59

Анонимен

преди 3 години

Стрина Йордана напълно е изкуфяла, ако смята да натика здрави хора там.Тая па-т-ка не разбира ли,че ще лежи в затвора, ако някой умре там от алергичен шок.Ваксинирането не е животоспасяваща манипулация.Йорданка, прехвърляй парите на децата си. Ще плащате обезщетения до девето коляно.Ангелов и екипа му са за освидетелстване.Виждаме и кой му е съветник. Един доказано луд, който прави безумия години наред в министерството.

58

Анонимен

преди 3 години

Пресни ГМО ваксини! Хайде на ваксините! Какво се получава, като кръстосате бай *** със щастлива кокошка? Тервел Пилев!

57

До 62

преди 3 години

Хората много добре осъзнават всичко. Не разбираме защо е необходимо на мръсната улица в не стерилна палатка изобщо да бъде вариант? Нима няма достатъчно болници и здравни заведения? Май целта е да се внушава, че трябва ваксинация и да се плашат, заплашват и стресират хората. Аз друго обяснение нямам.

56

V

преди 3 години

От коя ваксина ще слагат ? От ф16 ли ? Хем най нискокачествената ,хе най скъпата ама да е от братския хамерикански народ като с ф16 .Еми как да им повярват хората ? Нали виждат ф16 с едното си жалко двигателче и с нереалната си цена. Все пак е хубу да има опитни мишлета та да видим кви са страничните ефекти

55

Вуте

преди 3 години

Алоу психиатрите де сте Ве...Аве освидетелствайте ги тия тикви Ве...

54

До 62

преди 3 години

Ти , ***,явно правиш разлика между хората. Делиш ги на такива първо и второ качество,май.Националсоциалист си ти.

53

Анонимен

преди 3 години

Глупавата Йорданка да не забравя,че носи отговорност за здравето на града.За себе си да помисли поне,че скоро се измъкна от тежко заболяване. Грехове трупа.Ваксина се прави на здрави хора, страшно.Толкова болници и ДКЦ има в града.Как ще рискуваш здравето ни в тия мръсни палатки.

52

Nona

преди 3 години

Това препратка към забрана за влизане в магазините ли без ваксина е?!?

51

Анонимен

преди 3 години

Прочетох няколко коментара и прави впечатление, че хората не осъзнават, че ОСВЕН ваксинациите в болници (държавни, частни) ще има и някакви подобни временни кабинети...

50

Анонимен

преди 3 години

Ако САЩ са държавата на неограничените възможности,България е държавата на неограничените безумия ! Като гледам снимковият материал поместен горе, виждам, че България се готви за война сред полета и чукари ! Превърнаха ви наистина в стадо овце ! Що за народ,що за търпение,що за лазене и примирение ? Няма такъв народ, прав е Слави, колкото и да е отричан, все пак при него се явяват за коментар най-умните,най-качествените и най-уважаваните специалисти на които ко'мунетата от ГЕРБ отказват трибуна!

49

Така

преди 3 години

Нека имунизациите започнат както следва:Ваксината на Бойко Борисов да бъде проследена от Корнелия Нинова и поставена на същия под строгия надзор на същата, тази на В. Симеонов да бъде под надзора на Мустафа Карадайъ.Готов съм да изготвя безплатно подробен списък за начина на ваксиниране в парламента!п.п. Евродепутатите също подлежат на ваксина с изключение на тези от ВМРО. Джамбазки и Слабаков нямат нужда поради изграден траен имунитет. Всеизвестен факт е техния начин на борба с ковид.

48

Анонимен

преди 3 години

Министъра не затвори вериги ,явно са много важни за него,и ще постави не пред нашите магазини е пред чуждите вериги )

47

ПОТРЕСЕН

преди 3 години

ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ - ЕЛИПИТЕ ОПАКОВАНИ КАТО ЗА ХИМИЧНО ОРЪЖИЕ А МИНИСТЪРА С ПРИСАДЕНА КОСА - БЕЗ МАСКА ДОРИ ?????????????????????????

46

Анонимен

преди 3 години

До: PenДа, нарочно е направено така. Както главният прокурор арестува Иванчева - навън, на улицата, в центъра на София!

45

Аха, ясно!

преди 3 години

Значи какво излиза?Отиваш до магазина да си напазаруваш и изведнъж:- Опа! Стой! Имаш ли сертификат за ваксинация?- Емиии... хър-мър, еми нямам.- Охооо, ела че ни трябваш! Ваксинираме те, и те пускаме в магазина! Иначе кръгом и бегай у дом!

44

Анонимен

преди 3 години

Аа, схванах! Ако ваксините дойдат януари, с тия изнесени кабинети-палатки ще се пести от хладилници. Гениално!

43

Анонимен

преди 3 години

Щом не искате да отидете при ваксините, тогава те ще дойдат при вас!

42

Анонимен

преди 3 години

Отпред една скара с кебапчета и който се ваксинира, на изпроводяк да получава по едно кебапче - да видиш как ще вдигнете бройката за нула време.

41

Pen

преди 3 години

Нарочно ли ще са навънка тези места за ваксинация ? За да се даде повече публичност?

40

Гретхен

преди 3 години

Живея на яхтата. Няма паника. Как живеете с тази паника бре хорица ? Хората на яхтата са спокойни, капитана е добре. Има храна, напитки и всичко. Много ви зомбират. Защо е това бързане с ваксинациите ? Нещо сте се спекли май !