33

Анонимен

преди 3 години

Те и космически дружества може да бъдат ама освен доктори комунисти с каскети в тия болници други няма и затуй болниците са в хаос и колапс.

32

Анонимен

преди 3 години

Махай го тоя болшевик. Чак видеа му пускате!

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя съдейства за унищожаването на лева. По негово време, и на Жан разбира се, един долар струваше 3000 лева. Не го ли е срам да се показва пред хората, та камо ли по медиите!

30

Анонимен

преди 3 години

Почна се : кучетата на Павлов ( придворните гереберастки пудели) започват да глупостоотделят ,щом се появи дразнител - друг комунист освен агент Буда !

29

Българин

преди 3 години

Докога ще показвате този агент на ДС?

28

Психар

преди 3 години

Трябва да си болен психически , за да вземеш под внимание мнението на Гумен Речев - момуниста ,докарал България и българите до просешка тояга - 3 $ пенсии и 5 $ заплата !!!! Докога ще се дава такива *** да коментират държавни дела ????? Докога ще позволяваме на комунисти да говорят ???? Докога ??? Докато изчезнем ли ???

27

Накратко

преди 3 години

Гаден ,мръсен лецемер.Тоя е пряко отговорен за един от най-големите колапаси на цялата държава,не само на здравеопазването.Такива като него въобще не трябва да преподават в универиситетите.

26

Марта

преди 3 години

Защо чак сега се сетиха,че държавна болница не може да бъде търговско дружество без право на печалба?Чия собственост са частните болници и защо се финансират от социалната НЗОК?Това го няма в друга държава в ЕС.

25

Чакай бе умнико

преди 3 години

Да извадим заглавията от април май БСП нонстоп критикува правителството за мерките, тежки и неоправдани били. Ама тогава бяхме с 300 заразени, нали червен лицемер ?

24

Анонимен

преди 3 години

Е точно те-БСП ги превърнаха в такива "дружества". Лицемери.

23

пфффф

преди 3 години

Абе тоя комунист няма ли да се скрие най-после!?!?Не стига че в правителството на Жан Виденов където беше министър на икономиката ограби банковата система и доведе България до фалит, ами сега дет се вика на всяка манджа е мерудия.Само въжето ще го оправи тоя.Заради такива като него и Иван Костов сме на туй дереже.Ама поне ония *** се покри и не се обажда много много щот знай кви ги е натворил ама тоя убостник срама няма.

22

Анонимен

преди 3 години

Точно така - накрая само Техноимпекс ще е частно!

21

Анонимен

преди 3 години

Прав е.Болниците не трябва да са търговски дружества!

20

Частните

преди 3 години

болници да се национализират, а държавните да се приватизират. След 10 години пак.

19

ЦРУ

преди 3 години

МЛАДИТЕ да ЗНАЯТ ! ТАЗИ КАРИКАТУРА....т.н. " професор " беше иконом. министър на Ж.Виденов . когато със абс.мнозинство в НС ..подложиха БГ на ТОТАЛЕН ПОГРОМ и ГРАБЕЖ !!!!! ... А когато ОТКРАДНАХА и 17 банки...лева се СРУТИ...и хората ЗАГУБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА СИ ! " ПРОФЕСОР " го направи РЕКТОРА-ЧЕНГЕ на УНСС . РЕКТОРА -ЧЕНГЕ беше в УС на БНБ. когато " УМИШЛЕНО " проспаха фалита на КТБ ! РЕКТОРА -ЧЕНГЕ .който викаше на протестиращите с-у Орешарски СТУДЕНТИ .. " КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ "..ще бъде обвинен !

18

наблюдател

преди 3 години

Тя и столетницата баба Мара иска, ама на дедо не му излита изтребителя.

17

Анонимен

преди 3 години

Той да каже първо кой приватизира болниците!

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя крадец защо не е в затвора?

15

Анонимен

преди 3 години

БСП иска болниците да не са търговски дружества и да не се стремят към повече печалба, а да лекуват хората.на тоя главата му е пълна със сърпове и чукове :)))

14

баба мара

преди 3 години

да се премахнат направленията всеки със здр книжка да отива в болница да търсипомощ а не да губи време с лични лекари и направления от диспечери нямаме нуждаа от профилактика и правилно лечение