138

Анонимен

преди 3 години

"Относно това кой си е бил ваксина и кой- не, проверете сами в интернет има ги имената на доброволците на Пфайзер. Служителите на редица ИТ компании бяха сред тях. Проверете за български имена."И ти със сигурност не си сред тях. Даже изобщо не работиш в IT компания, още по-малко в LA. Бягай да си вземеш мижавия надник за тролене.

137

някой

преди 3 години

До: номер 132Аз мразя антиваксърите!И наред с това категорично няма да се ваксинирам с новоизмислената ваксина, защото тя е нещо като нищо! Неодобрен експериментален продукт, който не се знае дали и кога ще бъде одобрен!За този проблем сигнализират редица уважавани лекари и учени.Но брадатите калинковци от НОЩ се пенявят ако има някой несъгласен с тяхното мнение, дори лекар като тях!Ваксинирам се със всички известни, разрешени и доказани ваксини, а не с отвари от чудодейни билки!!!

136

Анонимен

преди 3 години

До до 143Прощавай, а чипове в дланта за влизане и излизане от извънземния ви офис имате ли имплантирани? Ако не, значи сте мижава работа. Аз съм фен на Мъск, но той е работодател, а не служител.

135

до 143

преди 3 години

Ти си гледай софрата и ракията и недей да знаеш неща, които никога нито ще видиш, нито ще пипнеш. Трепери там за работното място в мижавата фирмичка, която сигурно и 2000лв. не ти плаща и трай. Ясно е, че в България всеки знае всичко. По-долу прекрасно го е казал човекът.

134

Анонимен

преди 3 години

Няма логика здрави хора да се ваксинират. Друг е въпроса, че много от тях с години не са ходили на лекар и не им е правена никаква профилактика, за да се разбере, че във времето са се сдобили с някакво заболяване.Който има придружаващи заболявания би трябвало да помисли дали да се ваксинира. Ако работата му е свързана с много хора, контакти и пътувания е по-застрашен.Моя колежка почина на 54 г. Писаха я без придружаващи, но от години пиеше хапчета за високо кръвно и килата й бяха в повече!

133

ясно

преди 3 години

Или се ваксинираш, или са на улицата. Тъжно. Точно както е описано всъщност.

132

до 143

преди 3 години

Не. В LinkedIn имам по средно 10 оферти на седмица. Недостигът на кадри е огромен, особено покрай пандемията. Всякакви срийминг платофми, хазартни и какви ли не увеличиха работата на редица компании с до 1000%. Относно това кой си е бил ваксина и кой- не, проверете сами в интернет има ги имената на доброволците на Пфайзер. Служителите на редица ИТ компании бяха сред тях. Проверете за български имена. Няма какво да спорим зза глупости. Едни действат, а други лаят и стават все по-прости и бедни.

131

-

преди 3 години

Аз пък знам, че програмистите в ЛА си търсят работа под дърво и камък и постоянно ги съкращават. Верно ли е?

130

777

преди 3 години

До антиваксеритеНа теб ще ти завиди и най-изпечения склоняващ към самоубийства. Не случайно има правосъдие и за такива.

129

Анонимен

преди 3 години

"Аз съм доброволец, биха ми ваксина още лятото. Ръководя няколко екипа програмисти, живея в LA, CA. Доста мои колеги също доброволстваха в името на науката."Стига лъга, никаква ваксина не си си бил през лятото.

128

Анонимен

преди 3 години

Да бият на програмистите, те изкарват ваксината най-пълноценно.

127

Bond

преди 3 години

И кво праим сега...?Човека си казва в прав текст - не бързайте с ваксините, изчакайте няколко години.Да ама ковид-псиxapите са се наточили да се боцкат, щото така препоръчват мозАците от щаба.И да уточня: вирус има, но не и апокалипсис и армагедон.Бъдете здрави и наздраве!

126

До 132

преди 3 години

Може ли да поясниш каква вреда нанасят антиваксърите на себе си, на теб и на човечеството? Имай ппедвид, че има и други методи на лечение, ако се заразят, но ти откъде да знаеш?! А всеки, който желае - нека се ваксинира. Опасността е точно толкова, колкото от противогрипната ваксина.

125

Охо Бохо

преди 3 години

Абе тоя "ВИРУСО" от къде е краднал лични данни да знае кой на колко години е?Гешев да го харестува и ДАНС да раследва немедлено!

124

Анонимен

преди 3 години

Аз съм доброволец, биха ми ваксина още лятото. Ръководя няколко екипа програмисти, живея в LA, CA. Доста мои колеги също доброволстваха в името на науката. За момента ни няма нищо. А и да ни има, приносът ни към човечеството ще е смислен, а не като на Бай ***- седи по софрите, пие ракия, укрива данъци, една книга не е прочел и само мрънка из интернет. Затова и Бай *** е най-беден в ЕС, въпреки че има едни 20% читави млади хора със заплати в пъти над прага, предимно в големите градове.

123

Анонимен

преди 3 години

Няма проучвания за под 40 години и. Над 40 години да видим как ще е у нас

122

Анонимен

преди 3 години

"Ти като не искаш ваксина не си слагай, недей да говориш от името на другите."Хората в прав текст ти заявиха, че разрешението за дадена ваксина е 5 години, а за ковид ваксината е една като през това време ще наблюдават какви странични ефекти причинява на хората.Ти като нямаш мозък в кратуната тичай да се ваксинираш.

121

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 56 години и няма да се ваксинирам!А истината е, че сега дори да изгарям от желание да се ваксинирам, пак не мога!!!Значи какъв каламбур излезе?Едни фирми си направиха ваксините, продадоха ги, взеха си милиончетата (или милиардите?), но това че те още не са одобрени не ги вълнува!И Бойко може веднага още утре да почне да ни боцка, но няма одобрена ваксина още...И не се знае кога ще има!Що така бе, Уилямчо?

120

антиваксерите

преди 3 години

всички които отричат ваксините трябва да се замислят сериозно каква вреда нанасят на себе си и на човечеството

119

Анонимен

преди 3 години

Ти като не искаш ваксина не си слагай, недей да говориш от името на другите.