45

Анонимен

преди 3 години

Такава п ростотия без нареждане отгоре, че и пред камери, няма кой да направи. Това е постановка и никой няма да бъде наказан. Кой го знае Бойко къде се хили мазно като гледа обществената реакция и мисли следващата провокативна п ростотия.

44

Анонимен

преди 3 години

Още колко милиона дози ще изхвърлите, бедна ви е фантазията. Като си правите сметките без кръчмаря така става.

43

Анонимен

преди 3 години

помислете, колко хиляди пъти дадоха или по новините или тук, снимки на игли как влизат в тъкантта, това отново е някаква психологична тактика за да ни убедят че ще ни убодат дали сега или в бъдеще, снимки създаващи стрес за някой хора, повечето бих казал. Значи облаците на перверзията тотално са дошли над нас.

42

Анонимен

преди 3 години

Мангърата ако си сложи, ще си сложа и аз. Вярвам само на бай Танас.

41

Анонимен

преди 3 години

Що не си я ръгнаха на себе си тая доза, а ходиха общинските съветници да викат? А те пък как нямаха работа да спасяват обществото, че се явиха веднага, сякаш знаеха предварително? Значи можело да се направи нещо в БГ, само да иска човек. Е, видяхте ли за пореден път как стават нещата в БГ. Който не му харесва, да мре или да емигрира. Това ни казват в лицето. Само дето емигрирането в тези условия сега е почти невъзможно.

40

Анонимен

преди 3 години

да - шамар да е, келепир е!***.

39

Анонимен

преди 3 години

Келепирец, бе! Така са си помислили общинарите и не са могли да устоят. На тях за всичко първата им мисъл е за келепира.

38

Анонимен

преди 3 години

До 39Явно няма желаещи.

37

Анонимен

преди 3 години

И що случайно не сложиха дозата на обикновен човек а не на някоя важна клечка.

36

Анонимен

преди 3 години

Да бе, спасявали дозите, не общинарите. А ние дружно ходим да пасем трева на поляната, на маса не сядаме.

35

Анонимен

преди 3 години

Ами в случая са прави. Доброволци няма,няма как насила да се ваксинират и пенсионери. Аз не познавам един пенсионер,който доброволно би се боднал с това нещо.Така,че щом друг не иска явно са платили на тия да ги ваксинират- нещо като реклама. Иначе не виждам и те как са се съгласили. А сега изкуствено се раздухва въпроса, уж са прередили някога.Абе кво пререждане,като няма желаещи бе

34

хаха

преди 3 години

кво нещо е кандидатите за хамама! 0 принципи! Даже *** си ще дадат, само и само да са в кльопачката!

33

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините бяха с при-общинарите никога нямаше да се ваксинират. Ама като са безплатни-юруш на маслините. Те са свикнли да гепат всичко ,което могат. Е- все пак гювеч е, те са правоимащи.Сега имената им, от коя партия са и ОСТАВКИ. На казния на медицинските лицаь подмазали се на общаците..

32

А така

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИПрасетата предвидливо го избиха! Както и овцете,козите и кокошките! Какво съвпадение,а! Избиват домашните животни ,щото имали смъртоносен вирус и хоп-смъртоносен вирус и при хората! Бе направо-луд късмет! Толкова ненагласено ,спонтанно и нормално стана!

31

ГосТ

преди 3 години

"Проблемът е, че веднъж извадена от хладилника, ваксината става негодна в много кратък период от време и е възможно да се стигне до похабяване на дозите" хаха половината от тия т.нар. ваксини ще бъдат негодни.

30

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БАЙ *** ПРАВИ ВАКСИНАЦИЯ

29

Мноо прости бе

преди 3 години

Баф мааму ,четем колко мераклии имало за ваксините, на опашка чакали, процента на желаещи непрекъснато се увеличавал и -хоп- никой не искал да се ваксинира и да не стават зян- ония авантаджиите! Само дет тия ваксинираните сега нямат акъл за две стотинки-щото като/ако/ дойде втората партида-тях няма да ги доваксинират! И ще стане весело-ще се оправдая после,че трябвало втора ваксина, затова им израсъл пръст на рамото! Щот ся или няма да пратят ваксини за тоя град или ще следят стриктно!

28

Анонимен

преди 3 години

Ами той единия общинак също нер беше.Така,че опитите на животни продължават.

27

Киро Рамбото

преди 3 години

Бъра-бъра! Тоя за канарчета ли ни взе? Измислено е, за да се уредят някои наши хора. Шуробаджанащината в повсеместна в малки градчета.

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДА ГИ БИЯТ НА ПРАСЕТАТА ДА НЕ СТАВАТ ЗЯН