49

ГосТ

преди 3 години

То общия офтаргет имунитет при БЦЖ и Полиомиелитната ваксини сигурно е по дълъг.

48

ГосТ

преди 3 години

Дам никой не знае за колко време има имунитет от тея ***, но при всички случаи по малко от класическите ваксини.

47

До 40

преди 3 години

Абе ти наистина ли си толкова плосък ?Ваксината е безопасна според Пфайзър,минала е всички необходими изпитания,одобрена е от експерти на СЗО,ЕКЛ,БЛС ! Но хора с хормонални и алергични проблеми вероятно имат различна предразположеност и Пфайзер не може да им гарантира 100%.Освен това алергиите се отключват внезапно ,а и Пфайзер не може да следи и знае всичко за всеки ваксиниращ се.

46

Анонимен

преди 3 години

Уж ти предлагат тествана и безопасна ваксина. При увреждане ще размахат декларацията и подписът ти и ще кажат: Ти подписа ли? Подписа. Това е като при имотните измами и други документални измами.

45

Анонимен

преди 3 години

До БауАко ти се случи точно на тебе,какво значение има колко е рядък?

44

Анонимен

преди 3 години

Доброволците които са се тествали с Пфайзер са починали от нещо друго, но българите са прости и развиват теории на конспирациите.

43

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че от плацебо се умира, и то цели 6 души, и точно при тестовете на Пфайзер!

42

Анонимен

преди 3 години

Пффффффффф ба-си то и Шестима души починаха от препиване. Стига сте насаждали паника и страх у хората!Вожда ви Радев Ветото за това пусна вето на закона за фалшивите новини. Той на това разчита. Да бълвате вие от *** фабриката на Десислава фалшиви новини и да подвеждате хората. Много лесно ще ви гепи ГДБОП. Още малко.

41

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Пфайзер е напълно безопасна, но хората са мошеници и ще искат да съдят Пфайзер, затова при ваксиниране мошениците трябва да подписват декларация , че са запознати с усложненията и са съгласни да се ваксинират и така мошеника не не може да съди Пфайзер.

40

До 41

преди 3 години

а защо не уточниш ,че на 4 от тях е бит ПЛАЦЕБО ???!!!!Тоест НЕ са починали от ваксината !!!

39

Анонимен

преди 3 години

Шестима души починаха при изпитване на ваксината Pfizer в САЩ. Шестима души са починали по време на опити за коронавирусна ваксина от американския фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания BioNTech, според доклад на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA).

38

Анонимен

преди 3 години

До До 28Декларация се подписва с цел ЗЛОУПОТРЕБИ !Колко пъти се повтаря тази тема вече?! Светът е препълнен с тарикати,използвачи и хитрци.Пфайзер се застраховат от тези мошеници,които ще обвиняват ваксината за всичко!А ваксината нали е безопасна, защо да подписваш декларация, че няма да съдиш никой ако стане нещо? Значи за Пфайзер всички са мошеници?

37

До 34

преди 3 години

Я пак ???Вие в ред ли сте ???

36

House M.D.

преди 3 години

А бе, Аню, нали уж ваксината беше проверена, безопасна, без странични ефекти и гарантираше доживотен имунитет?Прочее, това доказва, че Аню няма медицинско образование, а е самозванец.

35

До 28

преди 3 години

Декларация се подписва с цел ЗЛОУПОТРЕБИ !Колко пъти се повтаря тази тема вече?! Светът е препълнен с тарикати,използвачи и хитрци.Пфайзер се застраховат от тези мошеници,които ще обвиняват ваксината за всичко!Всяко заболяване и смърт ще бъде преписвано на ваксината,ще се появят адвокати и юристи,които ще се занимават точно с това.Ще започнат едни дела,искове,претенции.А в един отворен казус с изпитателен характер всичко е абстрактно и по презумция шанса за спечелено дело е 50%

34

Анонимен

преди 3 години

Ама Боко Тиквата защо няма да се ваксинира? Нали ви пробутва ваксините всеки ден по телевизора?

33

до 23

преди 3 години

Грешите. Със суперкомпютрите всичко може. Това не ви е едно време когато всичко се изчисляваше на ръка, а за разчитане на генома на един вирус трябваха над 10години. Сега суперкомпютъра разчита генома за 14 дни.

32

Анонимен

преди 3 години

Досега от тестовете на ваксините са умряли горе долу толкова колкото при експлозията в Чернобил. Но след катастрафата в Чернобил освен непосредствените жертви след това не е регистриран нито един случай на заболял в следствие на аварията. Докато с тези набързо приготвени ваксини нищо не се знае, не случайно искат да подписваш декларация, че после да не можеш да имаш съдебни искове и претениции ако имаш усложнения.

31

АнонимеН

преди 3 години

ОТВРАТИТЕЛНИ СА!!!ЗНАЯТ, ЧЕ НЕЩАТА С ВАКСИНАТА НА БИОНТЕХ СА АЛА БАЛА И ГЛЕДАТ ДО ИЗБОРИТЕ ДА ИЗБУТАТ КАТО ЛЪЖАТ ВСЕКИДНЕВНО, ЧЕ ТРЯБВАЛО ВРЕМЕ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ВАКСИНАТА ДА ПОДЕЙСТВА ТОЧНО КОЛКОТО ДО ИЗБОРИТЕ :D

30

Анонимен

преди 3 години

До БауКолко е временна тази парализа? 6 месеца?! А,други ефекти кой ни гарантира,че няма да има? Имам всички задължителни ваксини,и дори сам съм се ваксинирал против грип,и тетанус,но дори зачервяване на ръката не съм имал. Ние не сме опитни мишки,а хора. Ако се появят и в БГ такива плачещи жени и мъже какво ще правите?! Гледката е много въздействаща,ще ви линчува народа. Опомнете се.