76

Ваксини ще има...

преди 3 години

за всички от сърце!Кога одобриха ваксината на Астра Зенека?

75

православен патриот

преди 3 години

Гршно мислиш Мики ли си какъв си ...или вкарвайте и от руската ваксина , или ви почваме скоро ...няма какво да губим ...лично аз де, за другите не знам....

74

АтанаСпорМюнхен

преди 3 години

Нали Адтра Зенека беше сходна с кладическата руска ваксина. Нали толкова време ни проглушиха ушите как новите били много по-хубави. Демек за народа оставиха от старите скапани ваксини.

73

православен патриот

преди 3 години

Само руската ваксина става. Ако трябва ще ходиме в Русия да си я слагаме, но западните отрови няма да си инжектираме, демек няма да се чипираме.

72

ехх как прихваща

преди 3 години

ЛЪЖИТЕ ОТ ШЕФА, УСЪВЪРШЕНСТВА СЕ ОЧИЛАТКОТО, СПОР НЯМА :)))

71

м,да

преди 3 години

Руската и тази на Астра зенека, са еднакви ваксини-векторни! Бих си я сложил!

70

Не

преди 3 години

До ТикволандияАз Астра Зенека не трябват хладилници!!!

69

баба мара

преди 3 години

какво става с електронните рецепти по аптеките няма лекарствата за разреждане накръвта защо се продават такива скъпи лекарства без рецепти защото вървелислухове за лечение на вируса това вече е анархия

68

радеффф

преди 3 години

Слагайте си от руската, момчета. На мен нищо ми няма, напред към погребването на държавата.

67

Тикволандия

преди 3 години

Министър Ангелов, като човек на държавна (и то гербаджийска) служба е длъжен да демонстрира оптимизъм. Но не е за вярване, че на една доставка може да получим 500 000 ваксини. Едно е сигурно: Нямаме толкова хладилни камиони за кренвирши за да ги транспортираме до всяка поликлиника.

66

Бау

преди 3 години

за тези "никой не я ще" Днес-а пуснах анкета.. Хубаво е да я погледнете. Това, че вие не искате не значи "всички".

65

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля, че министър на здравеопазването трябва да е лекар със здрав ум в здраво тяло. Този човечец не изпълнява последните две изисквания, обаче.

64

ь

преди 3 години

И Астра Зенека ли е американска? Не смея да пипам нищо американско вече, нямам никакво доверие на фалшификатори и ало-артисти.

63

Анонимен

преди 3 години

Урсула фон дер Лайен предупреди в петък страните членки на ЕС, че не могат сами да договарят ваксини с трети страни и всички ваксини са в рамките на договорените от режима в Брюксел. Цялото портфолио покрива 2,3 милиада ваксини които режимът в Брюксел е закупил и платил и всички трябва да бъдат оползотворени.

62

православен патриот

преди 3 години

Фашунгерче ,ти само се моли да не са яйца или доматки.....

61

шибириби

преди 3 години

Ваксини ще има за всички , но никоя не я ще .Смех На Бокич вече никой не му се връзва

60

Патриот

преди 3 години

видя ли някой лекар да е задава със спринцовка в ръка към,ще му забия със всичка сила и ярост един в зъбите!

59

Анонимен

преди 3 години

Ваксини ще има за всички от сърце,За Новата Година да тропнем ний хорце!Само че след като се ваксинираме, иначе - глоби!

58

Анонимен

преди 3 години

Значи 4,5 млн ваксини стигали за 2,5 млн български граждани. Никак не излиза сметката. При двудозов прием - няма начин. При еднодозов прием остават 2 млн дози, които не са въведени в български граждани. Значи остават за български ceляни или реекспорт за северномакедонци. Кажете какво ще правите, не ни се гадае.

57

Айде

преди 3 години

Айде тоя път и ние да го ударим на солидарност със ромеите-с радост и на драго сърце им отстъпваме на тях-те да са първи, на всичкото отгоре е и безплатно-само за тях работа! А и мен и още почти 7 милиона не ни бройте..