158

Анонимен

преди 3 години

До Де ла ФроаОправи малко правописа!

157

Де ла Фроа

преди 3 години

Императора на Еросалем отново ще заеме своето място дадено му от нашия бог Исус Христос.Весела коледа Християни!!!

156

Анонимен

преди 3 години

Хвала на Ердоган ,плесница за бай.дън, дваж за Тръмп триж за Хамала Кариес! ХВАЛА ЗА ЕРДОГАН!!

155

Анонимен

преди 3 години

Режима сам ще си падне, след като Турция фалира. Те са вече в дългова спирала, няма връщане на зад.

154

Анонимен

преди 3 години

До АнгелНе щем войни във съседите си,да тръгнат пак бежанци,не мерси!

153

Патриот

преди 3 години

Този гумен *** въвежда в заблуждение наивниците. Освен завистливо да злослови срещу Турция друго не знае. За да говори от името на USA президент, най малко трябва да е негов говорител или съветник. Промити мозък на тюркомразец, виждащ бялото,но го нарича черно. Турция е призната политическа икономическа мощ.

152

Било

преди 3 години

Ердоган да се готви за билоо преврат,било "нежна" революция,било арабска "пролет".....това са имената на гринговските намеси във вътрешните работа на държавите по света.

151

Анонимен

преди 3 години

аз когато броя населението на България не включвам нито вас...шал.ва.рестите нито шведите защото вие само имате паспорти но не милеете за България---- ta kolko cueka ste :)))

150

Анонимен

преди 3 години

До Ха, сега А гей парадите,еднополовите бракове и наркоманията ,включват ли се в евро -атлантическите ценности ?

149

Анонимен

преди 3 години

Ще му дадем българско гражданство на бай Ердоган и ако иска може да се присъедини към ДПС.На нас не ни пречи,Бойко толкова много направи,за да сме в добри отношения с Турция,на нас не ни е изгодно да свалят Ердоган,ама изобщо.

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174V sushtoto vreme na iztok v planinata SARI KAMIS hilqdi turski voynici zamruzvat i umirat ,te sa prateni tam da voyuvat s ruskite agresori nastupvashti kum grad KARS

147

МНЕНИЕ

преди 3 години

И аз исках да се изкажа срещу Турция и Ердоган , така импулсивно .Но се сетих за РСМ - там се случва същото срещу България - защото САЩ е казала .Та така Момчета и Момичета - седете си на задниците и мислете трезво , другия вариант е Калашник в ръка и на Атака .

146

Златка

преди 3 години

Защо говорите глупости? Байдън не може да си спомни какво е ял за закуска, а вие сте тръглани да говорите какво бил казал през януари :)) каквото каже църната Камила те това ще е, Байдън си изигра ролята и сега е обратно в мазето натикан, че е зима навън! Той отдавна няма сумата за каквото и да е!

145

Анонимен

преди 3 години

До дедовия - Според мен Ататюрк не с преговори, а с ожесточени и кървави и много тежки за турция сражения. С много жертви запазва големи територии, т.е. успява да запази от османската империя, териториите на сегашна Турция. С битки, не с преговори.-----Дрън-дрън,научи си историята,ни оръжие сте имали турците,ни подговени военни, руснаците прекарват тайно оръжие и армия и помагат на турците да си спасят държавата,даже имате паметна плоча на един руски пълководец в Турция от тази война

144

вгз

преди 3 години

152, тези, за които говоря, нямат български корени. Идват от Турция и живеят известно време в България.

143

Анонимен

преди 3 години

Защо квичиш бе бивш консуле, не те ли нахраниха, а кокошко гладна?

142

Kubilay

преди 3 години

Изкуфелият бидон да не забрави какво иска само до януари. Най-добре да си гледа индианките и черните жени. С Турция се опита, не стана. Обърка я веднъж с племенни образувания като Либия и Ирак. Дядо, това е империя, за която Средиземно е било вътрешно, а езика и културата й е стъпила на три континента. Един Ирак, и то само сунитите в него, ви разказаха играта. Турците са се доказали, че могат да създават съюзи. Следващият е всички тюрки под едно знаме. Няма Русия, няма САЩ тогава. Ще има Туран.

141

Анонимен

преди 3 години

До нАКа-47bratched schtatite sa jiv zqn nischto ne znaesch za dylga im nikoga ama nikoga nqma da izpluvat zadlyjnqli sa za 100 jivota napred diri i te ne znaqt kolko tochno e celiqt im dymg

140

Анонимен

преди 3 години

Не ми харесва ,че Турция слага ръка на бившите руски републики,но е факт,че в момента с Турция имаме отлични отношения и не е в наша изгода да си разваляме отношенията с турците,но щом големите кажат,ще трябва да се съобразяваме с тях.другия пролем е,че ни запушват отвсякъде - откъм Русия,пътя откъм Турция,еваси концлагера станахме,сами се затваряме,остава само откъм Средиземно море да се затворим и ще я втасаме.

139

SHEFA

преди 3 години

-ДОКОГА США ЩЕ СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДРУГИ СТРАНИ?