9

Анонимен

преди 3 години

Русия има всичко необходимо да живее, има територии, има земя, има гори, има води, ресурси и технологии. Руската наука заема предни позиции в атомната енергетика, лазерите, ракетостроенето, материалознанието. И е един от най-големите износители на зърно в света, не се грижете за руснаците, те няма да гладуват каквото и да стане.

8

V

преди 3 години

Ами тогава що вземаме пет милиарда дълг ??? Нали всичко цъфти ? А да за зали които не могат да се издържат и ще трябва и тях да издържаме без да се ползват зама може да се усвоява. За ф16 .А като се каже за АЕЦ ами няма пари .А в САЩ защото има 99 реактора тока е два пъти по евтин от тука. А тука парите от дългове за зали и ф16 .ЗАЩО ТОКА В САЩ Е ПО ЕВТИН НАЛИ АЕЦ НЕ БИЛ ИЗГОДЕН ???

7

до 4

преди 3 години

Русия какво прави?! Изхранва много страни?! Моля те, недей, че ще падна от смях. В Русия се молят някой да им вземе остарялото оръжие в замяна на хранителни продукти, ама на- всички сделки пропаднаха (Индонезия, Индия). Хората се бият за парче месо, били изхранвали. Моля ти се, не плямпай глупости.

6

Анонимен

преди 3 години

Страх от това да ми намалеят доходите нямам. Дори да остана без работа, ще намеря по-добре платена за 2 седмици макс и ще имам и адекватно обезщетение, с което мога да живея поне 2 години. Освен това робувам на максимата за белите пари и черните дни и имам ликвидност да живея доста време без да работя нищо. Имам и инвестиции, които ми носят приходи. Човек трябва да инвестира умно в тези времена (не в бетон и апартаменти, разбира се).

5

Анонимен

преди 3 години

Единствено онлайн търговията и отчасти фармацията ще могат да "дишат" всичко останало ще е в застой или ще търпи загуби

4

Анонимен

преди 3 години

Гладът ще дойде така неочаквано както и вируса. В момента Русия изхранва много страни изнасяйки зърно, но може да се наложи Русия да си пази зърното за резерв на собсвения си народ, а другите нямат капацитет да произвеждат, всичко е бетони и мегаполиси, а там жито не вирее, трябва площ.

3

ЗДРАВ РАЗУМ

преди 3 години

ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е ЛУД АКО НЕ СЕ СТРАХУВА И ПАЗИ ПАРИТЕ СИ Пазене както от бизнеса така и от държавата, защото тяхната основна цел и смисъл на съществувание е да заграбват, взимат парите и свободите на обикновените хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Я наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат.

1

само програмистите

преди 3 години

само програмистите ще са добре.потърсете и вижте какви заплати взимат - "varna24 най-добрите български програмисти доходи".КОСМИЧЕСКИ ЗАПЛАТИ!!Ние обикновените какво ще правим не знам...