29

Анонимен

преди 3 години

неверни занижени силно данни за Пловдив и Ст Загора, не се правят ПСР и реалните бройки са други.

28

Анонимен

преди 3 години

Ха- ха. Лекар на първа линия пише във форума по време на смяната! Нищо чудно, че хората *** на стълбите и сме с по 200 смъртни случая на ден

27

21 декември

преди 3 години

Денят на ***.Продължаваме да стискаме.Как ще изтраем без кръчми и дискотеки...?!

26

Анонимен

преди 3 години

Въх Марии

25

Анонимен

преди 3 години

По добре ваксиниран, отколкото интубиран

24

Мутафчийски

преди 3 години

Абе Румен Фигуранта ще се ваксинират ли, щото ако няма да се ваксинира с Костадинчо мислим да приложим цялата сила на държавата!

23

БайХ

преди 3 години

Няма страшно, ваксината иде и скоро ще му я забият на всеки, ще-не-ще. И така до следващия вирус

22

Анонимен

преди 3 години

Днешната стастика показва очевиден спад; Вкарването на учениците в училище на 15 септември се оказа фатална грешка, а това беше ясно. В Англия вече ваксинираха към 100 хиляди души, в пълен ход е ваксинацията в Русия, Китай САЩ, Канада. В това е спасението

21

А 4787

преди 3 години

са просто със симптоми на грип. Иначе защо да си правят тест.Какви са данните от антигенните тестове? Със сигурност те са повече от 10 000 и тогава картината ще бъде съвсем друга.

20

Анонимен

преди 3 години

Тука пък един, който се пише за лекар ни раздува за Швеция - но в момента в Швеция никак не е добре - всеки ден се регистрират над 10 хиляди заразени, а болниците са препълнени. В цялата страна са хоспитализирани към 4000 пациенти с коронавирус. Ръководителят на здравеопазването в Стокхолм Бьорн Ериксон заяви на пресконференция: "като цяло това число съответства на броя на всички легла за реанимация, които имаме. Надхвърлихме 100% от възможностите на интензивните отделения. Имаме нужда от помощ.

19

Alex2

преди 3 години

Най са ми смешни дрънкалниците от Нова ТВ на "Здравей България" цяло лято се кефеха на *** дето сееха заразата сега го дават много "загрижени" за нарастването на смъртноста ! Нагли та нагли !

18

ДоктУре

преди 3 години

свърши ли ти "смяната" в пасольството?

17

Анонимен

преди 3 години

А пък други ходим на работа.

16

Анонимен

преди 3 години

Изцапах кълките с кафяво. Ужасен ужас, всичко живо ще измре. Затова ваксинка първо на всички ушеви, че са много важни, както и на единия милион хасматици на соцял. Ако една трета от тях се затрият, щото ваксинката е много полезна , още една трета станат стерилни, третата третинка ще изчезне от само себе и България ще стане прекрасно място за живеене.

15

Лекар

преди 3 години

До АнонименДа,аз съм лекар и съм на първа линия,дежурството ми е към края и не съм обяснение за нищо в България!!!Ама се чудя на такива като вас защо са станали рано сутринта и пишат ли пишат без да са вътре в нещата!?!А ти си пиши,ваксинирай се ако искаш.Това си е твоя работа!Мен мнението на "ранобудниците" на надница не ме интересува.Важното е аз да си върша моята работа качествено и професионално което и правя.Но аз отговарям само за себе си а не за всички лекари в страната!!!Разбра ли???

14

Анонимен

преди 3 години

Вероятно няма да ме разберете, но защо не погледнете на ваксината от друга страна. Не ви ли е интересно да участвате в мероприятие, което може да се разглежда като връх в научните и технологични постижения на човечеството. Нали това искате - прогрес и развитие. Сега за първи път ще се използва нещо толкова съвършено като замисъл и изработка. Малко любопитство няма ли у вас? Да сте свидетели и участници в първата подобна инициатива. След години вече ще е рутина.

13

Лекар

преди 3 години

А скрининг не се прави защото парите отпуснати от ЕС за борба с ковид включват и масово тестване а те просто се крадат!!!И от ЕС го знаят това но нали и там всичко живо краде като за последно и краят не се вижда!!!А с тази масова психоза и дезинформация увеличават стреса на и без това много болния и стресиран българин от което пада още повечи имунната система и ставаш много уязвим за инфекцията!!!Вируса така или иначе ще мине през всеки т.е. колективен имунитет но без ваксина!!!А който иска-моля

12

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарАко сте лекар, сте живото доказателство и обяснение за мизерното състояние на здравеопазването в България.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе така вървят нещата,че уж не е задължителна,ама без ваксина ще е все така затворено.На там вървят нещата като гледам.Искаме или не ще се наложи да се ваксинираме.

10

Анонимен

преди 3 години

Единственото нещо което се случва в момента, е че тиквата крадлива усвоява (краде) като див. А докато се накраде, бая поразии ще направи. Те хората вече питат каскета от гешовия род, докъде докара нещата с къщата в Барселона на тиквената възлюбена и защо за две години нищо не е свършил.