151

1280

преди 3 години

МЪНИгъров, защо откакто започна да се появяваш по ТВ прегледа ти от 100 стана 250 лева?

150

ТЪРСЕТЕ

преди 3 години

Кои са производителите на пср тестове и ще разберете доста неща! Лицензът е закупен за 300 МИЛИОНА ДОЛАРА!!!НАЙ- СКЪПИЯТ ЛИЦЕНЗ В ИСТОРИЯГА!!! Е , ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ТЕЗИ ПАРИ! ИНАЧЕ - ФАРИРАТ!! ВИЖТЕ КОИ СА ТЕ!!!

149

Тео

преди 3 години

С или без ваксина тази година е последната сериозна за този вирус. За да не се дават ненужни жертви е редно хората на възраст и тези с рискови заболявания да се ваксинират. Толкоз. Гледам сайта на уърлдомитърс за коронавируса и числата са следните - милион и половина починали в световен мащаб. В момента - 0,5 процента от текущо заразените са в критично състояние в болница. Т.е. едно на 200, от които сигурно 80% са възрастни. Изводите си ги правете сами!В същото време - 10 милиона умрели от глад!

148

Анонимен

преди 3 години

Лекарите и учителите в България са възрастни. Идете в малките градове и села и ще видите лекари над 70г. Те дават дежурства поради липса на лекари. Неотдавна показаха един репортаж с една лекарка на 71г. с бастунче беше жената. По 4часа на ден работела в Ковид отделенето.Лекарите и учителите в България са на възраст. При учителите в предучилищното образование над 40% от тях са в предпенсионна възраст и до 4г. ще се пенсионират.Има справка в НСИ.Над 3 хил.учители са над 65 годишни.

147

Избирател

преди 3 години

В такива кризисни моменти, какъвто е сегашният заради пандемията, медиите трябва да подхождат по-критично, избирателно и чистоплътно към това, което публикуват. Заради желанието на медиите да бъдат четени и гледани, се дава думата на мангъровци, които разбират от всичко, отричат мерките, а после всички им сърбаме попарата.

146

Анонимен

преди 3 години

Хаха доц. Мангъров иска да каже, че Коцето не се е резараазил?Нали първата лекарка от Бърза помощ почина на 3 май и тя беше първо с два отрицателни теста? Подобри се. Изписаха я. Излекува се и след седмици се влоши рязко. Почина в приемната на Александровска болница.Има резаразени хора и не са по документи. Мангъров вероятно иска да каже, че те не са излекувани.Защото при бронхоскопия от дълбоки лаважи италиански и хонконгски специалисти още през април откриха, се вируса заспива под лобовете.

145

емиграция

преди 3 години

Този ,,специалист" Мангъров ако практикува в някоя по -развита държава в ЕС ....да са му отнели правото на лекар.Един път каже едно, на другия ден друго.

144

Стефан Христов

преди 3 години

Ами - ДА, щото възрастните тъй и тъй ще ***, ама лекарите са жизнено необходими в тая ситуация!Аз обаче предпочитам, "когато му дойде времето"...

143

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека, на ваксините им лепсват доста от тестовете и да нацкаш с тях тия които лекуват в момента си е все едно да си напраш харакири, германците правят сега това което казва Мангъров

142

Анонимен

преди 3 години

За подобни твърдения относно лекарите, в САЩ тоз би бил разкъсан от заведени съдебни дела.В България има ли лекарски организации, съюзи, синдикати които да заведат дела срещу този фалшив инфекционист ?

141

Анонимен

преди 3 години

Подкрепа за доцент Мангъров !!!!

140

ИСТИНАТА

преди 3 години

Няма умрял от Ковид, а само умрели от Пневмония.Пневмонията е лечимо заболяване.

139

ЖОРИВОВ

преди 3 години

Чуди се ...този Мангъров как да се оправдае за изречените глупости цяла година.Лекарите ....някои понасяли по -леко болестта. А колко починаха бе др. комунист Мангъров? По-добре си мълчи.Пълен абсурден лекуващ е този!Жалко за починалите му колеги, но той едва ли го е грижа за тях..!!!???? Важното е да ръси простотии за успокоение на хората...

138

Няма да ни оставят!

преди 3 години

Всякакви аптекари и лекари станаха мулти-милионери през Ковид-Истерията.Няма как да ни оставят. Лакомията говори в момента, не разума.Просто не ги слушайте. Теглете им една майна и им пожелайте приятен ден.

137

Мрън-гъров

преди 3 години

Лъжливото инфекционистче Калитко скъса ли си дипломата както публично бе оповестил?Ето лятото мина, есента мина, зимата дойде, но народа още е в очакване инфекционистчето да си скъса дипломата.

136

Пифи Еркюл

преди 3 години

Няма вирОс

135

69

преди 3 години

сега имате избор, ако ви е страх се ваксинирайте, но не давайте акъл на другите

134

Безплодие 2020

преди 3 години

По 32 статии на ден за ваксините.Първо докажете, че ковида е опасен и смътроносен вирус (какъвто не е), после докажете че тези препарати наистина са ваксини, после ги тествайте обстойно и внимателно...и най-накрая може да се позамисля ЛЕКО дали да си ги бия или не.Как така дойде тоя ЦЕР за няма и месец, как така е безплатен и как така ни облъчват денонощно колко бил безопасен, без да дават доводи в подкрепа на тази теза?Няма да се ваксинирам. Айде баста!

133

Еркюл Поаро

преди 3 години

Задайте си ОСНОВНИЯ ВЪПРОС : КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ВСИЧКО ТОВА??? ПЪРВО - ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ПСР ТЕСТОВЕ!!!! ВТОРО - ПРОИЗВОДИТЕРИТЕ НА ВАКСИНИ. И ВИЖТЕ КОИ СА ТЕ, ОСОБЕНО ПЪРВИТЕ!!!!!!!ВИНАГИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ!!!

132

Принципно

преди 3 години

МАНГЪРЧО Е ПРОВАКСЪР!! ИМА ГОЛЯМ БРОЙ ИНТЕРВЮТА НА ТАЗИ ТЕМА!!! ВСИЧКИТЕ МУ ОПАСЕНИЯ ЗА ТАЗИ ВАКСИНА ВСЪЩНОСТ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ВСИЧКИ ВАКСИНИ И ТОЙ САМ НА СЕБЕ СИ ПРОТИВОРЕЧИ!!!!