34

Георги

преди 3 години

Добре *** е, селянин е.. така като чета и тия които го плюят не са по-различни. Но тях никога няма да ги чуем, а кобрата го знае целият свят. Григор Димитров не е селянин, но много рядко се изказва, че е българин. Тук го плюят и него.. всъщност българина плюе всеки, който е с нещо повече от него. Жалко за България, жалко за патриотите ни. Тая държава никога няма да се оправи, защото хората не искат да са добре. Те предпочитат да се плюят, кой е по-голяма работа вмест да се подкрепят..

33

Емигрант

преди 3 години

Не го уважавам, но ни прослави из Европа като героя на Алеко.И както се казва - по-добре лош имидж, отколкото никакъв.

32

Т34

преди 3 години

Бай *** из Европа.

31

Прабългарин

преди 3 години

Ооо,само да отворят дискотеките в Студентски,ще ви разбия с брата.

30

въпрос

преди 3 години

като го е Прекарал, защо Навсякъде беше с Маска?! Прекаралите не им трябват Маски!!

29

Анонимен

преди 3 години

Не съм броил ударите, но ми се стори че Джошуа го напердаши двойно повече от Кличко, но не удряше много силно, за да не го убие и спонсорите да гледат шоу.

28

Анонимен

преди 3 години

Ама как хукна да бяга нашия техничар.Дали се сети ,че е забравил нещо в съблекалнята?

27

Срам

преди 3 години

Потури,аби,гайди и" претури се планината"...излиза бай Шиле и започва да се плези,стой на един крак и псува.Строшат му китарата и само потурите му останат.Българин сър.

26

Анонимен

преди 3 години

Държа се като типичен гастарбайтер на острова. Локалинят матадор го тупаше като брашнян чувал през цялото време. Никой не очакваше нещо друго.

25

Анонимен

преди 3 години

Кобрата е един голям хитрец.

24

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да е с такова поведение, последните 15 години от кариерата му минаха в компанията на мутри а не на спортисти.

23

Анонимен

преди 3 години

Човекът стана богаташ. Всичките патриотични приказки и закани бяха за да повиши интереса и съответно хонорара. Кой се вързал - вързал.Пак ще си го гледате и ще викате "Мачкай, Кобра", както и ще продължите да си гласувате за Боката. Тия неща не се лекуват.

22

Десен прав

преди 3 години

При мача с Кличко проблема бяха наудобните ръкавици а сега Ковида.Хайде стига вече. Човек трябва да има смелост и да е честен когато загуби.Пулев със селския си и неуважителен маниер накара цяла Англия да се смее и цяла България да се срамува.Големите спортисти се държат на ниво.Браво на Джошуа,

21

ВВС

преди 3 години

Пуоев беше една мърдаща торба месо, пушечно месо.

20

Георги

преди 3 години

Всъщност като чета коментарите - България си заслужава да е най-бедната в Европа. Тая пасмина трябва да тегли и да тъне в мизерия докато им дойде акъла. Ще излезе българин да се бие срещу най-великият боксьор в света и нашите *** ще го оплюят. Англичаните го уважават повече от собствения му народ. Дори не мога да го проумея.. теглете нещастници, това заслужавате

19

Верно ли

преди 3 години

Ама на него не му стигале техника. Иначе физически беше в отлична форма. Просто е на друго ниво. Стигна до там само защото носи на бой. Има ли някой, който смята, че Кубрат играе красиво и технично?

18

Анонимен

преди 3 години

Беше двубой между жаба и щъркел.

17

Георги

преди 3 години

Гордея се Кубрат Пулев - боксьор от световно ниво. Благодаря му за усилията и волята. А на злобните коментари от разни трътлести писали - носете си маските, че да не се вижда колко сте смешни. Излезте вие да се биете срещу Джошуа. Всъщност вие най-вероятно никога не сте се били, паляци! Успех Кобра! България те обича

16

Др. Ох

преди 3 години

Надявам се да няма никакви последици от парния чук, дето го блъскаше цяла вечер по кратуната. Пък за короната да не се притеснява - тестът е бил сигурно неверен.

15

Анонимен

преди 3 години

Ало тренер,*** в някоя аматьорска зала и виж дали има някой на който да му вкарват по пет ъперкъта в серии.И си хвърли дипломата.