49

Анонимен

преди 3 години

Сега като пуснат Ковид-20 и ще кажат:''Който не е ваксиниран за 19 няма да може да се ваксинира за 20''Ще се уваксиниме тук и по цял свят!Шаш и паника за простосмъртните,а те през това време милиарди превъртат!

48

Чичо

преди 3 години

Антиваксърите, ***, веганите и конспираторите. Разумните хора ще се ваксинираме. Друг е въпросът, че масово достъпна тази ваксина у нас ще стане не по-рано от следващата есен. А до тогава (и за съжаление) доста хора ще измрат, яко ще измрат в резултат на крайно неадекватните действия на Борисов.

47

Анонимен

преди 3 години

Имах една позната, която казваше: "Не мога да понасям ягоди, щом хапна ягоди цялата се изривам." Има хора, които имат алергия към невероятни неща. Но тези,които страдат от силни алергии, не трябва да се ваксинират. По нататък ще има други ваксини, които ще бъдат подходящи за тях

46

Анонимен

преди 3 години

Умните.

45

Анонимен

преди 3 години

До Аз 37Не, първо създадоха вируса и ваксината, а после ги пуснаха в същия ред. И малко интелигнетен да си, пак ще се сетиш, че така се прави. Просто и логично е.

44

Анонимен

преди 3 години

''... експертите смятат, че пациенти с алергии към храни и лекарства не бива да се инжектират, а ако имат реакция след първата доза, не трябва да получават втора.''Нещо много станаха експертите ми се струва.И как ще се води такъв само с една доза?ПОЛУВАКСИНИРАН ли ще му напишат в имунизационната книжка?И ще седи на половин седалка в самолета ли?Или до половината на дадена държава може да отиде,не навсякъде?

43

Анонимен

преди 3 години

Не съм расист, но патента на ваксината е собственост на турчин, собственик на Байонтек.

42

Анонимен

преди 3 години

Не знам, защо тука каскетите, под които бе на много куххо, говорят за задължителна вакснация, когато в първите шест месеца - това значи до юни някъде- ще има остър дефицит на виксини, а преди всичко трябва да се ваксинират хората на 50 г., защото те са най-застрашени, а те са към три милиона. Така, че никой не ви гони да се ваксинирате, нито пък скоро ще има ваксини за вас. Има да чакате на дълга опашка,каскети

41

Анонимен

преди 3 години

Всички групи с IQ над 120 трябва да не се ваксинират. Останалите са идеални за опитни зайчета.

40

Шаши

преди 3 години

След ваксините идва Ковид21. Повечето оцелели ще се молят за ваксина. И след това идва фразата: За тази и тази държава, няма да успеем да направим ваксини. За Тези 2 държави от Балканите, няма достатъчно производство. И така....

39

Анонимен

преди 3 години

Човечеството с години не е открило ваксина и лекарство за много болести, но за този смъртоносен вирус се откри от днес за вчера и то от няколко мед фирми, та чак и няква за шмъркане писаха че има. Аз ще съм от тия с алергиите за сега. Не съм лекар просто ми е странно как за едно може за друго не. И нещо, което се съхранява на -70 стабилно ли е?

38

Анонимен

преди 3 години

Батмен може и да не се ваксинира.

37

хахаха!

преди 3 години

За първи път в живота си чувам за "анафилактичен шок в много по-лека форма".Това е като малко бременна, леко починал, донякъде болен от СПИН и пр.

36

до MGS

преди 3 години

много си заблуден....

35

Анонимен

преди 3 години

Естествено е в началото много хора да се колебаят. Когато обаче бъдеш поставен пред избора дали може да пътуваш, да общуваш с други хора, да практикуваш дадени професии и ред др. неща, част от населението ще предпочете да продължи живота си! Ще почакаме, ще видим.

34

с две думи,

преди 3 години

Всички групи.

33

Аз

преди 3 години

Първо пуснаха заразата и почти веднага създадоха ваксината. б

32

MGS

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИВ смисъл - Бил Гейтс ще смени версията на българските чипове във ваксините, или рептилите ще ни присадят опашки.Аре стига глупости...

31

Шаши

преди 3 години

До MGSВъпроса е: къде ще те удари ваксината. Да не стане така, че да те удари в кръста. Иначе,щом ходиш в Ишгъл, няма да е проблем да си взимаш по 4 ски и 4 щеки, даже ще си ги комбинираш.

30

Анонимен

преди 3 години

Трябва да избягват ваксинация хора, които живеят в отдалечени места, на които няма да има 5g мобилна мрежа. Ако няма добро покритие на 5g мрежата, чипът, вкаран през ваксината, може да се самоунищожи и да убие човек.