25

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст на изброените починали е 69,3г.

24

Анонимен

преди 3 години

Това да не е листата на БСП за изборите ? 70 - 80 Тия за кога ще живеят ? За да гласуват за БСП то ли ?

23

До 16

преди 3 години

Прав си, но не знаеш дали при липсата на тестване преди ваксиниране ако го караш безсимптомно и ти вкарат още вируси, дали няма да те събори. Та този Иван да не дава категоричното мнение, че антиваксърите щели да си заминат. Може и да е той, ама после няма да може да ни информира. Дразни ме категоричното мнение на такива, дето по-далеч от носа си не виждат и дето един професор ги беше окачествил в проценти, за съжаление много прав.

22

Анонимен

преди 3 години

Ковид е Dоместос за обществото. Чисти наред.

21

Анонимен

преди 3 години

Името му не е Иван а Хасан.

20

Яница

преди 3 години

Хапчета эа сън и нерви се търсят почти толкова, колкото и вълшебното хапче ремдесивир!!! Нормално е да се страхуваме эа эдравето си обаче това ако се превърне в ИСТЕРИЯ, нещата стоят по съвсем друг начин!!! Апропо, също така и начина по който се паэарят эа теэи животоспасяващи ваксини е доста съмнителен!!! Хората престанаха да вярват эащото живеем в глобален свят - пандемията отприщи небивала икономическа катастрофа, хуманитарна криэа, само военно положение все още не е обявено!!!!

19

До Иван

преди 3 години

Иване, върви си натреси десетина ваксини отзад и няколко в устата, та белким спреш да пишеш платени постове в подкрепа на неизпитана ваксина с неясни последици.Както и да ти плащат - повечето хора мислят и няма да послушат подобни платени агитатори като теб и компанията ти.

18

Наско

преди 3 години

Не ви ли свършиха апокалиптичните заглавия, ей... Това журналята сте голяма работа

17

Анонимен

преди 3 години

Хората имат най-различни хронични заболявания, които поради цирковете с ковида в момента не могат да лекуват, дори прегледи не могат да си правят регулярни и поддържащото им лечение е под въпрос.Естествено, че са рискови, тях всеки вирус може да събори. И понеже сега върви ковида - хоп, той ги бил убивал! Глупости! Хората са жертва първо на липсата на здравна система. Защото тя наистина липсва.

16

Анонимен

преди 3 години

До До ИванНяма време да се чака. То и за това не е задължителна. Всеки сам си поема риска. Дали да си сложи нетолкова изпитана ваксина или да преболедува Ковид И от двете неща не се зае какъв ще е крайния ефект.

15

Анонимен

преди 3 години

Причината е ясна - не ковида ги убива, а липсата на своевременни, адекватни и качествени медицински грижи. Имам вече трима познати, починали в болницата с установен ковид. И тримата влязоха на собствен ход в не особено лошо състояние и по телефон заявиха, преди да починат, че никой не ги поглежда изобщо на място. Давам им по два пъти дневно някакъв антибиотик и никой не ги изследва, не ги проследява повлияват ли се, има ли нужда от смяна на лечението - НИЩО! Затова сме първи по смъртност!

14

До Иван

преди 3 години

Правиш ли разлика между изпитана ваксина и тази, която е на етап експериментална. Трябва години да минат, за да се проследи въздействието върху организма. Па ти като си "убеден ваксър", ваксинирай се с каквито екстременти искаш

13

Иван

преди 3 години

До антиваксърСкоро ще си в ония списък горе ако не се ваксинираш.

12

антиваксър

преди 3 години

До ИванМога да те ваксинирам безплатно.

11

Иван

преди 3 години

Спокойно ваксините идват. Скоро ще измират само разни загубени антиваксъри които не са си сложили ваксина.

10

Анонимен

преди 3 години

Не е добре да умират млади хора,но се случва и то не много рядко.Дълбоко обаче се съмнявам,че всички са починали от корона вируса!Колкото повече ми показват подобни статистики,все повече ме убеждават,че целият този цирк се разиграва заради пари и стратегически интереси на големите световни сили!

9

Анонимен

преди 3 години

Тези други болести токова добре се лекуват проследяват, че всеки грип е опасен за болните. Да не говорим че заради пандемията хората не ходят на рутинните си прегледи.

8

Някой

преди 3 години

Точно това. Много хора на ок възраст с куп заболявания. Лоша храна, никаква грижа за себе си и на по 50 с по 3 заболявания при това тежки, сърдечни, белодробни. Не може да се пуши като комин, да се храним с ***, никакво движение...Трябва тотален рестарт. Да слезем от колите, да ходим пеша, да не пушим, да се храним качествено, по малко нерви.

7

123

преди 3 години

Чистката продължава. Само достойните ще оцелеят.

6

нн

преди 3 години

Всички ще изкарат заразата. С ваксина и мерки, по-бавно, но всички ще я изкарат и чак тогава ще настъпи успокоението.