6

Анонимен

преди 3 години

Мизерия невероятна- да не им отпуснат пари поне за термометър, същото е с дезинфектантити и всякакви консумативи. Това са ни на нас мерките, затова вкъщи до март!

5

Анонимен

преди 3 години

По кой Закон децата са длъжни да дават да им се мери температурата Защото в Конституцията пише че ''гражданите са длъжни да спазват Конституцията и законите на страната , и да не нарушават законните права на другите граждани ''

4

Как

преди 3 години

звучи - втори апарат за мерене на температура!? Ми заплатите на даскалите спрямо работното време, отговорностите и качеството им на работа са едни от най-високите в страната. Частните уроци които дават почти всичките - отделно. Лагерите и екскурзиите когато са с децата и ги плащат родителите-отделно. Ми да отделят някой лев и да купят.

3

Хахахахаххххххх!

преди 3 години

БГ-мамата завела детенце в 8:25, приположение, че занятията започват в 8:30, останалите БГ-*** направили същото, а после дружно се оплакват, че 300+ деца не са обслужени за една минута!Тъ пота и наг лост в натурален вид!

2

Нане

преди 3 години

Пуснаха дечицата нарочно, и са ги мъчат кат концлагеристи....Да мръзнат, кат кучета насред януари навън... После, ще оправдават третата вълна на пландемията с тях и преминалите празници Нова Година, Богоявление, Иванов ден и Сурва...

1

В. Узунов

преди 3 години

Имаше по практично решение. Ако родителите бяха им сложили по термометър в дупетата преди училище и там на входа само да ги вадят и проверяват.