119

Бойко Борисов

преди 3 години

До ВасилевЗащо да си ходя, живеят бедни тези, които не работят. Ти, например, цял ден пишеш глупости по форумите?

118

Анонимен

преди 3 години

До неразбралПусни си едно видео с едни избиратели от столипиново. Аз е ти отговоря, но там ще го видиш с картина - "Кражба колко може и т'ва е."

117

Анонимен

преди 3 години

До неразбралТова новата опорка, фабрикувана в щаба на БСП ли е ?

116

Анонимен

преди 3 години

Надявам се, че още не са се разболели от коронавирус?

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Нещо си се обръкал пич. Първите месеци всяка вечер на протеста бяха хиляди. На определени дати се събираха десетки хиляди. Ако си ходил ще си разбрал това. Освен това не е нужно да ходиш напротест за да не подкрепях простия пожарникар. Ти си тролът в случая.

114

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина искаха БОРИСОВ да си иде, нямаше да излизат по 20 човека вечер. И ДА ГО ОТЧИТАТ КАТО ПРОТЕСТ.София е 2 милиона.Аман от ***.

113

До Анонимен

преди 3 години

5000 ваксини дойдоха преди нова година, сложиха 4700 от тях======0.1% от необходимите 70 - и за това определено *** НЕ Е виновен - освен ако не визираш Борисов. Това е все едно да ревеш, че не искам да взема 10 лева които искаш да ми дадеш, но в момента ги нямаш и не знаеш кога ще ги имаш.

112

Анонимен

преди 3 години

"След имунизацията: Как се чувстват първите ваксинирани?"Ще разберем след като изчакаме 5-10 години.

111

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир!Всяка година сме с най-малкия дефицит в ЕС и външен дълг, и хората живеят най-бедно и се чувстват нещастно!Агент ДЗаки Шоли!ЦРУ!!!

110

Анонимен

преди 3 години

5000 ваксини дойдоха преди нова година, сложиха 4700 от тях. Не знам как не знаете елеменарни неща, че чак и обиждате. Празноглавието е впечатляващо.

109

До Анонимен

преди 3 години

Бау очевидно е натоварен с пропагандата, че народа е виновен. Но като няма нито необходимия брой ваксини нито организацията фа се слагат достатъчно бързо 70те процента никога няма да бъдат достигнати.

108

Анонимен

преди 3 години

"91-годишната Джийн Лей е сред първите ваксинирани."Колко удобно избрахте най-възрастният имунизиран, при положение, че младите хора са тези, които изпитват най-тежките странични ефекти.

107

Анонимен

преди 3 години

До 113Къде пък видя 1000 ваксинирани на ден като ваксините още не са тръгнали. Всички членове на ЕС получиха само символични доставки след коледа. Ние получихме около 5000. Сериозните доставки почват към средара на януари. Интересувай се малко вместо да ръсиш умности.

106

Анонимен

преди 3 години

"Докато у нас имунизацията тече паралелно с дебата "за" и "против", други страни вече натрупаха известен опит."Всъщност дебата "за" и "против" протича в цял свят, член съм на международен форум. Не се опитвайте да манипулирате хората оставяйки им впечатлението, че това е местно явление.

105

Че те вече

преди 3 години

Са ни чипирали бе. Щом държиш това устройство, дето по него можеш и да телефонираш, вече си чипиран! Вече не мога да изненада гаджето с подарък... Щом отворя нещо... На нея почват да я заливат с реклами на същото... Това обаче е върху на айсберг само!

104

Jcjcucucucu

преди 3 години

Една и съща статия по всички сайтове за някакво изкукало бабе

103

Анонимен

преди 3 години

Сега ваксинираме по 1000 човека на ден в България. Да кажем, че се напънем здравата и ги утроим - 3000 на ден - за 365 дни? Като извадим почивните дни, и милион няма да стане? През 2026та ще сме ваксинирали 50% от населението. Какво ми пишеш фантазии бе, *** кучешки? Кога ще се ваксинираме достатъчно бързо, че да "спрем пандемията"!?

102

До Бау

преди 3 години

Не ми отговори - почнала ли е масовата ваксинация в България? Защото очевидно не е. Дори и да дойдат 200 хил. ваксини Февруари те реално няма да стигнат за работещите на първа линия. А милион и половина пенсионери кога? А останалоте кога?

101

Василев

преди 3 години

Всички герберски калинки трябва да са на първа линия при ваксинацията, не може само на първа линия по усвояване на еврофондове и ибществени поръчки!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

100

Уилям

преди 3 години

Отидох да си купя телевизор, на касата ми дават един лист, казват "ето, тук се подпишете, че се отказвате от гаранция в случай на каквито и да е дефекти". Казвам си "Хммм ДОБРА СДЕЛКА".