91

Анонимен

преди 3 години

Всякакви конспирации напоследък - че имало корупция, че онези в парламента крадяли... Ами няма такова нещо, няма НИКАКВИ доказателства, това са конспирации!111

90

Анонимен

преди 3 години

ми вярва се на този който го е заслужил.с какво са го заслужили евроатлантиците?добре, животът там е по-добър от тук или китай, но това е за сметка на колонизацията и масовите грабежи на бедни страни,а от скоро и на собствените си граждани.западът е хубав да отидеш на почивка, но когато се задълбаеш в политиката и се заравяш в мръсотиите,ти става ясно, че това е една империалистическа, колониална система изградена върху лицемерие и престъпления. и да, русия не е цвете, но ни е помогнала..

89

до 93

преди 3 години

И вотът го потвърждава. Горе долу 50/50 е. Демек- 50% нули (конспиратори, предимно берачи на малини и слугинаж) както си се изразил и 50% мислещи хора.

88

Анонимен

преди 3 години

От вируси не ме е страх.Страх ме е от ваксини. Болестите си минават и заминават от нашия организъм,но ваксините остават за много дълги години.Правил съм алергични шокове от лекарства и инжекции с антибиотици,чувството е че просто умираш.Пада ти кръвното рязко,и ти спира сърцето почти до нула.Не може да ти се помогне дори и да си в спешното,няма как и с какво.Просто си в божиите ръце.От всеки ще се изискеа да подпише протокол за доброволно съгласие,за да се избегне отговорност при летален изход.

87

Тялото

преди 3 години

Хората са ***.Това не е новина.

86

Иван

преди 3 години

До 87Статистическият институт наскоро пубикува данни за смъртносста през ноември тази година, сравнен с ноември 2019. Вижда се голямото увеличение на смъртните случаи тази година. Трябва много диабет и перитонит да броди наоколо та хората да умират толкова тази година.

85

Анонимен

преди 3 години

Лобното място на Ужасена. Коментар след коментар на някакъв болник с женски никнейм и яко пропаганда. Стой си сам и си коментирай, другите ще си живеем живота - неваксинирани.

84

Lora

преди 3 години

Необразованите хора, недостатъчно интелигентни да се се запознаяат, разберат и анализират научните доказателства и това, което се случва в света винаги търсят обяснение което е просто и елементарно, обичайно външно за тях. За това в средновековието, когато няма много научни доказателства, хората са вярвали във вещици и проклятия.

83

Анонимен

преди 3 години

Във фиша със заплатата на даден индивид пише дали вярва в конспирацията КОВИД или не. Масово в нов световен ред, чипиране и контрол на масите вярват таксиджии, тираджии, кофражисти, хигиенисти, миячи, чистачи, лаячи и подобни обществени нули. Тук-таме някой берач на малини има, който се изявява и фука с факта, че завършил ТУ или УНСС, ама това не се брои. Както казах- комбинация от квалификация, образование и заплата казват дали вярвате в науката или в празните приказки. У нас- 40% yтайки. Факт.

82

Анонимен

преди 3 години

Представете си ваксина, толкова безопасна, че да трябва да ви заплашват да си я инжектирате, за болест, толкова смъртоностна, че трябва да ви тестват за да знаете, че я имате.

81

65

преди 3 години

Отговарям:с маска или не,ако видиш ужаса в очите на болен ,ако си нормален човек, друг коментар ще пишеш.

80

Анонимен

преди 3 години

Изследванията показват, че евтиният Ивермектин се справя далеч по-добре от скъпия Ремдесивир. Обаче никой доктор не изписва Ивермектин (а в България изписват само антибиотици). Е, на кого да вярвам, на хора, или на истински факти, доказани с изследвания? Изкарахте ни, че вярваме в конспирации, защото вярваме само на доказани неща, пък не вярваме просто като ни кажат нещо по "телевизора".

79

Анонимен

преди 3 години

До 8820-30 хиляди години на тази планета нокой не умираше от нищо, добре, че беше ковида ...

78

Анонимен

преди 3 години

Съседа на 40 години си отиде за по-малко от седмица.Здрав и спортуващ. Жена му е в шок. Днес го погребаха.

77

Анонимен

преди 3 години

До 83Много си зле, чак коментари пишеш, и то злобни. Аре у лево уе, платен драскач! *** т е се от пропаганда! Истината е, че 99% от хората не вярват в това нещо или просто не им пука. Нито един човек не загуби близък от тази измислица. Хората умират от диабет, перитонит и какво ли още не и всички ги пишат ковид. Какво искате? Всички да се правят на глупави и да се ваксинират, защото на някакви платени от НПО-та драскачи така им се иска?

76

Валентин

преди 3 години

Не знам кой в какво вярва,но знам, че 6-*** мои познати умряха с Ковид, а в момента трима познати в болница с Ковид. Да, повечето са към 60 годишни и вероятно са имали заболявания, нормални за възрастта им. Но, единия починал беше на 42 години, никога не е пушил, пил или злоупотребявал с дрога, напротив водеше природосъобразен живот и спортуваше. На всички желая здраве, и да мислят самостоятелно, а не да вярват на всяка уж достоверна информация.

75

До 80

преди 3 години

Кажи го на роднините на 6-те хиляди умрели.

74

1321354564

преди 3 години

Да и един от тези конспиратовярващите е парашутист глупендров радеВ.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО СЛУШАТЕ И ВЯРВАТЕ НА ПЕЛТЕЧАНИЯТА мУ!!!!

73

Анонимен

преди 3 години

***. ло. У. Мн. ици. Не вярват... Да ми дойдат на гости, тъкмо съм под карантина, пък после ако оживеят, пак да дрънкат. Не е истина какви *** съществуват...

72

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше, никой нямаше да се съмнява.