49

V

преди 3 години

Путин не е според най умните управници според мене.Огромни грешки които дават много предимства на запада.Погледнах,,новата,,дзен архиректура на АМД.Абсолютна боза която дава тежък монопол на запада.При изчислителни ядра за нищо не стават тия .При графичните е по сложно но и там може да се пробие. Прекалено двуизмерно мислене.Повече от две нива на паметта няма нужда.Второ ниво не е нужно да споделя с всички ядра.Колко ще струва на Русия да овладее не най новата нано технология .По малко от ракета

48

Анонимен

преди 3 години

Русия стана лоша, защото стана силна. Прави ваксини, вместо да чака на Запада да и продаде или не, и да я управлява, както управляваха Руската империя до 1917 година.Китай също стана лошо независим от Запада след 1945 година.

47

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай стават твърде добри и силни за Запада.Запада обича държави и континенти като Индия, Африка, Латинска Америка.Те са слаби и бедни и са много добри за Запада.

46

Анонимен

преди 3 години

До малко факти до хектоЕ той се пробва де. След малко ще се пробва с някоя дуга лъжа. Те русофилите гледат от идолите си и единственото, което правят е да лъжат.

45

до малко факти

преди 3 години

Да не забравяме че в Русия 1000 човека притежават половината богатство на страната и са сред водещите милиардери в света. Смятай как живее обикновения руснак.

44

Анонимен

преди 3 години

До Хектор до 32Ако съм толкова заблуден като теб щях да си тегля куршума. 1345 миллиарда толкова е истинското БВП на Русия. Ако разбъркаш малко цифрите може да се получи твоята лъжа.

43

Анонимен

преди 3 години

Кре.teni pisaчи ковид разбира и, на БОК.лука

42

Анонимен

преди 3 години

До Хектор до 32Руснаците са бедни като мишки. Повсеместна мизерия е там.

41

Хектор до 32

преди 3 години

БВП на Русия за тази година до момента е 4 350 000 000 000 (четиристотин-и триста и петдесет милиарда долара), а на човек е 27 000 долара драги ми смехурко, стана 5-та по сила в света и то след 5 години ограничения от смешния запад. Русия да го ....ха, но не пиши глупости а виж -countrymeters Russia economy .

40

эффект на 2-3 месяца

преди 3 години

Руската ваксина си е пълен б-о-к-лук това и товарищ Путин го е признал преди ден след края на годишната пресконфелренция."След пресконференцията Владимир Путин се обърна към журналистите и направи уговорката, че руската ваксина Sputnik има ефект само за 2-3 месеца, това е лека версия на ваксината. Всъщност Путин призна, че Sputnik е" глупост ". и ако след ваксинацията хората започнат да боледуват, никой няма да носи отговорност за нейното качество "

39

rusnacite

преди 3 години

Никой не се ваксинирав. Русия не искат.Сега като пуснат новия смъртоносен щам ще искат всички.Ама аз друго да питам четем ко се държи на -71 градуса.И само спе...*** намирам тиа ваксини са с......рма от коронавирус

38

sas

преди 3 години

Като им е толкова успешна ваксината, защо не ваксинираха вече половин Русия от август насам.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Ти май съвсем се отнесе. Пак ще повторя, България преди да дойдат Комунистите на щика на руските пушки, е била франкофонкса държава. Масовия чужд език говорен в България (който е говорел такъв) е бил Френския. Руснаците са наложили насила руския в училищата ни. Може би това е и причината, поради която дори и тия, дето почти целия си съзнателен живот са прекарали в Комунизма, не могат да го говорят като хората: насила хубост не става.

36

АнонимеН

преди 3 години

ДОБРИ СА САМО КОГАТО СТАВА ДУМА ДА СВЪРШАТ НЯКОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Путин "матира" в съзнанието на русофилите. Изненадани няма.

34

Вовата - с ваксина

преди 3 години

И тогава неговата "уста" Песков да приказва.Когато Елцин поднесе властта на тепсия на Вовата и петербургските му бандити, новият президент започна да се хвали как Русия ще се измъкне от разрухата на 90-те години и ще постигне средно европейско жизнено равнище. За 20 години постигна само мизерия като тази, която боковизмът натресе на България. Затова пък руските криминални милиардери от около 10 станаха около 100. Видими резултати също като тук.

33

Анонимен

преди 3 години

В ес и само бг-ят език да остане, 99 % от булгарите пак ще го говорят и пишат като на битпазар. Особено бг-те медии и бг наукоборци с питай ги как взети дипломи и пишман степени и ъитли.

32

за протокола

преди 3 години

Запада отдаван не е място за съревнование . Прави живота на народа си сностен и предвидим .Пази ценостите си и не се опитвай да правиш от това политика. Нали става дума за това ,кой къде как живее!? Или е нещо друго?

31

Анонимен

преди 3 години

Пълната текуща схема на ефикасността на ваксината на AstraZeneca е 62%.на запад Русия не била на мода, но когато Руският Фонд за ПИ предложи на разработващите "оксфордската ваксина" AZD1222, AstraZeneca да се комбинира със "Sputnik V", чиято ефективност е 95-96%, наглосаксите с радост приеха.Дали няма да излезе абсолютно точен руският виц:Гестапо перекрыло все выходы, но Штирлиц вышел через вход.За кой ли път Путин отново ги матира.

30

пиня колада

преди 3 години

до Пинокио,те сащ не те лъжат слепок