35

Анонимен

преди 3 години

Абе като се блъскате по магазините на чуждите вериги като говведа що не ревете за чума и зараза мамавидееба лицемери!Тука малкото останал бизнес се опитва да оцелее, вие го насраххте. Утре с вашата работа и бизнес ще се изгаврят и ще останете на улицата. Ама сте прекалено тъппи говведа за да го осъзнаете. И те говоря за мутренския бизнес, той е не повече от 10-15 от всички заведения в страната.

34

До спиди

преди 3 години

Един смислен коментар! А тея оядени ресторантьори не искам да ги коментирам с мизерните им кръчми!

33

чичо от село

преди 3 години

За 10 пъти по-ниска цена - може. Това са ресторантьори, драли кожи от нас с десетилетия, а сега за една година реват като недоклани. Да ядат спестяванията си, да си продават второ и трето жилище, да откажат пиене и пушене - и ще иват пари. Да видят как живеем ние.

32

Анонимен

преди 3 години

Ами ние дето работим с болни, дай да не ходим, че ще се зарази. Никога не знаеш кой може да те зарази, да се пазиш от всичко и всички е лудост, всички ще го прекараме.

31

Спиди Гонзалес

преди 3 години

На 42 съм, с нормален имунитет. Бих могъл да мина без усложнения, но ако все пак имунитета ми реагира бурно или Ковид отключи скрит проблем (вече знаем, че той удря в слабите ни места) и се наложи да търся медицинска помощ, тогава какво правим?!В момента е най-добре човек да не се разболява от нищо което изисква болнично лечение. Претоварена здравна система, липса на медици, лоша организация. Ето това е страшното, човек може да си замине от наглед нещо тривиално.

30

Кид Шелин

преди 3 години

Да дам пари,за да се заразят???!!!Не сте познали !

29

Бай Кръстьо

преди 3 години

Дори да отворят заведенията, ще си празнувам в домашна обстановка. Възможността да се заразя с ковид в новогодишната нощ е малък, но защо да поемам риска. Това не означава, че не мога да се заразя при други обстоятелства, но не мисля да експериментирам с неща без които мога. Въпросът е не дали ще отворят кръчмите а ще има ли здравомислещи хора които да ги посетят. Струва ли си за една нощ аху-иху, да задълбочаваме проблема.

28

1000лв Ковид

преди 3 години

За 500лв гарантират заразяване с вируса.После още толкова за лечение и стискаш палци да си от тези ,които могат да оздравеят у дома, защото места в болниците няма.Значи 1000лв "удоволствието " за новогодишен вирус- водещи сме не само по смъртност , но и по простоти*я.

27

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Дано повече хора да покажат на властимащите, че не се подлагат на лъжливата порнография бълвана от т.н щаб и излязат на заведение, посетят роднините си и да имаме нормални празници. Хем ще изградим колективен имунитет до края на януари, хем няма да има нужда от съмнителната ваксина, която властта ни пробутва и пропагандира денонощно. Всеки ден сме свидетели на абсурди как преболедуването на ковид не създавало имунитет, а само нетестваната ваксина - така тлъста лъжа отдавна не сме срещали...

26

Анонимен

преди 3 години

Aми нека ги отворят, хората стига да искат могат да се събират пак. Не всички сме болни. Първият път какво като затвориха, вируса циркулира и дори някой да не го срещне сега, ще го срещне по-късно. За спасяване в болниците става, другите не можем да ги спасим.

25

Анонимен

преди 3 години

Толкова пък да не може да изкараш без кючеци по масите на кръчмите и чалга-баровете не го разбирам!?

24

Анонимен

преди 3 години

Aз имам работа ,ама ако бях на тяхно място без работа и доходи нямаше на работя ли... съм ти и смешния Щаб

23

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите предлагат заразяване с отсъпка.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо и погребалните агенции да се ориентират за отстъпки..за след празниците ще има нужда. ***, ***, *** български народ...

21

Анонимен

преди 3 години

Не само кафенета ,ресторанти,барове ,да бъдат затворени а всички чужди хранителни вериги ,тия гадове да си ходят от където са дошли

20

Коста

преди 3 години

Да отвориш нощните заведения за празниците е абсолютно малоумие. Единственото, което може да се направи е да се отворят кафетата и ресторантите с ограничено работно време, до 22 часа примерно и със значително ограничен капацитет и социална дистанция.

19

Баче Кико

преди 3 години

Кефят

18

Анонимен

преди 3 години

по нация и държава надали има....ако им бяхме ценни на западняците да са ни въдворили вече ,но явно ни оставят да се самоунищожим да освободим хубавата територия.

17

Мен

преди 3 години

КОлко *** трябва да си за да се засилиш по кръчмите. Толкова па един път не могат да изтраят...

16

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите предлагат ли и отстъпки за погребения след пира по време на чума?