31

До26-Бай Тодор

преди 3 години

Те опашките бяха за хляб и мляко пубере!И за тоалетна хартия и за всичко което ПУСНЕХА!!! Банани нямаше! А потова време и домати и краставици нямаше,камо ли това което го има във всеки супермаркет днес!......Банани ,то толкова много неща нямаше !!

30

шок и ужас.беге

преди 3 години

че какви ковчези кви бля-бля, късаш чувал от диспенсъра и с робичката го замъкваш на гробището и по турския обичай- изсипваш го от чувала и беж да те няма.

29

Глупости

преди 3 години

За кремация винаги се чака. За мъжа ми преди 3 години чаках близо месец.

28

ББ

преди 3 години

Но за сметка на това ще вземем повече евро!

27

АБЕ, УМИРАТ ХОРАТА..

преди 3 години

ЩОТО, НЕМА КРЪЧМИ ЗА ДА СИ ИЗПЛАЧАТ МЪКАТА, ХОРАТА...И ДА СЕ УТЕШАТ.!!!!БЕЗ КРЪЧМИ ЧАЛГА---НЕМА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИТЕ... ХАХАХААА....!!! ТАКА БЕШЕ, НЯКОГА:ЧРЕЗ АЛКОХОЛИЗЪМ--КЪМ РАЗВИТ, СОЦИАЛИЗЪМ!!!!

26

Мутафчийски

преди 3 години

Казах ли ви аз колко много хора ще измрат?!Ама яко ще измрат!!!

25

Мутафчийски позна

преди 3 години

да пуска тото по-често

24

Анонимен

преди 3 години

"Може би говорят за цялата област.В Добрич нормално погребват по 4-5 души на ден.40 човека и гъзовете си да скъсат не могат да погребат."Според НСИ за цялата област Добрич през ноември има около 80-100 смъртни случая на ден.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Платено ***, тва че някой някога е отмъкнал парите за ремонта не е причина за 15 години в управлението да не се направи ремонт

22

Анонимен

преди 3 години

Нали някои тоолупи постоянно пишат, че се мре от катастрофи, инфаркти, грип и т.н. Ако правителство и ГЕРБ били лъгали, то погребалните агенции дали лъжат? Вчера на Витошка в София какво бе..... После ГЕРБ виновни. В провинцията барчетата работят с пълна сила. После някой умник ще ми каже, че затварянето не било ефективна мярка. Ако не се спазва, няма как да е ефективна кретиииии! Елементарно! Маски, дистанция и хигиена! Да, ама не! Щом ББ го казва няма да го спазваме!

21

Добруджанец

преди 3 години

Може би говорят за цялата област.В Добрич нормално погребват по 4-5 души на ден.40 човека и гъзовете си да скъсат не могат да погребат.

20

Бай тодор

преди 3 години

Важното е, че няма опашки за банани!

19

Анонимен

преди 3 години

Бойко, дето не знае какво прави, причини това.

18

Анонимен

преди 3 години

Една от малкото полезни и информативни статии тук.

17

До 21

преди 3 години

Ето заради такива като теб,които за съжаление са мнозинство в България, си заслужаваме управляващите.

16

БРЕЙЙЙЙ...

преди 3 години

ТО. БИЛО ГОЛЕМА НАВАЛИЦА ЗА КОНГРЕСА ПРИ ТАТО БЕ......??!!!!!ЖАЛКО ЧЕ И ***, НЕ ПОЛУЧИ ПОКАНА!!!АМА, МОЖЕ БИ, ЗАЩОТО ПАРТИЯТА И Е ОЩЕ НЕЗАКОННА И НЕ ЛЕГИТИМНА.... ХАХАХААА... ОТ ДПС, КАЗАХА ЧЕ ЩЕ Я ПРЕДСТАВЛЯВАТ НА ИЗБОРИТЕ НАПРОЛЕТ!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До по време на ГЕРБКогато ГЕРБ се опитваха да опазят населението Фигурнта с вдигнат юмрук изкара *** на площада. То същото като с падналото осветление на тунела Топли дол. При Тройната откраднали парите за ремонта му, ГЕРБ виновни, че падна и уби жена. Същото и с "вълните" при Ст.Загора-Чирпан. Гагаузов направи скандалните обществени поръчки, ама"магистралите на ББ". Плюха мерките. Подиграваха "много ще се мре". Подстрекаваха матрела да не спазва мерките. После ГЕРБ виновни?

14

Анонимен

преди 3 години

В Добрич смърността си е същата.И да се е вдигнала леко, не е осезаемо.Живея до гробищата...

13

Анонимен

преди 3 години

Винаги се е чакало за кремация, преди 14 години чакахме 9 дни, а преди 8 за дядото 14.В големите градове за поребение също се чака ако нямаш връзки. Да не говорим ако нямаш фамилно място или платено предварително цените са космически.

12

Учуден

преди 3 години

Кремацията е може би по добрия вариант, какво мислите? На Запад доста повече се прилага