151

Анонимен

преди 3 години

148Анонимен"Имало ли е поне един случай на масов контролен PCR при деца от началните училища, направен в България? За Германия зная, че е имало, но там ставаше въпрос за по-големи ученици. Ако такъв скрининг не е правен, откъде въобще да знаем, че децата са преносители на заразата? "Тук не изследват почти никого, що да дават пари!!!Вижте изследването в Австрия! На Michael Wagner от University of Vienna. Мненията на специалистите се променят. Децата са преносители!

150

до 150

преди 3 години

Не знам каква е летвата. Нямам малко дете. Далече съм от тези неща около образонаието в България отдавна. Сина ми завърши преди много години. Чета да се информирам и да минава времето, но разбрах, че трябва да са в неплатена родителите. Така се отпускат тези помощи. Не знам подробности. Може да се провери дали е само са нисък доход или при неплатена.При неплатена 2 месеца по Кодекса на труда не губят нищо (като осигуровки примерно не губят).

149

Анонимен

преди 3 години

До Родител 61Голям егоист си 61. Добре е децата да са в училище, но те разнасят заразата. Родители с деца в тази възраст са млади - заболяват и минава. Семействата не живеят в домакинства и възрастни хора няма. До тук добре, обаче децата ви пренасят заразата върху чужди възрастни хора. Сред възрастните хора смъртността е около 12%. Такива са и част от учителите. Но това вас не ви интересува. Не ви интересува че детето ви е заразило някой и този някой няма да преживее. Вие сте си живи - егоисти

148

Анонимен

преди 3 години

Учители, вие сте дезертьори, които подкопавате националната сигурност. Така правят и огромна част от личните лекари, те също са дезертьори. Да оставиш цели поколения за не по-малко от половин учебна година без необходимата социализация на училището е равно на национално предателство. Или се опомняне и влизате в клас, или ще трябва да ви мобилизират и да ви вкарат принудително в клас. Ако и тогава откажете, следва затвор. И заградителни отряди ще ви сложат - на война като на война.

147

Анонимен

преди 3 години

Защо ги пускате,защо не бойкотирате глупостта на властта,на Борисов само някой да му каже отваряй и той веднага!!След две три седмици оня дето като говори все едно пука мехури /минисърът на образованието.какво ще се оправдава,а заедно с него и здравният министър а и Борисов!!Коло хиляди трябва да умрат бе,КОЛКО??Пролетта това ни спаси,затворените училища,чалгарници и молове!Още ли не е ясно,всички други държави го разбраха.

146

Анонимен

преди 3 години

Ами притеснените никой не ги кара да си пускат децата присъствено. От миналата година който иска, може да кара ДО.А стига с пропагандага вече! Изплискахте легена отдавна.

145

Ех

преди 3 години

Мързела на родителите е по голям от страха от вируса!

144

ddd

преди 3 години

баба ме научи да чета и пиша преди да почна даскало....

143

ккк

преди 3 години

Хайде утре " притиснените родители " с по едно заявление за ДО на децата си. Пускате го и оставяте нормалните да се развиваме правилно. Да, ама не. Защото всички знаем как стоят нещата в истинския живот. Две деца имам ,познавам родители много и с който се видях или чух думите бяха : " хайде да отварят ,че се побъркаха децата с това онлайн " ! На 100%! А това което чета тук като уж "мнения " са или *** или хора без деца! В нашата група в ДГ има ...едно заявление за ДО! От 32 деца! Лека вечер!

142

Анонимен

преди 3 години

140до 138Близо 23 хиляди семейства вече са получили помощ за отглеждане на деца до 14 г., които учат от разстояние. По данни на Агенцията за социално подпомагане към 29 декември са изплатени над 20 млн. лв. Най-много средства получили родители от областите Пловдив, Благоевград, София-град, Бургас и РусеПроверих, летвата е мн. висока. Искат мн. нисък доход да те одобрят!Деца до 14 год. - около 300 000-400 000 т.е.средно 150 000-200 000 сем. (х 2 деца)Около 23 000 сем. получили. ??????

141

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви доказателства, че децата карат инфекцията безсимптомно. Те просто са здрави, този вирус, дори и да проникне в техните дихателни пътища, не може да ги зарази, защото не може да проникне в техните клетки. Има генетична детска особеност, която при възрастните по-късно се губи и те стават уязвими за вируса. Необходимо е лекарите да открият причините на детската неуязвимост, а не само да ни облъхват с профанизираното си професионално невежество. Децата не заразяват никого.

140

Анонимен

преди 3 години

Имало ли е поне един случай на масов контролен PCR при деца от началните училища, направен в България? За Германия зная, че е имало, но там ставаше въпрос за по-големи ученици. Ако такъв скрининг не е правен, откъде въобще да знаем, че децата са преносители на заразата? Някой некомпетентен лекар се провикнал по телевизията и ние всички почваме да му вярваме. Дори и възрастните се оказаха жилави - спомнете си откритите от рутинни проверки клъстери в домовете, където хората бяха без симптоми.

139

Анонимен

преди 3 години

131АнонименДо Анонимен 130Колкото е възможно касиерка да се зарази от клиент, толкова и учител от ученик.Възможно е. Дори за 1-2 мин. Зависи от конкретните обстоятелства. Но!В училище контактът е поне 6 часа на ден, всеки ден с едни и същи хора! Един да е заразен, тръгва задължително! Още в същия ден! На затворена стая, с проветряване от 5-10 мин. през прозорци, без друга вентилация. Вече изследват въпроса!В магазина е проветриво; често отварящи се врати (в случая е плюс!); вентилация

138

Зоро

преди 3 години

Главно децата са! Защото кой друг стои на 20 см от 30 други в една малка стая с 2 м височина по 10 часа? КОЙ? Ами НИКОЙ!Резултатите със смъкването от 4000 на 400 и от 200 на 40 го показаха абсолютно категорични в БГ (също и в други държави). 90% от заразените са от училищата. Затварянето на моловете е само за замазване на очите. За не ясно категорично, че училищата са абсолютния развъдник. Да се замъгли картината и да се снеме отговорността от тези дето пуснаха училищата.

137

Анонимен

преди 3 години

До 127, неразбралчо"мдааа януари и февруари предстоял грип... то щото късна есен досега нямаше никога грип... "Късна есен тръгва грип, има заболели деца и възрастни. Но!Епидемичните размери на заразяване с видовете грип са през януари и февруари. Тогава училищата винаги са в грипни ваканции, по една или две.Бяха две - януари и февруари, през 2020!

136

Анонимен

преди 3 години

Децата не са само основен преносител на вируса. Те са и основен носител на последствията от заразяването с вируса.

135

Анонимен

преди 3 години

109ЕкатеринаЗащо САМО децата нарочихте за преносители на к19?Не само те са преносители. Но и те.

134

Анонимен

преди 3 години

110Анонимен"Аууу притеснени са били родителите... Ааа защо бре? Когато влизате в супермаркета по 200-300 души не сте притеснени, когато направите фирмен банкет по 100 души пак няма притеснение от тоя вирОс... Сега се оплакват хахаха"Притеснените внимават къде и по колко са - не като стадо.Не се задържат дълго никъде - не като в уч-ще цял ден.Не ходят на тъпите банкети по скъпи *** кръчми.

133

Анонимен

преди 3 години

Толкова много рев против връщането на реално обучение,а няма декларации за он-лайн при директорите.Що така?Хайде тогава да не сме толкова ортодоксални лицемери а?

132

до 138

преди 3 години

Близо 23 хиляди семейства вече са получили помощ за отглеждане на деца до 14 години, които учат от разстояние. По данни на Агенцията за социално подпомагане към 29 декември са изплатени над 20 млн. лв. Най-много средства са получили родители от областите Пловдив, Благоевград, София-град, Бургас и Русе. Който е подал заявление е получил. Те не минават с хеликоптери или може би искате с дрон да ги пускат помощите през терасите?