32

Спрете се бе

преди 3 години

На човек да му писне от вашите онлайн некролози... Всеееки ден! А колко хора са починали вчера от :менингит, инфаркт, инсулт, рак?

31

Стига щуротии !

преди 3 години

Тука всеки обикновен човек щом се разболее го пращат на писиар после без да го преглежда джипито му назначава лечение и той почвата да се самолекува и чак когато се влоши стига до болница естествено късно и после цъфва във списъка ! А ние сме на първо място по смъртност -- нещо да не сте разбрали ?

30

Анонимен

преди 3 години

Онези, които загинаха от вируса и нямат тест са извън саттистиката. Никой никога няма да може да направи точен анализ на % смъртност заради скритата смъртност. Те почиват,но като нямат изследвания не ги вписват в данните.Освен това неосигурените лица не си правят профилактични прегледи. Има много неосигурени. Видяхме ги след първата вълна/след март.Идваха си с 360,чупиха си краката да бързат да се върнат в България да ги лекуват тук.Идваха си с висока температура и пиеха парацетамоли в самолета.

29

брех

преди 3 години

Всеки ден по една такава лъжа!

28

Лъжци!

преди 3 години

Почти вече няма човек,чийто близък починал от друго заболяване да не имало опит да се короняса!

27

ДА

преди 3 години

март нямаше толкова починали . тогава нямаше и толкова заразени ! полседните 3 месеца обаче е яко зле ...по 150 -200 човека . не гледател и статистиката ...

26

Анонимен

преди 3 години

Не сме здрава нация по статистиката защото от времето на БСП има живи хора с ТЕЛК, КОИТО СА ЗДРАВИ КАТО БИК.Телк решенията на много от хората са купени и не са вярни данните.

25

Анонимен

преди 3 години

А от какво значение е,че хората починали са с придружаващи заболявания или не като преди известно време от началото на пандемията не ги описваха придружаващите заболявания,но когато по социалните мрежи споменаха на такива случаи за статистиката почнаха да ги споменават,че да ги разделят с и без как за оправдание,че без да се търси причината за заразата,като че ли всеки сам в себе си създал злодея вируса дори по неравностойни здравословни състояния без намесата на злодеи от развъдниците на вируси

24

очко

преди 3 години

Лъжат. Същите медии, които ми говорят за хороскопи и новия маникюр на Цеца, бръщолевят чувалните хроники на продалите се двама трима от НОЩ, които дърпат конците на това жалко представление.

23

фтф

преди 3 години

В списъка има 12 човека над 80 години, 13 над 75г, 2 над 90г и 15тина над 65 без никакви заболявания! После не сме били здрава нация...!

22

Анонимен

преди 3 години

Това реанимобила, с който закараха Гошо от Боец във ВМА ли е?

21

Анонимен

преди 3 години

Фактът, че в белите държави, а и по принцип в световен мащаб починали на такава възраст са изключения, а при нас са често срещани, означава, че проблемът е в нашата здравна система, в методите за лечение и в организацията на болниците ни.

20

бла бла бла

преди 3 години

Скенер на цяло тяло правен ли и е? Аутопсия? Пълен профилактичен преглед преди да се разболее?

19

Анонимен

преди 3 години

Колко са починалите при домсшно лечение без лекарства и колко в болниците след прилагане на всички мефикаменти по медицински протокол за Ковид. Това би било интересно и показателно. Но такава статистика няма и няма да има. Жалко за всички починали, ако са си заминали в следствие на усложняване на различни други заболявания от химията която са им влели

18

Анонимен

преди 3 години

Абе напъва ме се, напъваме се, ама не мрем яко.малка държава, ако почнат да пишат че мрем, за 2 месеца няма да останат хора за умиране. И кво правим тогава?

17

Анонимен

преди 3 години

" 32 годишна, за която към момента няма информация за други заболявания" е съвсем различно от т ова, което сте сложили като заглавие

16

В. Узунов

преди 3 години

Ся мъжа и ще стане патрон ако и наследи имоти и квото има тая. Не знам може ли да изтегли вноските и за Втора пенсия.

15

Герб завинаги

преди 3 години

Генерал - мутафчииски каза още пролетта - яко ще се мре в - бг то

14

Анонимен

преди 3 години

Плашещите се от подобни заглавия са вече уплашени. Другите им се смеят, така че не хабете мастило.

13

бг смешки 2

преди 3 години

измират и здрави на по 32 - 31 години ! вчера е починала жена на 32 години . което означава че нещата са мн по сериозни отколкото се съобщава по медиите . но българите нали са *** твърдят че няма вирус ...