52

Хах

преди 3 години

Били са нЕкои гладни комсомолци от нейния електорат, няма как да им се сърди. Те комунагите така са свикнали с чужда пита помен...

51

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

50

Анонимен

преди 3 години

Демокрация власт на народа т. е. на борюкрацията и престъпниците. СДС времето е наше, да живее Джо Байдън и демокрацията и Барак Обама и ваксините на Бил Гейтс. Също и бананите и тоалетната хартия.

49

Анонимен

преди 3 години

Тая до такова ниво вече падна,че си прави хептен евтина реклама! Абе момиче, запомни , Бойко пак ще те победи!

48

антибсп

преди 3 години

Ау, там били и фактурите за липсващите пари ...

47

Хм !?

преди 3 години

Корнелия след като знае какъв е жизнения опит и трудовия стаж на Борисов в престъпните групировки с предмет на дейност грабежи, и след като знае, какъв е контингента поддържащ партията му, като знае от какви се състои самата партия ГЕРБ, защо така спокойно се разхожда с трамвая? С присъствието на ГЕРБ в общественото пространство, няма нещо по-естествено от това да бъде ограбена! Та те вече 11 години жестоко грабят българите. Под небето нищо ново!

46

Анонимен

преди 3 години

Кафявият вожд никога не е пътувал с градски транспорт.Само с ес класи.И поради тая причина затварят половин град да не му стане нещо.

45

Тошо

преди 3 години

Е, то на какво прилича това, ама и тя , къде гледа, ами внимавай госпожо , те това е реалността, гладни и невъзпитани хорица се возят в трамвая, ама и те не са виновни, те просто грешно са научени!Моля хора, върнете документите на дамата, парите също ... намерети си работа и не се занимавайте с глупости!

44

Анонимен

преди 3 години

някой видял ли я да се качва в трамвая, не вярвам да е била, просто малко реклама си прави и повод да иска оставката на ББ

43

Анонимен

преди 3 години

Ами гербави, не знам какво ви е странно че пътува с трамвай? Ако си спомняте два пъти я блъскаха когато беше с такси? Уж случайно...Вашите олигарси с какво пътуват няма да питам, всички знаят...

42

trafт

преди 3 години

тя в трамвай се е качвала последно като ученичка ....има си шофьор жената.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Само един много голям по-мияр и *** като тебе, може да пита защо някой който е бил болен, е бил приет в болница! Ти си болен - не физически, но психически си увреден и болен

40

Анонимен

преди 3 години

Ако след 30 години крадене (т.е. демокрация) още има някой, който да повярва на това, значи абсолютно никога няма да се оправим, просто ще изчезнем като народ и толкова.

39

Анонимен

преди 3 години

Како ,стига театро ,ами стягай редиците ,нареди свестни хора ,програма ,план и Напред !Сега е момента да смениме Бойко ! Той си спасява олигарсите с големия бизнес,хотелиери,ресторанти и всякви Безвъзмездни помощи по програми , а Народа мре пред болници ,Нищо за дребния Човек !

38

Анонимен

преди 3 години

Стига бе, тя знае ли какво е това трамвай :)

37

Анонимен

преди 3 години

Това да не е виц? Нейната височайша особа в трамвая, както често правела? Наредила се на опашка с още 20 човека? Предизборна кампания! Нищо вярно няма в това! Що не се нареди на опашка за ВМА и да чака пред стълбите като другите хора? Сега се чуди как да оправя имиджови щети преди изборите.

36

Анонимен

преди 3 години

Самия факт че Нинова пътува с трамвай, а не с лъскав джип за стотици хиляди евро, е достоен за уважение!

35

Анонимен

преди 3 години

До електоратСпоко бе! Ако по същия начин, в трамвая, ограбят и Бойко Борисов или Фандъчка също ще има съобщение в медиите.

34

Анонимен

преди 3 години

Робин Худ български вариант. Не нападат в гората, а в трамвая душманите. Кой ли знае къде си е изгубила или кой й е взел документите? Но я е срам да каже. Инсценировка!

33

електорат

преди 3 години

И мене са ме крали- защо не пишете ? И аз съм висял на опашка- защо не пишете ? И аз съм вадил нови документи... М... ?