилядна от оригиналния на вируса!Тоз умрял.онзи умрял от едната хилядна?!А как би оживял с цялата РНК на КОВИД?!

155

Suzuki

преди 3 години

Хасърджиев не е медик, проверявайте, лесно е!

154

Бау

преди 3 години

До До баучувам човек, който чу думат а"ваксина" и направи връзка с тези неща от 1960 от, които са си изпатили много хора :D

153

До бау

преди 3 години

Пак сгреши!!!! Чуваш ЕДИНСТВЕНО СЕБЕ СИ.

152

Обективно

преди 3 години

Хасърджиев, Аз ПЪК СЕ ГОРДЕЯ С ТОЗИ ФАКТ!!! ИМАЛО ПОВЕЧЕ МИСЛЕЩИ И МИЛЕЕЩИ ЗА ХОРАТА ЛЕКАРИ, ПОКЛОН!!!

151

Бау

преди 3 години

До До бау с това изречение доказа, че нямаш никаква идея какво са НОВИТЕ ваксини... Case closed.

150

Анонимен

преди 3 години

razтревожиха се амфиотите, няма да могат да си прокарат ваксините.

149

До бау

преди 3 години

Недей да смяташ хората за толкова прости!!! Май съдиш за другите по себе си. Има много хора, пострадали след ваксинация дори и от старите ваксини. Не питай старило, а патило!!! Сигурно си сравнително млад и нямаш познати изпатили хора.

148

Бойко Борисов

преди 3 години

Аз съм обещал на моя приятел бил гей да набия ваксината на 100% от матриала! Това ще е поредна победа за ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ!

147

Бау

преди 3 години

народа повтаря една и съща глупост. Чул и запомнил е само едно "не е тествана!". Изобщо четохте ли какво е операция Warp Speed? Какви са били фазите и какво е различно този път. Защо старите ваксини са ставали толкова бавно и прочие. Едва ли ...

146

Мунчо

преди 3 години

До АнонименС медиците всеки си прави турбо бъзик. Първо работеха на първа линия за без пари при 100% гарантирано заразяване. Сега ще ги ползват за тестването на ваксината.Яко !!!

145

Аха

преди 3 години

Това не е тревожен факт, а е проява на здрав разум!Хората на искат да участват в третата фаза на изпитанията на ваксините.

144

Анонимен

преди 3 години

Не съм от активните антиваксъри, но не съм и за безогледно поставяне на вкасината. Прочетох много мнения и никой не се е съсредоточил върху най-важния факт - колко ще тае имунитета от ваксината? Ако е 6 месеца, нали разбирате че ще трябва да се приемат 4 дози - две първия път и две втория път, т.е. 4 боцкания в годината с това "нещо". Следващата година пак ли? Къде ще му излезе края тогава?

143

до Lan

преди 3 години

Потвърждаваш написаното от човека. Виж само как пишеш - то стил, то пунктуация, то граматика..... Странно е точно ти да говориш за интелект. Но да, по същество - нищо от написаното от теб не е истина. Надявам се да го знаеш. На този принцип действат троловете - купчина безмислени глупости, които отекват у мнителния имбецилл и увеличават страха му. Но си остават лъжи и глупости, уви, разпознати само от хората, способни да мислят.

142

Бау

преди 3 години

медицинските лица са 90% мед. сестри. Лекарите са наясно, че няма проблем

141

Анонимен

преди 3 години

То и без това няма достатъчно ваксини .Ако се ваксинират всички от здравната система ще трябват някъде 450 000 ваксини. Ще се влачат до лятото . А докато се стигне до възрастните ,ще е минало толкова време ,че се обезмисля ваксинацията .

140

Анонимен

преди 3 години

До 131От какво го предпази ве НПО ***? Следващия коментар ще ти е как си погребал някой близък умрял от кУроната, след това ще напишеш, че си изкарал измисления вирус тежко и на легло и тнт.