33

До бате Тервел

преди 3 години

"истинските Българи ще го подкрепят..." Аз съм истински Българин, но не подкрепям Кубрат по следните причини:1. ***, 2 Мутра, която биеше хората по дискотеките, за да се прави на интересен пред другарите си, но подбираше си такива, дето не са много трудни и списъкът продължава. Кубрат няма нито стил, нито техника - обикновен здравеняк. Срамувам се от него!

32

Анонимен

преди 3 години

Два пъти стигнал до мач за световния връх. Едва ли друг българин скоро ще може да го повтори. Ще дари половината хонорар на болници и лекари. Вероятно някои от незначителните и нищо не направили в живота си човечета ще бъдат излекувани с неговите дарени пари.Велик си Кубрат! Всички истински Българи се гордеем с теб! Бъди здрав и ти благодаря!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Ами за това говоря Това е стратегия . Да те накарат сам да си повярваш. Но за това е нучен екип ,голямДори масажиста е в екипа.Спаринга е в екипа.Това е старатегия.Всичко е екипна работа.До АнтаниИ Антани , купи на сина си тълковен речник за коледа.Ама и ти прочети вътре да разбереш защо ни бият.

30

Анонимен

преди 3 години

Веднъж се издъни срещу "стоманения чук". трябваше да разбере, че не можеНо да се изложиш за втори път още повече граничи с аматьорщина.

29

Анонимен

преди 3 години

Легна си да спи преди всички зрители. Мкого непрофесионално .

28

Край

преди 3 години

Тактиката му беше да остави Кофе да го бие доде грохне от умора и после с един удар да го довърши. Обаче човека се натренирал млати и не спира.

27

Tonita-7

преди 3 години

Надценил се е !:)

26

Китернос

преди 3 години

***, но преди мача не спря да дрънка смешки. Много е зле, за съжаление. Това беше. Брат му е сто пъти по свестен.

25

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно когато някой е загубил,а казва че за него това е победа.Това се нарича примиренчество !За победата трябва да се бориш до край,да си мотивиран ама много мотивиран.

24

Bobo

преди 3 години

Игра ганкиното.

23

Коментар

преди 3 години

А ти като си бил там що не излезе да отървеш от боя брат си и да му помагаш,белким двамата можехте да биете онзи Джошуа!

22

Анонимен

преди 3 години

Напротив,ние това очаквахме,е поне без плезенето и цирка,ама ся...

21

Антани

преди 3 години

До Анонимен 25 да бе същата стратегия 4 нокдауна дори детедо вчера пита Тате защо толкова ни бият

20

AJ

преди 3 години

Какво се очаквали на моменти коментатора се питаше как е възможно човек да държи на толкова бой Джошуа ни преби от бой ама много ни би това е шампиона във бокса и вчера имаше само един боксиор на ринга

19

Играем докрай

преди 3 години

Е новото продължаваме напред:)

18

Анонимен

преди 3 години

Преди време се появи една новина как Кличко дава акъл на Джошуа как да бие Пулев.Отначало си помислих за някаква тактика. А то се оказа цяла стратегия. Кличко го победи по същият начин. Насрочваха се дати са срещата . После се отменяха. Пак се насрочваха.И когато Пулев е най - неподготвен се определя датата.Това не важи само за случая. Във всичко сме така.Нямаме стратегия.Нито в спорта, нито в бизнеса, нито в политиката.Мисли се ден за ден, Няма теоретици ,няма специалисти.

17

1122

преди 3 години

ОПулев е ***, охрана на селска дискотека ще се справи по добре. Такъв квартален бой скоро не бяхме гледали, разпука му празната глава.

16

Анонимен

преди 3 години

Пулето да отиде да се боксира из провинцията,там ще е непобедим.За професионалният бокс се изисква талант,сила и стабилна подготовка.С чалгарщина не става нищо!

15

Анонимен

преди 3 години

Расата има много важно значение. Джошуа е от силна раса.

14

****

преди 3 години

Снощи *** наби пульо.