88

SS

преди 3 години

Конгресът призова за полова неутралност ! Та питам ? Как ще псуваме на майка ? Прогнозирам в USA да има големи сътресения дори гражданска война! Да живее конфедерацията !!!

87

Баба Ванга

преди 3 години

Тия дето гласуваха за Байдън ще гласуват за Тръмп на изборите след 4 години. А гласувалите за Тръмп ще гласуват за Байдън. И моретата ще станат суша а сушата море. И долара ще стане юан а юана долар. Борисов ще се превърне в Бойко, а Бойко - в Борисов. Пророчеството за 2021

86

тия

преди 3 години

Тия ако повторят още 100 пъти, че Тръмп е виновен за влизането на хората в конгреса може и някой заблуден да им повярва. Как може да е виновен той след като полицаите отвориха вратите сами и буквално ги поканиха вътре?

85

ахам

преди 3 години

QAnon не се чете Кю Ей Нон, а Кю Ънон. Тоест става дума за Кю + Анон от анонимен. Това Кю Ей Нон, няма абсолютно никакъв смисъл.

84

Дебили брат

преди 3 години

Алоо, 105ти, ти ли си този с рогата бе? Конан Дърварина.

83

Тоя с кожите изтегли

преди 3 години

Късата клечка. Сега ще го *#*** лошо:)

82

Анонимен

преди 3 години

Тръмп печели, но явно не искаха да бъде президент за втори път.

81

Анонимен

преди 3 години

Много готин!

80

Питър

преди 3 години

До ПростетуиращитеПонеже бяха достатъчно *** и повярваха на вожда си, че няма "китайски вирус", та и не носеха маски, с което направиха заснимането и разпознаването си детска игра... А сега ще ги съдят и по Изпълнителната заповед, която Тромбона издаде срещу БЛМ, която предвижда минимум 10 години за подобни изпълнения... Карма ис а бич, както казват в САЩ

79

Това човешко

преди 3 години

недоразумение ще бъде изритано от Белия дом както сидероФ от телевизията.

78

Норма

преди 3 години

АКО КАЖЕШ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА НЕЧЕСТНИ - ТРЯБВА ДА ПРЕДОСТАВИШ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРЕД СЪДА!!! Я ...Я...!!!ИНАЧЕ ГУБИШ ТОТАЛНО.

77

Обективно

преди 3 години

Тръмп беше НЕподходящ за лидер, тъй като изпадаше в крайности, а накрая - в истерия. Байдън също може да се окаже Неподходящ, особено при тоталната доминация на демократите. Ако имаше по- нормален и умерен лидер на мястото на Тръмп - всичко щеше да е по- добре. След импийчмънт Тръмп не може повече да се кандидатира, той е политически труп. Но мисля, че и демократиге яко ще се издънят. Камала е същата истерия като Тръмпи, само че - крайно лява. Дано не разбият държавата си.

76

SS

преди 3 години

Вече никой не вярва в еврейско джендърската демокрация ! Ще видим отвратителни неща.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Тва червените не преставате да ме скъсвате от смях ...

74

Анонимен

преди 3 години

Според мен Тръмп ще се оттегли за дълго и след година може и повече ще се възвърне в публичния живот.Така ще се получи, че и гласувалите за Байдън ще станат Тръмп фенове.

73

SS

преди 3 години

Китайците казват: Да пазят боговете да живееш в интересни времена. А идват точно такива.Ще ви кажа и още нещо.Държава която прокарва закони и кара способната част от населението да храни и издържа неспособната е обречена на гибел.Държава която пренебрегва божиите закони узаконявайки трети пол също.

72

С тези твърдения

преди 3 години

Изборите не бяха честни......Клоуна изгуби 61 съдебни дела /щатски и федерални/.

71

Анонимен

преди 3 години

болшевики срещу меншевики.люзърите на Тръмп заминават в историята.черно-латино-белия чук ще им потроши главите.

70

Хей СССР

преди 3 години

недоразумението McDonald се разпадна, както сСсР то.вансеремос!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Изборите не бяха честни и толкоз ,манипулации колкото искаш!Нормално е да реагира ,въпреки натиска на обиграните играчи от другата страна и техните бръщолевения!