30

Анонимен

преди 3 години

Хърватия е сеизмична зона. Тя се намира на границата на Адриатическата микроплоча. Там има структури характерни за земетресения с много голям магнитут.Няма общо с микроплочата на България.Не може да се изследва и да се каже кога ще се случи в България. Нямат нищо общо.Аман от хора стряскащи българите.Този е поредният дървен философ след Мангъров. Да сеят стрес и паника у хората е най-голямото им удоволствие.За България има 6 сеизмични зони.През 400-500г.се събужда земетръсна активност с над 6 М

29

Анонимен

преди 3 години

Майтапа настрана - след като Златния си взриви оръжейните складове, на другия ден в София последва лек трус. Напълването и пресушаването на голям язовир също може да предизвика нещо леко.

28

ikar

преди 3 години

До избирателНякой не е доучил урока за множествено число: шок - шокове, афършок - афтършокове, ама какво да се прави, човекът това си знае, в някои райони казват смоци, вм. смокове. :)

27

Анонимен

преди 3 години

aide pri babata na Azis da vi lee kursum protiv uplaha i uroki

26

Аз

преди 3 години

Може да има.Това го знае всеки. За какво го пишете изобщо освен да плашите хората.

25

Карти Таро

преди 3 години

и кристалната топка са основни измервателни инструменти в българската сеизмология. както и в други родни науки.

24

бай Тъпчо

преди 3 години

Тоя земетръс, тука без писиар тест нема кой да го пусне бе.Айде там да си седи!

23

Анонимен

преди 3 години

Не мога да вдяна, защо има професия сеизмология. Нито един трус опасен не са предсказали, за да има полза за хората. След това колко била силата, на какво се дължал няма значение вече. При положение, че дивите животни знаят предварително преди всеки катаклизъм и се спасяват.... каква наука и за какви учени говорим. При цунамито в Азия даваха реакцията на слоновете маркирани с чипове как всички се събраха в средата на острова преди да удари вълната.

22

избирател

преди 3 години

...афтър...,какво?!Ей ученото си е учени!!!

21

Бибо

преди 3 години

ЕИИИ УБИВАТ ГО ТОЗ НАРОД БЪЛ-ГАРСКИ. НЕ МУ СТИГА КОВИДА. АСЕГА И ЗЕМЕТРЪС. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ УПЛАХАТА И СТРЕСА СА ПО ЗАРАЗИТЕЛНИ И ОПАСНИ ОТ ВСЯКА БОЛЕСТ.СЕГА ДА СПИМ ВЪН И ДА ЧАКАМЕ.

20

Бай Тодър Възродител

преди 3 години

Чакам Витосша да гръмне..Нали е Вулкан..И да погребе селяните от село Средец , Софииски Санджак .

19

Истукан

преди 3 години

Страшно, представям си, ако беше се случило в България. Изтръпвам.

18

Анонимен

преди 3 години

Нормално е и у нас да има сериозен земетръс, все пак отдавна не е имало, а ние сме сеизмична зона. Последното по-силно беше Пернишкото през 2012 г., доста време мина оттогава.

17

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 19Те и нигерииците са ни съседи88834

16

Анонимен

преди 3 години

Ако мечката е играла у съседа ти,ще играе и у вас...народна мъдрост!!

15

Анонимен

преди 3 години

Това "афтършоци" показва само колко е безнадеждно всичко на тази територия... Защо така простотията и неграмотността завладя държавата ни, ужас!

14

Анонимен

преди 3 години

Управлението на Боко Тиквата ви докара земетресения, пандемия, локдаун, нокдаун и нокаут в бокса, мизерия, климатични промени, безводие и война с Македония! Защо изобщо държите този *** без късмет на власт?

13

НЕКА ДА ИМА

преди 3 години

От всичко да имаме ковид, ваксина, великя вожд Бойко който ни уговаря колко хубаво било ваксинирането сравнено със санирането.

12

Вин

преди 3 години

Царството на лошите новини, мисли, предсказания! Мъко, мъко, мъко три синджира роби, тежка чужбина, облаче ле бяло..... трагедия булгарана!

11

звездите ми говорят

преди 3 години

трусове ще има към 6-8 януари