31

anonimen

преди 3 години

Такива думи - тестуване,тестувани - няма в българския.Има в един друг език,по едни махали и квартали.

30

Анонимен

преди 3 години

Ще наваксаме, днес пристигат първите гастербайтери от Англия с новият щам.

29

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, утре ще има и възкръснал и ще оправим статистиката

28

Анонимен

преди 3 години

Do 29 да, но имаше дни, когато умираха по 180 човека, но броят на пацентите в интензивните отделения се увеличаваше

27

Анонимен

преди 3 години

Пристигащите с полети на авиолиниите ще ги тестват с бързи антигенни тестове. Дали ще има карантинирани не знам, никой не обяснява

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14В интензивното "спада" бройката със 100, защото умират.

25

ФФ

преди 3 години

Ами те по-голямата част от хората го изкараха, други няма да се разболеят и това е.

24

Анонимен

преди 3 години

Ела бе Борисов!На площада ела,ако имаш смелост.Няма да дойдеш,щото си СТРАХЛИВЕЦ!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Направените тестове в сряда са общо 6 945, като от тях 5242 са PCR (1372 заразени), а 1703 са антигенни тестове (243 заразени).

22

???

преди 3 години

Мутрите да обяснят защо през ноември умряха два пъти повече хора от миналата година. През декември ще са също два пъти повече.

21

Анонимен

преди 3 години

С тези нови мерки, мутрите се опитаха да си правят реклама. Изчакаха десетина дни на спад на новите случаи, пикът беше 13-19 ноември, и обявиха новите мерки, надявайки се, че няма да разберем, че спадът започна десетина дни преди мерките. Само дето в резултат на новите мерки спадът спря за около седмица, след което продължи, но по-бавно. Отново неадекватни мерки на мутрите.

20

Waffen SS

преди 3 години

До Баро Вкаров//// Никой не очаква от завърналите се "мозъци",които в своята битност са лАумпен ГеДенерати,да спазат противо-епидемичните норми.Просто правителството като Пилат Понтийски си измива ръчичките.Контрола няма да има,както е в такива случаи.А по празниците под влиянието на чалгата,алкохола,опийващи субстанции,липсата на култура,тези "мозъци " ще се развилнеят и резултата ще е видим след 10-15дни.Само не се разбра дали "мозъците" са ни ощастливили завинаги или само за празниците

19

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Под мъдрото ръководство на ЦК на ГЕРБ и неговият генерален секретар Бойко Борисов пандемията е овладяна ! Ще продължим да работим за увеличаване благосъстоянието на българина и овладяване на първото място по стандарт на живот в света !!!

18

пияница мистик

преди 3 години

До 17Тази новина тече само по червено боядисаните телевизори и по тези, дето някои другари ги сънуват, докато спят с отвити крака на отворен прозорец :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Тиквата на бъдни вечер, щял да показва на малък бойко къде е заровил и скрил имането, под магнолията половин милиард, в западния ъгъл (в посока меркел) още толкова, кюлчета под дюшемето и къде ли не. Че току виж дядо, сред народа известен като бойко баш суджука опъне петълите, заради новият чешит вирос.

16

Анонимен

преди 3 години

На официалният сайт на първа страница стои броя на заразените от оня ден 1799, а на друго място е вчерашния брой 1615. Един сайт не могат да поддържат като хората.

15

Анонимен

преди 3 години

Появи се новина по телевизорите.Бойко бил умрял.Може и да не е вярно.Може и да е вярно.

14

доктор от чужбина

преди 3 години

До АнонименВсички КОВИД легла в момента са толкова. Но не ви трябват само легла. Глупостите наговорени от НОЩ са смешни. Не сме 1918 по време на пандемията от испански грип, за да нахвърляме в зала Армеейц 5000 легла и да мислим, че сме си свършили работата. Всеки болен, осебено по-тежките случай, се нуждае от самостоятелна стая -легло, техника и оборудване, за да може да се реагира. в момента леки с тежки случай ги мятат по 6 човека в една стая, с един апарат се обдишвт трима.

13

пияница мистик

преди 3 години

Аз ще изчакам малко, за да може Бил Гейтс да ъпдейтне и усъвършенства наночипа и тогава ще си сложа ваксината :) Искам да е с Windows 11, 32 Gb RAM и процесор i7, за да може да не ми лагва като сърфирам из нета и у Фейса и да свалям бързо от Замунда. Да има и добра камера за селфита, може да добави и нощно виждане :))) Еха, ще бъда истински киборг, нищо че Билката Гейтс ще ме следи като ходя до магазина за водка. Поне ако някой ме отвлече, ще знае винаги къде съм :))))

12

Анонимен

преди 3 години

Време е кривоустите отрицатели на мерките, които опищяха орталъка как въведените ограничения не дават резултат, да замълчат. Днес става повече от очевидно, че мерките дават плодове - броят на заразените е спаднал повече от два пъти, броят на починалите - с една трета - от обичайно 150-160 души дневно на 99 души днес, болните в болниците спадат с около хиляда души, а в интензивните отделения - с около сто човека. Повиши ми се празничното настроение. Това се дължи на всички съзнателни хора.