47

Анонимен

преди 3 години

С машини криело риск от ковид, а с обща химикалка - не.

46

Докога

преди 3 години

Докога този изветрял и напълно обременен поради близостта с всяка една власт, индивид ще бъде номер едно по време на избори? Може ли да сегордеем като общество, след като 30 г. това човешко подобие ни казва кое е правилно? Само, като прочетеш за последния му хит----машините ще ни заразят/ А банкоматите, дръжките на автобусите, химикалките в държавни учреждения - не/ ти става ясно какъв наглец и жалък сребролюбец е.

45

Анонимен

преди 3 години

Хора нека си го кажем открито: Който и да прави изборите, който и да брои, пак ГЕРБ ще спечелят, защото са малко по-добри и от бсп и от дпс и от котилото около черепа и фигуранта. За нечитоплътните отровени, маи, чалгари, копейкини изобщо няма да коментираме. Ако ще извънземни машини да докарат- пак ГЕРБ ще спечелят! Просто Народът го иска!

44

Питам се

преди 3 години

Абе за тая герберастка фъш кия и за другите подобни нему, няма ли Ковид ?Защо умират само редовите българи данъкоплатци, а мошениците и лакеите на Шайката обикалят нонстоп медиите ?

43

Анонимен

преди 3 години

Константинов е еманацията на седесаря - цял живот говорейки за демокрация, си отива опозорен, но забогатял от близането на десницата на Мутрата.

42

Брадвата

преди 3 години

Парламент от парлама ли произлиза или има друго значение?

41

митко смс-а

преди 3 години

Не искам ваксина, защото ще ме чипират!

40

Анонимен

преди 3 години

Пак активираха герберасткия фалшификатор.

39

Анонимен

преди 3 години

До Демократа:Тези другите дето ни караш да гласуваме за тях ядат много чесън така ли? Затова ли са "чесни"?Май на теб не ти се получава - много правописни грешки правиш.

38

50592

преди 3 години

До АнонименИнетерусвай се какво се публикува в чуждите медии. Вижда се, че си се оставил набългарските рендета. Събирай и пресявай информацията, сравнявай и си задавай постоянно най-важния въпрос ЗАЩО. За създаденото положение отговорът е "започна прореждането на населението на претоварената ни планета". Който е устоял на вируса първия път, да отиде в отделенията като член на избирателна секция, отблизо да общува с болните,да разнася заразата по дургите отделения и да поеме повече доза вирус.

37

те

преди 3 години

защо не се ваксинират просто тези в комисиите и готово

36

Анонимен

преди 3 години

Браво на ковида! Само така! Луди ги направи хората! Каква я мислеха, каква стана, а?

35

Демократ

преди 3 години

Понеже виждам, че всички см демократи и всички тук обичаме демокрацията, значе да ви обясня, Уинстън е казал, че демокрацията е най-добрата система, нещата са много прости, има едни честни хора - политици се наричат и при демокрацията си избираме честни и почтени хора и им даваме власт над нашия живот да го управляват и да ни създават условия, и те вместо да си уреждат своя живот с тази власт се грижат за нас. Само нещо с ГЕРБ не се получи, затова гласувайте за некои други, другуте са чесни!

34

Ха-ха

преди 3 години

Гледайте сега как всички гербери ще се излекуват от ковида!ГерБери да органидзира избори и да брои резултати е равносилно на това Дявола да чете евангелието!

33

Джамби вморо

преди 3 години

Този ли е любовницата на Борисов,много спаружен ми се вижда!

32

до 32

преди 3 години

А ти какъв си бе - петоколнника!

31

Анонимен

преди 3 години

Има ли човек в тази държава, на когото да не се присмивате и обиждате. Жалки твари сте, много жалки креатури, хвърлящи риби и яйца по улиците, и маски да горите. Сега провеждате и антиваксърската кампания охотно по поръчения на любимия ви гуру.

30

Анонимен

преди 3 години

Мишо, ловецът на фантоми /още от първите демократични избори през 90-те/ продължава да брои бюлетини Явно е незаменим и в тая държава няма други които умеят да смятат. Веднага като наближат избори той изпълзява отнякъде и отново е на ТВ екрана всяка вечер. Далавера

29

а какво ще кажете

преди 3 години

преди изборите да се вдигне народа и да измете хунтата?много нагли станаха вече

28

Мишоко, мишоко...

преди 3 години

Господин "Гласуваш ти, броя аз!" (този на снимката) предлага дискриминационно решение, чиято цел е да уплаши желаещите да гласуват (кой би искал да се зарази при неизбежния контакт с преболедували членове на СИК) и целта на броенето на бюлетините в стил "Информационно обслужване" (т.е. по мишоковски) да бъде постигната с минимални усилия. Така, както става вече 11 години.