47

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинацията срещу коронавивуса - началото на края на пандемията"Мерси, ще пропусна.

46

Анонимен

преди 3 години

Аз съм последовател на Угур Шахин, създателят на ваксината на Файзър.Той искал да се ваксинира, ама нямал желание! Аз също!Нито съм последовател на слугите на Мутрата - Мурафетчийски, Балтов, министъра с кечето на главата!Ваксинацията у нас ще е като "Дързост и красота", с 10 хиляди епизода, ще трае над 30 - 40 години!

45

123

преди 3 години

Докато не ни изтровят повечето с ваксините няма да се спрат. Ще ни баламосват с нови щамове, ще удължават извънредното положение месец за месец. Не излезем ли по площадите и да ги изхвърлим ще ни пречат и тровят.

44

Програмист

преди 3 години

Спокойно, никой няма да ви ваксинира. Ваксините са ограничено количество и са само за избрани плюс хората които са им необходими. За вас......ако остане. Но едва ли.

43

Анонимен

преди 3 години

Надявам се, че помните колко пъти говориха едно пък правиха друго. Да не забравяме колко пъти отвряхме и затваряхме и пак отваряхме. Да не забравяме че март месец щяхме да сме затворени само за 3 седмици. На 21 щяхме да отваряме икономиката. Сега след ваксината ще хвърляме маски и вече край забравяме за всичко до сега. Стига глупости. Тия експериментални химикали си ги бийте на вас. Когато ми докажете от 2 до 5 години , че работят може и да се ваксинимра. Ако до тогава изобщо тоя вирус е опасен.

42

man

преди 3 години

Секцията за коментари се превърна в трибуна на ненормалници, които се изживяват като експерти по всички теми. Дано уважаемият читател съумее да отфилтрира тези безумици.

41

Анонимен

преди 3 години

Му нчо тройногушев пак е на обиколка и се бъзика с Мангъров да го ваксинират публично.Първо искаме да видим неговия разголен з...к,па тогава да учи другите.

40

Анонимен

преди 3 години

Откакто започнаха да ви ваксинират, вече не ви пръскат с вируси, за да е ефективна ваксината и да върши работа. Затова кови вече започна да изчезва толкова бързо, точно сега, веднага след първата ваксинация.

39

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ ИНТЕРНЕТ ИМА ПУБЛИКУВАНА СТАТИЯ НА ВИРУСОЛОГ , ЧЕ ГРИПНИТЕ ВАКСИНИ СА 35% ЕФИКАСНИ АКО ВИРУСА МУТИРА И ТОВА Е ДОКАЗАНО ВЕЧЕ!!!---------------А НОВИТЕ ЩАМОВЕ СА МУТАЦИЯ НА МУТАЦИЯТА НА МУТАЦИЯТА :D---------------ТЪЙ, ЧЕ ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ 2021-ВА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ТОЧНО КОЛКО Е ЕФИКАСНА ТАЯ ВАКСИНА ВЪВ ФАЩ!

38

РОТШИЛД

преди 3 години

ЛЕСНО ИСКАТЕ ДА ВИ СЕ РАЗМИНИ

37

АнонимеН

преди 3 години

ИНЖЕКТИРАНЕТО ВЪВ ФАЩ ЗАПОЧНА НА 14-ТИ ДЕКЕМВРИ И ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ 2021 ЩЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ОТ ТАЗИ ВАКСИНА ИМА ПОЛЗА!ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДИМ И КОЛКО ХОРА ЩЕ УМРАТ ОТ ТАЗИ ВАКСИНА СЛЕД КАТО БИОНТЕХ ОБЯВИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ОТ ВАКСИНАТА ИМ СА СЕ ЗАРАЗИЛИ С КОРОНА ВИРУС 100 ДУШИ!!!А ТОВА , ЧЕ Е БИЛА ПОСТАВЕНА НА 40 ХИЛЯДИ ДОБРОВОЛЦИ Е ПЪЛНО АЛА БАЛА И НАЙ-ВЕРОЯТНО СА Я ТУРИЛИ НА 400

36

Анонимен

преди 3 години

Съществуват три групи от канцерогени (канцерогенни вещества):-химикали, -вируси,-физически фактори.Факторите, които насърчават развитието на ракови образования са много повече, отколкото може да се предизвикат от ваксина. По времето на Чернобил излязоха проучвания за полуживот на радиоактивните елементи. Уран-238/Радионуклид 238U/Полуживот 4.5х109 години/ 230Th- 8х104 години.226Ra - 1620 години.Торий-232/232Th-14х109 години.Поколенията носят генетична памет.Всичко е с натрупване във време.

35

Анонимен

преди 3 години

ВаксинациятаНачалото-1серия2серия Презареждане3серия Революция

34

РОТШИЛД

преди 3 години

До Анонимен 40 ИСКА ТИ СЕ

33

Анонимен

преди 3 години

Респект за учените на Германия и САЩ. Отново бутат света на пред . Успех и дано всичко приключи тази пролет.

32

АнонимеН

преди 3 години

И ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА ОЧАКВА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И С КОЛКО ВАКСИНИ ДО ТОГАВА!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Айде бе верно ли началото на края на тази пандемия?Тоя същия с присаденият перчем ви приказваше за детски площадки с измрели деца и недостик на чували за трупове . Сега започва тестуването на пробни продукти като Файзер, Спутник V и др .Няма дълготраен ефект от тези ваксини , защото ние и всички по света ПО СЪГЛАСИЕ УЧАСТВАМЕ в проба на вариант на ваксина , екпериментална.Ако имахме истинска ваксинация няма да ви карат да се подписвате с формуляр че при някой гаф няма да има обещетение

30

Анонимен

преди 3 години

С ваксинация, без ваксинация, пандемията свършва!Пандемията от испанския грип е траяла 2 години - от 1918 г. до 1920 г.При това тогава нито за PCR тестове са чували, нито за Ремдесивир, нито за ваксини (срещу грип в случая конкретно).

29

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи, в условията на демокрация никой няма да Ви "чипира" насила, ваксините подобно на военната служба бяха задължителни по времето на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" и тогава никой не роптаеше ... Те чиповете които Ви имплантираха с онези "ваксини", и сега продължават да излъчват конспиративните си емисии, така че обуздайте малко горещите си страсти и пийте по едно валидолче, а ако продължава да Ви сърби, намерете някой да Ви почеше ... !!!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "а на 11 януари и по-големите ученици" Ейй това училищната мафия била по страшна от строителната (съвсем сериозно) или просто са преплетени адна в друга. Умишлено да съсипваш икономиката на една страна заради мафията обслужваща у-щата е равнозначно на престъпления от най-тежък характер взети заедно.