101

ПАРАЗИТ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ ИСЛЯМА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААААСАМО КОРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП И АТАКА ПОБЕДА

100

Е

преди 3 години

До .!.Как да не е? Ристе Колумбески е прав македонец! :)

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи си болен и неграмотен друже!Нямало, да ни управляват отвън...Отивай навън ,границата е отворена!

98

Анонимен

преди 3 години

А колко време им отне на македонците да пренапишат всичките си учебници през 1945 година, когато сърбите им смениха азбуката? Нека си се пишат македонци, щом не се чувстват българи, но не е лошо да научат историята на дядовците и на бабите си, за да знаят поне те какви са били и за какви са се приемали, за да знаят колко от тях са били убити от "братята" им сърби, защото са се наричали и са се чувствали българи, да изгледат видеата по време на посрещането на армията ни в Македония и т.н. ...

97

Анонимен

преди 3 години

Всички балкански нации са измислица за да се оправдае изостаналото състояние на региона през 18-ти век с някакво славно вековно героично минало. Програмиран пораженчески комплекс в народи които никога не са имали Просвещение, който може да се изкорени само ако се махнат всички граници и региона се управлява външно от големите европейски сили.

96

Анонимен

преди 3 години

Кой си ,когато друг определя името на държавата ти- НИКОЙ !Кой си ти, неспоменаван в нито един официален документ преди 44-та- НИКОЙ!Кой си ти,че да преговарям с тебе тогава-НИКОЙ!НИКОЙДОНЦИ!

95

До 95

преди 3 години

Не само в средните векове - в официалните преброявания от края на 19-ти и началото на миналия век (правени не от България) никъде не пише за народ или етнос "македонци", а че 2/3 от населението е българско !

94

.!.

преди 3 години

Значи гледайте какво направи Гърция! Каза им да си гледат работата! Искаха да вземат исконно гръцкото име македония и Гърците им казаха д.хай! Сега искат наши царе да си вземат! Нека им кажем ду.айте 2 пъти! Значи не знам дали сте ходили в Скопие, но там има един макет на един от коработе на Христовофр Колумб и тия маскари там пишат, че Хирстофор Колумб бил македонец! Еми ко повече може да се каже по въпроса!?

93

Просто

преди 3 години

Абсурдно е да очакваме такива нагли лъжци изведнъж да си признаят, че са лъгали народа си и целия свят ! Най-добрият вариант според мен е да се оставят нещата да поутихнат, и след това да се изчаква, докато се появят честни и добронамерени към България северномакедонски политици, готови да се наемат с такава дълбоко-структурна промяна ! Дотогава - не !

92

Анонимен

преди 3 години

Нахалствоти на макетата минава границите.Първо никъде не се говори за етнически македонци в средните векове.И по късно.Да искаш да се признае самоопределение на базата на ликвидирането на самоопределението на друг етнос с декрет,да забраниш езика и произхода,а след това да искаш от същия етнос в съседна държава да признае престъпното поведение,това е свръхбрутално и античовешко.Те държат да остане " македонското",да не се формулира,че е след 1944г.,за да могат след това да посегнат на историята.

91

Анонимен

преди 3 години

Някой си анонимен долу предлага да се откажем от цар Самуил. Явно анонимния е объркан '' македонец''. Ния не можем да се откажем от историята си. А историята дори казва че македония е провинция ..... Провинция в българското царство, в римската империя....Историята казва че македония е измисвена през 1944 година и претенции за собствена история преди тази година не би трябвало въобще да имат

90

Анонимен

преди 3 години

тоя "историк" не ми харесва ..

89

Сббб

преди 3 години

Някой да обясни какво правиха българските "политици" последните 25 години?Когато гърците се разправяха с тази измислена държава "Македония" и поставяха условията си. Защо нашите мутри в парламента не се присъединиха към гърците? И заедно да решат споровете? Защо сега" ни в клин ни в ръкав" са решили да започват това което трябваше да започнат отдавна.

88

Анонимен

преди 3 години

Българската национална идентичност след Паисий също е базирана на някаква митология дочута от гръцки и византийски източници и много малко факти и доказателства. Всичко е един ментален конструкт с който ти набиват в главата някаква идентичност и така масите се управляват по-лесно.

87

Анонимен

преди 3 години

Kой е най-умният човек в България ...... Mакедонец с български паспорт!!! :))))хахахахахаххахахахаха

86

Анонимен

преди 3 години

Така е другарьо БУНГАР,съветофилите и сърбоманите фалшифицират и българската история,затова азбуката дошла от македонските земи,затова българите са татари,турци и монголци,затова сме фашистички окупаторитам а пък тук ималомонархофашизъм!!Само че ето идва времето тая тиня да се изчисти и това ВИ вбесява всики антибългари.Аз ненавиждам патриотарщината,но и макйкопродажничеството може да ме вбеси!!Ничия история не фалшифицираме,никой не ни е сменял името!Само македонцитено няма да мине.

85

1944

преди 3 години

Основателите на държавата през 1 9 4 4 година

84

Стар набор

преди 3 години

НИКАКЪВ КОМПРОМИС !!!

83

Бунгар

преди 3 години

Има и ,,забежки и фантазии,,в Българската история за да се правим на ,,велики,,. Ами нали при нас Историята е наука,как така ,,забежки и фантазии,,.Стана тя. Незнам защо на лъжите им казваме ,,забежки и фантазии,,.Обвиняваме македонците,а не виждаме себе си.Голяма работа като ни откраднали ,,забежките и фантазиите,,.На това кражба ли му викаме.Нека и те се почувстват малко ,,велики,, като нас.Все пак... братски народ.

82

Анонимен

преди 3 години

Интерпретация на исторически ДОКУМЕНТИ написани с черно на бяло е ИДИО..ТИЗЪМ!Аз ако напиша,бях там,видях това и това и направих това и това защото еди какво си,в името на еди що си ЗНАЧИ Е БИЛО ТАКА КАКТО Е НАПИСАНО ОТ МЕН!Никой *** и пульо няма право да разсъждавакакво искам да кажа с този текст,каквото е казано,това е искано да се каже и е написано!Историята НЕ Е СВОБОДНО СЪЧИНЕНИЕ И ПРЕРАЗКАЗ ПО КАРТИНКА!Не може на гравюрата да е българи,в учебника да е македонци,това е шизофрения.