20

До 23

преди 3 години

Абсолютно ви подкрепям ! Ние работим и от нашите данъци се плаща на учителите ако щете за това,че ни дават възможност да работим като се грижат за децата ни,докато работим.Естествено,че не е само това тяхната работа и цел ,но е притурка в общата характеристика !

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"Икономиката е точна наука и тези,които малко от малко са в час,много добре знаят за баланса в нея."Очевидно точно ти не си в час с икономиката на държавата. Оперативните програми, които в голяма степен издържат образованието, са с европийски пари, а не са от твоите данъци. А и твоите данъци нямаше откъде да дойдат, ако го нямаше образованието като институция. Щеше да си плащаш данъците в натура.

18

Анонимен

преди 3 години

Учителите, призвани да просвещават, плачат, че не са "просветени" за ваксината. Лекарите, призвани да разясняват медицински проблеми, плачат, че не им било разяснено. Пълно е с информация както в популярни филмирани лекции от университети, така и в медицински издания и сайтове но фирми производители. Окаяни бюджетни хрантутници, плътни медицински некадърници.

17

Анонимен

преди 3 години

Много е плоска тезата: училищата не са ви детегледачници!Хората,които обвиняват мотива,че родител трябва да не работи при дистанционно обучение на двца поне до 5 клас,задават ли си въпроса от къде идват учителските заплати?Икономиката е точна наука и тези,които малко от малко са в час,много добре знаят за баланса в нея.Тоест приходите на особено бедна държава като нашата,без природни ресурси и подчинена на частния бизнес са основно от данъци.Аз работя и така косвено плащам на учителя.

16

Анонимен

преди 3 години

Нормално. В сферата на образованието хората са дотолкова изтормозени от прищявките и лъжите на държавата, че искат само да ги оставят намира и нямат вяра на никакви институции.

15

Asd

преди 3 години

Тогава да ваксинират койтониска, независлимо, че лекарите и учителите трябваше да са с приоритет. Аз искм да се ваксинирам при първа възможност и да си ходя спокойно навсякъде и при родителите.

14

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Значи да се ваксинират абдалите и невежите, така ли:)))?!?Явно на даскалите добре им понася... дистанционното обучение на пълна заплата:)))?!?

13

Анонимен

преди 3 години

До 15Откъде знаеш за отношението на руснаците към тяхната ваксина? Не представяй желаното от теб за действителност.Колкото до учителите, работата им се утроява, когато "си седят в къщи".

12

Анонимен

преди 3 години

Тия клатят стабилността на Тиквата!Да пускат заптиетата да ги пребият, както обичайно правят, а после милиционерът с каскет да ги хвърли в затвора, където да полежат с измислени обвинения за ОПГ година-две и накрая да ги пуснат поради липса на доказателства.

11

Анонимен

преди 3 години

И какво излезе - профилът на българския учител е необразован, беден, под 30 годишен, както следва от вчерашното изследване на нагласите на населението за ваксинирането.

10

Анонимен

преди 3 години

Аааа,значи не искат присъствено,но не искат и ваксини ?! Скоро и ние няма да ги искаме...Софтуерните технологии са толкова напред и бързо развиващи се,че до 5 години няма да се учудя да излезе продукт напълно заместващ учителя ! В педагогически и социален аспект ще липсват,но и там има решения при тяхно отсъствие! Съветвам учителите ( с цялото ми уважение към тях,майка ми е начален учител) да се борят за тежестта на персонализацията в професията и да не се смятат за незаменими !

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2"Всички които скимтят денонощно и много ги е страх от коварниьот вироз, отказват да се ваксинират"Просто на такива им даваха трибуна по медиите, за да оправдаят затварянето на училищата.

8

Анонимен

преди 3 години

Нещо пак изкарват стъкмистика, понеже имат поръчани само за 60 000, а те няма да стигнат и за медицинският персонал даже, после в списъците на второ място да работниците от фермите за норки, после полицията и евентуално след това може и учителите. Работя в голямо елитно училище и 80% от колегите ще се ваксинират ако може.

7

Анонимен

преди 3 години

Под 15% от българските учители биха се ваксинирали срещу COVID-19. Причината е липса на достатъчно информация за страничните ефекти на предлаганата ваксина.Защо тогава не опитате следното:Предложете ни /на нас/ руската ваксина "Sputnik V" и проверете дали отношението на българите ще е негативно.Пробвайте.Може би негативизмът не е към ваксинацията, а към ваксината?Пробвайте.Или ви липсва смелост и свобода на избора?

6

Анонимен

преди 3 години

Браво те поне не са си загубили разсъдъка.

5

Анонимен

преди 3 години

Даже и тия 15% няма да се ваксинират, само казват сега "да" за анкетата, но после ще се замислят. И така е с всички, въпреки промиването на мозъка от всякъде. Затова и в ЕС вече официално се обсъжда задължително ваксиниране за определени професии, за пътувания... Това ни чака

4

Годжи

преди 3 години

Наредба са тези ваксини,тоя изкуствен вирус няма да стой вечно или си го пускат постоянно само и само да ни боцнат

3

Анонимен

преди 3 години

Тогава заплатата на учителите и на директора на училището да се разпределя между родителите.

2

Анонимен

преди 3 години

Тогава да се връщат на работа.

1

Анонимен

преди 3 години

Всички които скимтят денонощно и много ги е страх от коварниьот вироз, отказват да се ваксинират. Дохторя, ушеви и даскаля. Тиквата крадлива и той се назландисва и ослушва като глух пеевски в мамули. Иначе на приказки са велики. Другари, дайте да дадем.