36

Наблюдател

преди 3 години

Ако пострадалите бяха депутати от ГЕРБ, щеше да им се осигури хеликоптер. За останалите - ядец!

35

Анонимен

преди 3 години

28ми, говориш абсолютни глупости! България 80та е с 8,5млн жители а 90те са ПОВЕЧЕ- 8.9 млн! Разпада започва точно след 90-та и в момента казват че са около 7млн българи . Ако не ви промиваха мозъците някакви свинари и мутри щяхте да може да четете преди да пишете абсолютни глупости!

34

Сата НАТО

преди 3 години

Хеликоптерът може да вземе пострадалия от някаква специално оборудвана площадка, но преди това некой трябва да отиде да го намери и домъкне до нея.

33

Сата НАТО

преди 3 години

Спасителна операция на хеликоптер в планината може да се провежда само при идеални мто условия. А белите обикновено стават при лошо време - студ, мъгла, снеговалеж и пр. Да вкараш хеликоптер в планината баез видимост и на пределно малка височина, е гарантирана катастрофа с жертви. Така че не лежте на тая кълка.

32

Анонимен

преди 3 години

До 27Да, Албания разполага с 3 хеликоптера разположени така, че да стигнат най много до час до всяка точка на Албания. Само ние нямаме и само ние имаме Бойко

31

1

преди 3 години

До Чудя сеКажи сега, кое в изказването ми ти се видя "ретроградно"?

30

1

преди 3 години

До Анонимен 26"те ли трябва да плащат за да се възползват от въздушните линейки."Тоя въпрос показва българската наивност.Абе, другаре, а КОЙ да плаща? НЯКОЙ трябва да палаща. Един летателен час струва между 800 и 1200 лева. Колко са ви здравните вноски?Възмутени, че трябва да плащат, милите те.

29

Чудя се

преди 3 години

До "1"По ретроградно изказване не можа ли да измислиш.Позамисли се малко върху глупавата си теза!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

до 19 - колко баби си имал?

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Като някой, който съм живял още през 80те да ти кажа, че приказваш пълни глупости, а демографската криза започна още в началото на 80те. В България никога не имало толкова много мандри колкото сега. Аз обикалям постоянно страната и навсякъде никнат като гъби. При това както трябва: животните са контролирани, транспорта се извършва с климатизирани цистерни, а самите мандри са модерни и хигиенични. Па като сте толкова черногледи вземете да поизлезете да видите как е.

26

До 21

преди 3 години

За дупетатката имаше хеликоптер. С това ниво на здравеопазване трябват много хеликоптери, за да имат шанс хората да се доберат до лекар. Няма друга държава в ЕС която да няма медицински хеликоптер. Интересно в албания и косово дали има

25

Анонимен

преди 3 години

До 21Хеликоптерите не са нужни само за планинари. В селата по планините има много хора, които се нуждаят от помощ. А с тия пътища и липсата на доктори там хората да *** ли? И те ли трябва да плащат за да се възползват от въздушните линейки. Че за какво ни е тази държава? Ние сме си платили предварително чрез данъците

24

Анонимен

преди 3 години

19ти в грешка си ти защото от 90та до сега са изчезнали хиляда села в които имаше училища болници мандри и малки фабрики даже

23

Анонимен

преди 3 години

Милиарди за непроизведени самолети дадохме, а за 10 години *** не можаха да отделят пари за 4-5 хеликоптера.Те не дадоха по градовете да оправят главните улици, да сложат нормални кофи, за да не лети боклукка (че цензурират думата в тоя *** иначе) и да сложат някой тротоар тук там, ти за хеликоптери питаш. Нарочно ни държат в тинята и мизерията, такъв е плана.

22

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

а герб дигнаха хеликоптер за КАРАЯНЧЕВА ЗА ВАЛДЕС и други свой до герб

21

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме купили поне 1 Ф-16 по-малко, щяхме да купим поне няколко хеликоптера. С тях щяхме да спасим много повече човешки живота, отколсото с тези Ф-16, които ще си стоят в хангарите1 защото никой не смята да ни напада, нито пък ние някого.

20

1

преди 3 години

До Анонимен 20Хеликоптер трбява да има, но хората, които искат хеликоптер трябва да разберат, че някой трябва да плаща за поддръжката и летенето. Това не е "социална услуга". И няма как да е само един, като се има предвид колко е територията на България. Трябват поне 4. Знаете ли колко е годишната планинска застраховка? 30 лева. Това е СМЕШНО.

19

Анонимен

преди 3 години

не им трябва хеликоптер - *** ще станат още по смели защото ще знаят че винаги ще има кой да ги дондурка... и така са си добре - всеки който се занимава с такива дейности знае за рисковете.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Говориш пълни простотии. Аз имах 4 баби. В селата на нито една нямаше мандра. И повечето села бяха на умиране още през 80те.

17

Абе

преди 3 години

Чете страницата на ПСС. Не си губете времето с тия писания тип мисирка по разните сайтове на сайтчета списвани от седмокласници.