215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"защо полицаите от дем партията убиха невъоръжената жена от армията на сащ?"Защото са си изпълнявали дълга. А тази жена какво е търсила там и защо е проявила агресия срещу полицая?

214

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"TRUMP za 4 godini ne pochna nito edna voyna,mnogo rqdka sreshtani deystviya na amerikanski prezident"И какво от това, като на практика съсипа авторитета на държавата си? По добре да беше повоювал и беше изгонил руските наглеци от Близкия изток както направи Рейгън.

213

Анонимен

преди 3 години

защо полицаите от дем партията убиха невъоръжената жена от армията на сащ? Стреляли са в главата и какво е наложило да убият невъоръжен човек служещ над 10 години на страната си? убили са я защото е жена или защото е фен на тръмп каква е причината?

212

Анонимен

преди 3 години

TRUMP za 4 godini ne pochna nito edna voyna,mnogo rqdka sreshtani deystviya na amerikanski prezident

211

Анонимен

преди 3 години

И стига с тая цензура продажни *** и вие не сте по добри от туитър,феѝсбук,ютуб и останалата пасмина

210

Анонимен

преди 3 години

Най големия длъжник са САЩ като брутна сума дълг, но на глава от населението Германия има повече дълг от САЩ, а Белгия, Швейцария, Холандия дори няколко пъти повече от САЩ.

209

Анонимен

преди 3 години

Mumiyata kato vzeme vlastta sveta shte tursi TRUMP

208

Анонимен

преди 3 години

Както каза един аналитик: изключете телевизорите и включете мозъците! Само немислещите не разбраха че" атаката"на конгреса беше изпълнена от антифа и блм - боѝните отряди на Сорос и демократите! Какъвто и да е Тръмп по добре тоѝ отколкото лявата ***!

207

Е

преди 3 години

Ако искат още един щурм, нека се опитат, но втория път не се знае дали полицаите ще останат само с това ! Тръмп се доказа като народен водач, и има подкрепата на огромна част от населението, колкото и това да не се харесва на псевдо-демократите !

206

баба мара

преди 3 години

как 4 години един доктор в сащ не реагира на държането на тръмп този чилякне е добре и светът е зависим от един болен човек които е неуправляем

205

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Много хора са умрели,Войната Започна,.И никой не може да я спреХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

204

Анонимен

преди 3 години

Републиканската партия в САЩ допусна много тежка политическа грешка с номинацията на Тръмп за президент. Това беше грешка която ще даде отражение върху републиканците за десетки години напред.вероятно следващите 18-24 години републиканците няма да имат президент. Това ви го казвам най-отговорно въпреки че винаги съм симпатизирал на републиканците защото принципно те са стояли винаги в дясно от демократите. Но набедения за десен Тръмп застана до левака Путин и това разруши тази партия.

203

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Байдо казал:*Беше Най Мрачния Ден в Историята*,Така се Прави История Човече,А не с някакви Гей Изпълнения ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

202

Анонимен

преди 3 години

До Киро РамботоСтрува ми се, че нормалните хора ще се молят Бидона да изкара 4-годишния си мандат. Защото ако умре, не ми се мисли какво ще стане, като дойде Камилата. Тотален джендъризъм и дискриминация на белите. Бидона поне е бял и е от старото поколение, което означава, че е живял и се е формирал като личност в по-нормални времена. Струва ми се, че няма да допусне чак такива крайности, каквито би допуснала Камилата.

201

Анонимен

преди 3 години

Тръмпето още в началото на коронакризата вдигна бялото знаме. Още като каза че за него е било чест да бъде президент, ми стана ясно на къде отиват нещата. Дори и да е имал добри намерения и патриотични подбуди то до последно си остана контролирана опозиция. А и то няма как един човек да управлява такава голяма държава с 330 милиона население.Хората са наивни и искат лидер. Ама пък уж е демокрация и всичко трябва да се решава от народа. Пък те пак си искат лидер и някой да ги води за носовете.

200

Анонимен

преди 3 години

Снимката кърти. Да живее Конфедерацията!

199

Анонимен

преди 3 години

До 204Много се приказваше как Тръмп ще използва президенството си за да премахне санкцийте срещу Рассия.Нищо подобно не се случи,напротив Тръмп ги замери с още санкции като върхът е ,,Северен поток"Да,и аз съм на мнение ,че не Русия е виновна за хакерските атаки,възможно е да са от Израел или Китай.След реверансийте към еврейте ,нищо чудно да са те.

198

Анонимен

преди 3 години

До SS"Да не говорим ,че са и най големия длъжник в света."Интересно на кой са длъжник САЩ? Като по документи дори и Китай са на минус 3 трилиона долара заради невърнати кредити вземани преди 100 години, които нито са опрощени нито са платени.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 199-202Ква Русия, бе?:)))

196

SS

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ КОНФЕДЕРАЦИЯТА !!!