94

Анонимен

преди 3 години

До: 99Еми още малко време да мине, от 50% до 70% да го докарате има около 20% още да се заразят, и ще достигнете стадния имунитет и епидемията в Провадия ще утихне!Тогава за какво са ви ваксини?

93

Анонимен

преди 3 години

Заповядайте в Провадия!Тук всичко е отворено-пазар,магазини,заведения.Няма и много болни - само всеки втори.Но ако решите да дойдете ще трябва или с личен превоз,или с влака.Щото обществения транспорт не работи!!

92

някой

преди 3 години

Дайте пример за едно обещание на Борисов, което да е изпълнено?!

91

Иван

преди 3 години

Отворете Фрадини и Ясли. Вземайте мерки и децата да могат да отиват на градини и Ясли. Според мен е възможно да се внимава и да се вземат мерки от колкото да се затварят.Там където по малко се засегва и няма производство да се затвори и взети мерки да се проверяват. Да има контрол

90

Anonymous Maximus

преди 3 години

Това е монтаж! Никой не е чак толкова ***...Месец до ваксина, която ще се бие в продължение на месеци, докато всички "желаещи" минат, а не година, както беше Март месец.Мерките и сега не се спазват - кафенета и ресторанти са отворени като хранителни магазини, а хората хапвали отвън, докато чакат свои познати.Джъмбо наредени като аптекарски шишета, къщите за гости ще се пръснат утре, а бабите другата седмица ще ги пращаме на война да гледат деца, вместо да си гледат пенсията на тия години.

89

999

преди 3 години

И сега всички ще се наблъскат като невидели.Ето пример с Джъмбо- затворени молове и всичко се наблъска там където е отворено.Нали искахте лондаун ами стойте вкъщи, но не всеки гледа да се наута там където е отворено и пак стават тълпи.Големи мерки няма що.Но не е само до правителството, а и до самите хора дето нямат грам мисъл в главите си.

88

Отровна гад

преди 3 години

Пуснете хората да протестират свободно и без маски!Колкото повече протестиращи по жълтите павета, толкова повече свободолюбив КОВИД във въздуха!

87

Хамстер

преди 3 години

Боко истината

86

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ОТВАРЯТ ЛИ ФИТНЕСИТЕ В БЛАГОЕВГРАД?

85

Нострадамус

преди 3 години

След 6 месеца ще разберете че всичко е било напразно

84

Фурнаджийска лопата

преди 3 години

Смях в залата.

83

кои са тия бизнеси?

преди 3 години

дискотеки разпределители на дроги, кръчми, заведения които не плащат данъци, крият доходи, осигуряват на 600лвза тях се е загрижил, и за това да не плаща болнични и обещетенияе, на пайнер 300 бона, но тука е такапроцъфтяват мутренските бизнеси, с мутра начело друго ли да е?

82

интересно

преди 3 години

А какво правим с тези, които се крият, че са болни и ходят болни на работа, пускат си децата болни на училище и детска градина, бягат от карантина. Какво правим със служителите в големите магазини, които работят болни, но се крие, за да не затворят магазина? Какво правим, г-н Борисов с тоталния хаос? Българинът е недобросъвестен, ако се остави на негова преценка...всичко ще е на макс. Знаете ли колко народ се разхожда свободно с ковид? Не знаете. Ами проучете.

81

Балкански Селяндури

преди 3 години

Тоs е ВЕЛИК бре, Велик еее.Ще Ви пусне фандък ако реши ;)Баце ще спаси света..ако реши.Парата идва, 28 милярда, тези избори ще са кървави.Борбата за кокала ще е безмилостна а накрая овцата ще е остригана.

80

Гробокопач

преди 3 години

До ако, акоАбсолютно, най-големият развъдник на бацили са училищата! Оттам чаавету ми носеше секви форми на грип преди ковът! Сега и ковид мой ми носи! Сичко донасят *** от даскалуту у дома!

79

статистика

преди 3 години

Един експерт го каза -до тук - 83 починали медици и 54 учители. Кратко и ясно. Ако има кой да мисли.

78

ако, ако

преди 3 години

ако вървяло добре, щели да отворят градините на 14.12. За чий? Да идат да работят тези от Министерството на образованието. Правилната мярка за развъдниците - училища и детски градини е - вкъщи до 4.01. Иначе нищо не правите, само вятър.

77

Дороти

преди 3 години

E какви такива.............ние и преди и след затварянето се въртим около 40 те процента.....Тоз индивид математика учил ли е?Или Винету беше чел.

76

ей, Борисов

преди 3 години

ако ще правите нещо, правете го като хората. Други държави затвориха за по 1 месец -НИЩО, ама НИЩО не работеше. И резултатите са налице. Кви са тия смешни мерки, затваряне за по 10 дни, 14 дни, на принципа проба-грешка. Работят разни магазини, хората са *** до ***. И като отворите отново всичко, сме в начална позиция. Аман от глупости! Хората измряха, вие за рейтинги мислите.

75

Анонимен

преди 3 години

78Пак ли ти, ***?