9

До тролската дружина

преди 3 години

Пак ли се заловихте да ръсите п'ростотии. Дали си мислите, че някой ви взема на сериозно? Четете статията, коментирайте съдържанието - дискусионните форуми са за това. Не за п'ростотии по опорна точка.

8

Их бре

преди 3 години

Гус'ин Президент,ГЕРБ искат да подадат оставка в края на март,а ти сега ще я отлагаш до май?Какъв борец против мутри си бе, хапльо?

7

Анонимен

преди 3 години

Като "избраха" това за президент разбрах защо сме най-бедната страна в ЕС!!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** съвсем се овапца. Смешка жалка дето ни струва 12 бона на месец.

5

Анонимен

преди 3 години

Фигурантчика събра балъците на Шипка, после с юмручето ги събира на площада и им се моли да излизат, сега искал гаранции че ще е безопасно за хората да ходят да гласуват. КОГА ЩЕ ГО РАЗКАРАМЕ ТОВА СРАМНО РУСКО ПЕТНО?

4

Факт

преди 3 години

Искаме да се забранят всички партии и движения. Достатъчно е правителство от специалисти в своята област. Честно казано, вече всички са ми безразлични и досадни. Богоявление е голям празник, а никой не отваря очите на сърцето си и да види Бога. Злото работи неуморно и непрекъснато, всеотдайно засилва страсти и грехове. След време ще говорим за ББ и ГЕРБ, както говорим за Бай Тошо и БКП. Почти 77 години минаха, а слугите на дяволаа още са на власт тъжно и жалко е да не осъзнаваме какви роби сме

3

Анонимен

преди 3 години

Дремаха 6 години за дистанционното гласуване и сега незнаят какво да правят, от една страна гласуването е задължително, но няма правила за гласуване на поставените под карантина, няма и как да се организира и гласуването в другите страни в условията на карантинни мерки в тях, абе пълен цирк на Баце

2

Анонимен

преди 3 години

Легитиността на вота зависи от подписката на Слави и желанието на Върховния суверен депутатите да се избират мажоритарно. Спазвайте Конституцията и прочетете добре кой е е Върховния суверен.

1

Анонимен

преди 3 години

Каквото каже решетников това ша прайм.