322

Hcigihivivuvi

преди 3 години

Срамна и посредствена работа!

321

Короана оправдание

преди 3 години

Кубрат дразейки Джошуа и Кичко ги накара да дадат най доброто от себе си и да е го подценят,и пичовете го аправиха смешен

320

Анонимен

преди 3 години

Нали Кубрат ще гушне 4 милиона паунда, какъв му е проблема.Нищо че бягаше по тепиха като от един филм на Чарли Чаплин.Жив и здрав да е Кубрат и със здраве да си харчи милионите от мача пародия.

319

M.I.C.

преди 3 години

Сега, ако се окаже, че и по време на карантина си е тренирал свободно, голям циркще настане. Защо просто не си замълчи. Евала за постиженията му, но някак си всичко усир.а на финалната права.Кажи си: Джошуа беше по-добрия в този мач. Няма лошо и нищо срамно, напротив - само адмирации. Обаче започва да става срамно...още с реакцията веднага след мача.Сега остава и да не дари половината си хонорар както каза април месец и съвсем ще се овапцат нещата.

318

анономен

преди 3 години

до 369побързай да си лицензираш уиндоуса, че като те чипират после ще се зомбираш))))))))))))))

317

Анонимен

преди 3 години

"Голям бой щях да го бия,ако беше ме хванал"

316

Анонимен

преди 3 години

Да бе да, коронавирус. Веднага повервахме.Корона вирус няма и е измислен от Бил Гейтс!

315

Анонимен

преди 3 години

Почнаха тъпите оправдания!!!!

314

Куче марка

преди 3 години

Куче-касичка, зарче-касичка, боксьорче-касичка...

313

Анонимен

преди 3 години

Българският народ е пpocт народ! Само трудещите се са велики, но тях ги плюят и не случайно над бългаския казан в ада няма дявол охранител!

312

Шоп

преди 3 години

Важното е Андреа да направи шопинг днес! От утре Кубратчо ще получава 50 лв. като всички пенсионери.

311

хаха

преди 3 години

До Анонимен361Вече имаш само 5 минуса, плюса го няма. Срам за над 1300 годишната история на България е тоя дет го боготвориш. Срам и позор. Да не говорим за побоя, съдиите трябваше да го дисквалифицират. Да обръщаш гръб на съперник на ринга е недопустимо и се наказва. Клоунът, който представлява България обърна 2 пъти гръб и бяга като кученце. НЕДОПУСТИМО е това. Съдиите си затвориха очите, Джошуа само се усмихваше... всички видяха тоя резил. Тоя клоун НЕ ТРЯБВА да предствалява България.

310

хаха

преди 3 години

Джошуа го направи смешен. Игра си с пенсионера както си иска. Джошуа каза че мача ще приключи в деветия рунд. Джошуа знаеше че ще победи нашия льольо и знаеше колко точно ще го държи и ще се гаври с него на ринга. Джошуа хубаво си поигра с него и накрая с един удар го приключи. Омръзна му просто да се занимава с подобен и реши да сложи край на агонията му. То се видя, който не е видял-в тубата да гледа резила. Опулев е пенсиониран вече. Как живота все на сееляндурите дава такива шансове?

309

Анонимен

преди 3 години

По време на мача народът ни е получил разстройство! Дотолкова му стига смелостта на българския народ! Пулев е велик!!!

308

Анонимен

преди 3 години

по време на мача да не би да е получил разстройство.

307

Анонимен

преди 3 години

С теб сме завинаги Пулев!!! Нацъкаха ми 5 минуса срещу 1 плюс на това твърденив, но ти си велик! И съм напълно искрен! Българите са пилета! Дрислiвa нация и срам за 1300 годишната история на страната ни е нашият народ!!!

306

Анонимен

преди 3 години

Утре в днес-а като представят ежедневната сводка за короната ще пишат:"Х новозаразени, от които Y-починали и един с нокаут."или по-мъдрото"39-годишен мъж сред нокаутираните от коронавируса"

305

Анонимен

преди 3 години

И оправдания ли взехме да му търсим вече?

304

хаха

преди 3 години

До Анонимен354Кво е победил бре? Знаеш ли защо никоя медия не излъчва мача на живо? Аз щи кажа. Щот тъй беше и с Кличко, в края на 2014 година. Тоя клоун пак така - "Аз съм силен, аз ще победя, аз мога, аз това, аз онова". Медиите извадиха кеш и платиха за да се гледа. И накрая сееляндура вика "Продължаваме напред". Аре не. Тоя път пак така - рипа, рипа ама те вече хората го знаят че е само дърдорко и никой не извади кеш. Ама нормално, само психично болен прави 1 грешка 2 пъти. Яде бой, т'ва е.

303

Анонимен

преди 3 години

До 353:Когато ти издържиш един рунд срещу всеки когото Пилев е победил, тогава ще дрънкаш "***"!!!