72

Анонимен

преди 3 години

Този като го слушам какво е казал, все едно е наизустил текст и го рецитира. Мозъчна дейност нула.Но така е хубаво е, като си назначил местния фитнесджия да те управлява.

71

Анонимен

преди 3 години

В онези времена или си нацист или си труп

70

23

преди 3 години

И американският Кубрат Пулев се изказа...

69

SS

преди 3 години

ами всеки с фамилия Schwarzenegеr в Австрия в периода 30-45 би пиянставал от срам и мъка оt това... по-добре да беше Schwanze...

68

До Христо Христов

преди 3 години

Шварценегер със сигурност има в пъти повече мозък от разбирачи като теб.

67

демо-крация

преди 3 години

Като е такъв пич да се кандитира за президент...ооопс не става според конституцията на най-великата демокрация в света

66

До 92

преди 3 години

Това са пълни глуппости, падам от тях! Тръмп е символ на меркантилната парвенющина, като по-млад е имал безброй любовници, в интервюта казва колко секси е дъщеря му и как щял да се среща с нея, ако не бил неин баща, има и клипове как танцува заедно с милиардера-педофил Епстийн. Тръмп е същата марионетка като Байдън, просто играят за два различни отбора и в случая този на Байдън спечели.

65

Анонимен

преди 3 години

До .!.Абсолютно прав си. Тръмп не успя нищо да свърши както трябва за тия 4-ри години. Дувара го построи 50% за плащането Мексико му се подигра, разоръжаването на КНДР беше най-големият му външнополитически провал, Иран също му се подигра даже пусна червена бюлетина че го издирва чрез Интерпол. Вътрешната политика му беше абсолютен провал с управлението на Ковид кризата. Плановете му да разкрие 20 милиона работни места завършиа с минус 14 милиона в сравнение с Обама. Пуча го почна и се скри.

64

Анонимен

преди 3 години

Шварценегер е велика личност - с каквото се е захванал, е пожънал успехи. Това, че не харесва Тръмп, си е въпрос на лично виждане.

63

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли къде се намират 10-та Планинска дивизия и1-ва Комбат бригада, до 4-5 дена ще разберете.

62

Родолюбец

преди 3 години

Тръмп е консерватор-защитник на традиц.ценности.Семейство м-ду мъж и жена,деца и т.н.Не е нацист,не иска да трепе тези от Африка, меко казано,ха,ха!!!А демократите не са социалисти в европ.смисъл на думата!!!Те са изкукуригали либерали с техните полове, афроамер.и т.н.

61

Анонимен

преди 3 години

Арни винаги е бил пичага.

60

.!.

преди 3 години

Ами всички официални институции в америка казаха, че изботие са легитимни и честни и както трябва! И сега идва един, дето е п.нта мара и казва, че не били! И иска преврат! Не, че нещо *** и в преврата не успя! Въобще тоз "човек" за 4 го не успя да направи нищо както трябва! И не е учудващо, че и преврата му не успя! Какво искате от такова нещо!?

59

Анонимен

преди 3 години

До Ти да видиш...Абе, е разбираме от политика и история, но жените са ни жени, а мъжете мъже. А и у нас политиците не забравят имената на съпругите и децата си,

58

Анонимен

преди 3 години

Това "нацист" и "комунист" е много относително нещо.Дядо ми е бил кмет през 40-44та година .Хората го обичаха и много след края на работата му като кмет идваха да се съветват с него, а не с другите кметове. Пък де не говорим следващите кметове колко хора изпратиха в Белене.

57

възрастта не

преди 3 години

прощава, наскоро го виждах в интервю, толкова се е сбабичосал и толкова е изкуфял, че е вече нищо повече от поредният дементирал старец. Тръмп е като младеш сравнен с Арни.

56

Анонимен

преди 3 години

Очаквам скоро да каже, че винаги е бил жена, а Тръмп е виновен че не му е посегнал. На човека не трябва да се отричат определени актьорски умения.

55

Анонимен

преди 3 години

До УчуденТочно такъв *** си щом одобряваш 3-кратния герой на путинова Русия Тръмп.

54

Ти да видиш...

преди 3 години

Бай *** разбира повече от политика и история от целия свят накуп! Скрийте се в някоя миша дупка вместо да драскате глупости.Тръмп е с акъл на 8 годишно дете аутистче. Умните хора в САЩ още не могат да повярват че този им беше президент. Смешно е да го защитавате. Той няма и представа що е това България :DA за Арнолд само добро. Човека е вдъхновение за спортисти и успели хора от целия свят вече 50г.

53

Учуден

преди 3 години

До анонимен 79. Приемам реакцията ти като съгласие с мнението ми, че такива са фактите и не трябва да се чудя. Само ме бъркаш с руски ***, а аз просто съм за националните държави, което изповядва и Тръмп.