10

Анонимен

преди 3 години

ПЛАМЕН КРЪСТЕВ - PEЦИДИВИCT, TEPOPИCTHEНАПРАЗНО ВСЕКИ ПЪТ СВЪРЗВАТ БЪЛГАРИЯ С НЯКОИ АТЕНТАТ. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ПОДОБНИ ЕK3EMПЛЯРИ. ПОНЕ СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ НЕГО

9

Анонимен

преди 3 години

До LoraПроблемът е че са лабилни и почват да си водят малки дечица по креватите като Майкъл Джексън например.Фактът че непрекъснато изтъкват сексуална ориентация и желание да се покажат как хем са жени хем са мъже говори много.

8

Lora

преди 3 години

До Анонимен"Следващия президен на Америка ще е черна жена гей!"И какво лошо има в това. Сексуалната ориентация, както и цвета на кожата не са предпоставка за уменията и знанията на Хората. Ако има знанията, уменията и капацитета да управлява страната и хората и гласуват доверие - нека следващият президент да е черна гей дама.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БАЙДЪН е кукла на конси

6

Анонимен

преди 3 години

Най-добре следващият президент да е черен травестит, а не жена гей.И тогава ще се радват и ръкопляскат всички.

5

26147

преди 3 години

Републиканците имат ли някаква специална униформа, та той казва, че антифа са се преоблекли като републиканци? А защо бърза да оневини Тръмп? Речта на Тръмп не е ли подтикване към този метеж в капитолия?

4

Анонимен

преди 3 години

Следващия президен на Америка ще е черна жена гей!

3

Анонимен

преди 3 години

Параноичното му обяснение за случая отразява добре картинката в САЩ. По добре да идва да републиканства от България, на бира и пържоли.

2

Патриот

преди 3 години

сега ако трябва да бъдем сериозни тва бяха членове на анти-фа които искаха да изложат и дискредитират републиканците и истинските протестиращи ,провокатори!Това естествено беше поредната постановка и активно мероприятие на глобалисткия педо сатанински елит!Единия нарочно се облякал ,като олигоо тотално с рогата и всичко другия с нацистка тениска нарочно да изкарат съпротивата някакви ненормални наркомани и радикали!

1

Не!

преди 3 години

АНТИФА са терористи!