15

Анонимен

преди 3 години

НАТО нападна Армения. Русия спря войната на НАТО над арменския народ.Къде е Путин - при миротворците.

14

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Туркия тряба да бъде изгонена от НАТО..И ПОСЛЕ РУСИЯ И ГЪРЦИЯ + САЩ И ФРАНЦИЯ = ДА Я УНИЩОЖИМ ДО КРАК .

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12За лендлийз чувал ли си?

12

Йово

преди 3 години

Въпроса между ЕС и Турция къде е Борисов. Второ премиера на Армения е виден фен на САЩ дошъл на власт именно с помощта на западни НПО-та. Затова и Путин го остави на вълците от Анкара и Баку. Преди 2 години привържениците на Пашинян виках: "Русия окупатор", "Русия вън" "Армения в ЕС" сега всички тези мълчат и се крият в миши дупки защото ако не беше тази същата Русия турските танкове щяха да ги размажат за часове!

11

Анонимен

преди 3 години

Хитлер подценяваше Русия.Той казва, че е изумен от бойната техника на Русия, нейната индустриална мощ и бройката танкове, артилерия.Вервайте на него, ако сте истински фашисти.

10

Анонимен

преди 3 години

Русия е Нигерия само че със сняг. Къде може да е Путин в подобна обстановка. Питаме ли къде в играта са всички ръководители на пропаднали държави?

9

Fenasi Kerim

преди 3 години

Арменците бяха "подкрепени" на думи от Макрон и подобни и си повярваха. Макрон пък целеше да скара Русия и Турция защото не успя в Средиземно море. Знаете я френската дипломация. Французите винаги са били представители на най древната професия в политиката. Като войници са силни да се бият с африканските племена но с реални противници се държат като жени. Разтвориха си краката пред Хитлер. Който чете знае. А Путин е голям шахматист. Зашлеви шамар на арменците и им показа че грешат.

8

Анонимен

преди 3 години

Путин е Кръстникът. Годфадър.Куклите са Запада и Ердоан.

7

Fenasi Kerim

преди 3 години

Ердоган е хитър човек. Не е дипломат. Той е хитър като Борисов. Затова и се харесват с Борисов. И двамата не владеят един чужд език. Путин е интелигентен но много подмолен. Той наказа Армения. Наказа Пашинян. Нали искаха да стават натовци. Ердоган видя това. И реши да действа. И успя. Арменците са интелигентни и рядко грешат, но направиха грешка като се обърнаха към Запада и отрязаха Русия. Който се надява на помощ от западните евро-гейталаци накрая получава cтpaпон там където е възможно.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами много е просто! Там е според вас където го " слагате"! А къде ще се появи и кой ще е следващият му ход? Това е въпроса на който отговор няма никой!-:) " Политици"? Боже!-:)

5

Кой спечели и кой не

преди 3 години

В резултат на конфликта на Армения и Азербайджан за Нагорни Карабах, руската армия се настани за 5 години в спорния район, докато турските "миротворци" могат само да наблюдават от азербайджанска територия.Ердоган все се прави на баш бабаит, но му е ясно, че срещу Русия не може да играе твърдо.

4

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е абсолютна боза....сутрешна баничка с боза.

3

V

преди 3 години

При големите интереса клати феса ,а не членството в нато или ЕС .Това е разликата между големите политици и последните по всичко във всички класации с изчезващи народи но верни слуги на нато и ЕС ;) Защото живота в крайна сметка е борба ,а не членство ;)

2

Анонимен

преди 3 години

Москва разпалвала разделение в НАТО. Смях в залата. По едно време русофилите бяха и туркофили и ни убеждаваха как Турция щяла да нанесе щети на НАТО и да се присламчи към Русия дрън дрън та пляс.

1

Данчо Попов

преди 3 години

Къде в играта на Путин са Еърдоган и западът!