56

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е всички класни програмистчета, дето го местят и всички дървени философи, на които хич не им пука за фалитите...Къде ще се криете от гнева на гладните?

55

SHEFA

преди 3 години

-ЩО НЕ НАПИШЕТЕ ЧЕ ИМАМЕ И 570 СЕЛА ОБЕЗЛЮДЕНИ-ОТ ПРОМЯНАТА.-ЧЕ ОТ 10 000 000 БЛИЗО СТАНАХМЕ 6-А?

54

Бездомник

преди 3 години

Ухаа, значи ще има по някое легълце за нас, вместо да спим на улицата ?

53

Анонимен

преди 3 години

По принцип с качеството, цените и неясния произход на парите и печалбите на нашенските метро хотелиери и ресторантьори, е хубаво човек да не стъпва и да не съществуват

52

Анонимен

преди 3 години

Пак ли реват тия търгаши. Празни легла имало, кръчмите били затворени и тн.н Ами така ще е Ковид пандемия е, целия свят е затворен и само разни кафеджии и магазинери реват по цял ден пред продажните медии.

51

Анонимен

преди 3 години

До ДидоМисленето явно не ти е силната страна... Достатъчно е да има чалгари, които да се юрнат по кръчми - ще пострадат всички. Ама чалгарите какво ги интересува. Те са скотове, нито мисъл, нито морал търси у тях.

50

Дюшек

преди 3 години

Къде са тези милион легла? Заедно с част от тези по нашите къщи ли ги смятат или това са легло-човеко-дни?

49

Анонимен

преди 3 години

Пускам сАлза как разни *** са безработни и ресторантите- празни... Добрите ресторанти са full с поръчки... Още онзи ден направих поръчка за Новогодишно меню от един от най-добрите ресторанти в София (в топ 10 на класацията на Мишлен за София) и едвам смогват. Ще останат само качествените места. Другото не ни трябва.

48

Анонимен

преди 3 години

До 51Те робите друго не могат да правят.

47

Анонимен

преди 3 години

Ричи сигурно има мераци на нова година да работи до светло.

46

Анонимен

преди 3 години

Падайте на колене и се молете за подаяние, овце!

45

аз

преди 3 години

Да не говорим, че следващите години, колкото по-малко кръчми и ресторанти. Толкова по-добре за тия дето не са фалирали, щото ще могат да се поддържат пак пълни. Ама тия *** не могат да се сетят за това и викат отваряйте ни, въпреки че са пълни на 20%. Хитрия ще иска 3 месеца още карантина, че да фалират една трета и да има после за него.

44

до хахаха

преди 3 години

*** няма 2 лева в джоба, ама иска да иде на ресторант...--------------Кви пари, бе?2/3 от населението едва свързват "двата края"!Хората бачкат на по две места, за да платят ипотека или наем, електричество и вода, за пенсионерите и инвалидите да не говорим!70% от българите могат да си позволят единствено Закусвалните за бързо хранене и баничарниците!Останалите 30% са висококвалифицирани специалисти и мутри (наркодилъри, сводници и хазартни босове) които могат да ходят по ресторанти.

43

Анонимен

преди 3 години

Да не се оплакват тези.Когато имаше протести ги нямаше никакви.Превозвачите също.Сега отново ги няма на протести .Значи всичко е наред.И да вземат този бранш да си плащат данъците като всички други.И без пране на пари.

42

Анонимен

преди 3 години

Тия и двамата не са добре - то му викаш , че ще измрем с този вирус, то ти вика, ама кво от това ние искаме да си работим. Министърката на туризма трябва да си ходи незабавно, защото умственото й развитие е спряло в 4 клас, тя оттогава и английския много добре го е научила, та ни разнесе славата по света!

41

аз

преди 3 години

Не знам колко трябва да си глупав, че още февруари да не се сетиш как с кръчмарство и хотелиерство няма да я прокопсаш следващите няколко години. Тия келнери кво спаха и не се преквалифицираха за една година дето я имаха? Ама е по-лесно да седиш и да чакам моите данъци да ти падат сами в гушката.

40

Анонимен

преди 3 години

В България на глава от населението се падат по 2 ресторанта.

39

алибегов герб

преди 3 години

въпроса е за какво са ви тези 1 милион легла? нещо са ви сбъркани сметките май. годините на масов туризъм и прахосване на пари свършиха или още не сте разбрали там в герб?

38

До Дидо

преди 3 години

Ама после не по мое желание ще ползват моите здравни вноски, за да лекуват неосигурения ти зимник!Голям си мъж, бе. Не го било страх да иде на рестрант. Въх! Ама нямаш орехчета да идеш санитар, нали? Въшка ненаяла се.

37

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`Поне половината от тези "Обекти" са за "Пране" на пари от наркотици`---------Има обекти където и продават забранени вещества, и едновременно перат парите.НИКОГА НЯМА да се ОПРАВИМ !