176

Анонимен

преди 3 години

Че тя държавата си е отворена, бе, само дето не работят дискотеки и барове. Не, че ми пука за тях особено - не ходя от години по такива места.

175

Анонимен

преди 3 години

Трагедията от отварянето ще бъде само за такива като теб, представителю на СЗО. Няма да можеш да владееш тялото ми като калъп *** и да се гавриш повече с милиони хора, "безгрешна" лекарска ***.

174

анонимен

преди 3 години

Пълен локдаун ,така няколко държави се отърваха напълно от тази напаст . Тези на обратното мнение са индиректни убийци но нямат достатъчно мозък до го осъзнаят.

173

Анонимен

преди 3 години

Отворят ли държавата по Коледа, трагедията била гарантирана - нещо ирония ли, несъгласие ли усещам ?допълнение към 195 анонимен - тая работа е малко като пушенето, който иска да си пуши, ама трябва да пази и непушачитезаради пасивното пушене. Проблемът е, че няма как страхуващите се да се затворят напълно, т.е. идеята да се пазиш сам не работи - Не може без магазини, болници и т.н.иначе за смелчагите отдавна съм го казал, подписват пред нотариус и толкоз - ДГД

172

А ПАРИТЕ ?

преди 3 години

Които ще се раздават докато хората са карантиниране знаете ли кой ще ги връща ,защото това са милиарди ? Аз мога да ви кажа -- с нови много грамадни данъци и много ниски пенсии и никаква соц. политика ! Ще има нови 1 милион избягали ,а това ще доведе до колапс на всякакви системи ,защото Германия може да си позволи да раздава пари при локдауми ,ама ние се самоликвидираме и доунищожаваме !

171

Анонимен

преди 3 години

ей майка вии... ще видите вие емоции -оставам без заплата - ще лудна и ще подпаля някой мама ви ще....

170

Медиците искат спо--

преди 3 години

-- койствие по време на епидемия ,ами поне се ваксинирайте ! Само 33 % от работещите на първа линия искали ,а колко искат от другите ? Дали ще имат двайсетина процента-- много съмнително ? Ваксинирайте ги със закон ! За да дадат личен пример !

169

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, нищо няма да отворят. Даже напротив- следва да затворят абсолютно всичко без аптеки и хранителни магазини.

168

Анонимен

преди 3 години

До Родител-учителНай-добре въобще да забранят всякакво училище.Та децата да са прости като тебе, а?

167

Родител-учител

преди 3 години

На всички, наредени на държавната хранилка, им е много лесно да е затворено. По цял ден се търкалят вкъщи, нищо не работят и си полуават заплатите. за да осигурят работа на учителите, съсипват зздравето на децата, които са принудени по цял ден да седят пред екраните. Ако поне малко от правителството имаха грижа за децата, щеше да намалят продължителността на учебните часове наполовина и да въведат ограничение за домашните задания.

166

Касиерка

преди 3 години

По големите вериги има струпване поради недостиг на служители. Масово ни казват ако се почувствате зле не си правете ПСР, защото след като ви мине катантината идвайте първият ден заедно с трудовата книжка. Аз го карам за втори път, март месец беше по-леко, но ме освободиха от работа именно заради теста. Сега се заразих пак и съм с пневмония, но у дома понеже няма места в болницата. Лекарствата до момента са ни над 300 лв.

165

Анонимен

преди 3 години

Идеята на отварянето е да облекчат НОИ малко с обезщетенията за безработни. Да не си мислите, че е заради нещо друго. По ресторантите така или и на ще назначават на черно, но по магазините ще направят договори на минималната и след 2 седмици, като затворят отново, ЙОК даже и от на борда няма да имат право.

164

Програмист

преди 3 години

До пфф 170Ако ме уволнят казвам че съм "между две работи".А ти казваш "безработен". Схващаш ли разликата? В едното има воля за оцеляване, а в другото само мрънкане.

163

Анонимен

преди 3 години

Прави се здравният министър и представителят на СЗО! Мерките не трябва да се разхлабват, а да се затегнат. Защото сегашните мерки са половинчати - освен моловете и ресторантите работи всичко друго: огромни магазини като "Практикер", "Джъмбо", книжарници, магазини за дрехи и какво ли не! Поучете се от Нидерландия, Германия, Франция, а не от алчния Ричард Алибегов и подобните му!

162

Анонимен

преди 3 години

За какво да отварят държавата.Коледа е празник на живота.

161

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте.Никой не иска присъствено обучение.Никой не иска отпускане.Хората искат да оздравеят.

160

175

преди 3 години

До 178Естествено е тъй,но нима по-надолу не се пише .че няма пари-ще е умрял,а това се отнася за ниските прослойки ,а богатите и да не работят и 5-6 години ,а не месеца ще си имат или греша?Нали това се имаше предвид-нямаш пари -няма какво да ядеш,а кои нямат пари?)Помисли преди да пишеш и тролиш!)

159

Ремонт на РЕМОНТА

преди 3 години

Ремонт на ремонта: Теч в подлеза на Ларгото, таванът се руши - положението е сериозно.КАКТО Е ТРЪГНАЛО ТРЯБВА и РЕМОНТ НА ЕПИДЕМИЯТА да я РЕСТАРТИРАТ ПАК и да пробват от втори, трети и повече пъти.

158

До 175

преди 3 години

Затлъстяването НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПРИЗНАК на БОГАТСТВО, а НАПРОТИВ Дебели са най-вече бедните от ниската и средната класа, които се тъпчат с евтина рециклирана храна, фабрикати и полуфабрикати от отпадъчни продукти.ТАКА ЧЕ ДОБРЕ ЩЕ Е САМО МУТРЕНСКИЯ ПСЕВДО ЕЛИТ И ЕДРИЯТ БИЗНЕС.

157

Анонимен

преди 3 години

Борисов щеше да отваря всичко за Коледа, а сега бил поучавал европейците как да се предпазят и от третата вълна. ***!