171

ПроСоТо

преди 3 години

преди доста време попаднах на един клип,в който се правеше "паралел" м/у "героите" в "Сем. Симпсън" /сериал,от който винаги съм бягал,отвратен от невероятно грозните рисунки/,и Доналд Тръмп.-Първо даваха кадри от анимацията,после-такива от РЕАЛНИТЕ събития...Съвпаденията бяха невероятни....Та:-Некой гледал ли е въпросното АНИМАЦИОННО "семейство"?..Ако да,обърнал ли е внимание на "намеците и подсказките" за бъдещата дейност на Тръмп?..как ще продължи и как ще свърши,според анимацията?

170

То пък

преди 3 години

Голямо чудо, тъкмо да не се нерви с глупости !

169

11

преди 3 години

Голям праз. Туй Туитър, ли е, Муитър лий е напълно безполезна мрежа. Бай Тръмпи може да си дрънка по всякакви други начини, а блокирането му е много лоша реклама за тая скaпана антисоциална мрежа.

168

БайДъньо - Избрания

преди 3 години

Ще допуснат ли Доналд Тръмп да създаде платформата си? Алеко Константинов създаде Бай ***, показа как Бай *** прави избори и... беше убит (уж по погрешка, а не за отмъщение). Впрочем, преди да бъде убит, Алеко Константинов посещава Америка и плод на това пътуване става пътеписът "До Чикаго и назад". В този пътепис човек запомня думите на Неделкович, един от събеседниците на Алеко, за корупцията в САЩ. Що се отнася до байганьовщината, тя просто е българската проекция на БайДъньовщината.

167

Анонимен

преди 3 години

До Ром"сРуските *** никога не сте виждали "ореол", тъй като сте фенове на диктатурите, тъй че опитите ви за "размишления" какво мислят другите са като всичко останало което правите: безполезно.

166

Идеалист

преди 3 години

Идва демокрацията на Байданистите. Много неща ще видим, не зная как ще наричаме жените и децата и как ще се обръщат те към нас. Скоро ще дойде....американската демокрация!

165

Ром"с

преди 3 години

Вече става ясно,че със САЩ не трябва да се работи с тях ,те вече нямат ОРЕОЛА на "демократична страна" и на "свободата на словото".

164

Анонимен

преди 3 години

Ахахах, малкия мъж Джак Дорси чакаше 4 години да си отмъсти за дето го викаха в конгреса. Да видим дали ще затрият акаунтите на антиф които цяла година трошиха градовете.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 175"Блокирането на акаунта му и откровената цензура на изказванията му е крещящ пример за "свободата на словото" в "образцовата" "демокрация" - САЩ"^^^Ето такива изказвания се получават, когато червен каскет се опита да разсъждава за демокрация.

162

Shark

преди 3 години

Да, те всички президенти все Туитър са ползвали. А някои са били къде по-популярни и стойностни от тези двамата дъртака, дето се борят за кокала.

161

Анонимен

преди 3 години

Демокрация е когато Black lives matter ограбват и разрушават магазини и офиси. Демокрация е когато се организират преврати и цветни революции.

160

Анонимен

преди 3 години

чакаме европийския съюз да излезне с декларация за защита на свободата на словотоайй забравихме че той е колония на краваршитгон

159

Анонимен

преди 3 години

аа нашето външно очилатата крава няма ли да кажат нещо за свободата на словотода си спомнят 89 година може да не съм съгласен с тебе но трябва да ти се чуе гласаили това важеше докато се вземе властадемокрация свободен пазар права на човека най големите лъжи сервирани на българина и той яко се наяде - та сега неможе и да се освестиайде честито на робите

158

Анонимен

преди 3 години

Те, хората се страхуват че ядреното куфеарче е още в него.Бил се заканвал.

157

Анонимен

преди 3 години

175 това на 100% се отнася до Байдън и бандата му. Лъжат, мажат, откровено проведоха уникални в световен размер изборни машинации.И някой блокира ли им акаунтите?CNN и FoxNews лъжат всекидневно и най-безочливо.Бойко Борисов и той лъже ката ден, някой блокира ли му акаунта или да му спира звука докато чете реч????

156

Анонимен

преди 3 години

демократи, сър

155

Анонимен

преди 3 години

Блокирането на акаунта му и откровената цензура на изказванията му е крещящ пример за "свободата на словото" в "образцовата" "демокрация" - САЩ

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Пий една хлорна вар белким прогледнеш за лъжите му.

153

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не виждам какво е казал Тръмп, което да не е вярно.

152

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка. Това трябваше да бъде направено още през 2017 година при първите лъжи и фукни за фантастичното му президентство.