245

Анонимен

преди 3 години

Искам на Фигуранта да му гръмнат една руска ваксина новичок ама без да го питат. Да видим дали ше оцелее.

244

Анонимен

преди 3 години

По-добре първи. Не са крий Фигурант.

243

Анонимен

преди 3 години

Със нетърпение очаквам ваксинирането на милиционеритее хахахаха първи тях ще избият хахах отблагодаряват им се ,че пазиха мафиата на протестите,после лекарите хахахаха,очакват се фалити и бунтове,очаква се разпад на държавата България

242

долно човече

преди 3 години

демек ще изчака да види дали няма да измрат и ако не тогава евентуално и той ще се ваксинира

241

Шмекера

преди 3 години

С всички действия до сега, Радев доказа, че е национален предател, който по време на криза (Без значение каква) върви против собствения си народ и неговото благополучие. Протеста, както и Божков, търсят реванш и искат мъст. Това се вижда и от децата. Президента си е чист фигурант, който изпълнява поръчка.

240

Анонимен

преди 3 години

Ама каква опашка за ваксина? Против какво?Радев лично ме убеди от Шипка на 3 март че няма вирус... Аз му повярвах!

239

гоуем тарикат нашио!

преди 3 години

Последен на опашката щял да застане рийшли! Да почака и да види колко ще пукясат, а после може да се ваксинира, но може и да не се ваксинира! Ларж е чиляка, не е като някои други.

238

Анонимен

преди 3 години

koi e glavata na rbg v tasi iniciativa...rwomen radev, simeon borilsov, partizarch neofit, sveta karayancheva, biocho borizov, kyrnelia ninova, valeryan symeonov, krassivmir karakachanov?

237

Анонимен

преди 3 години

Аз тази гадост няма да си я набода ни на мен ни на детето,ако трябва прасета ще гледам на село,но ще стана независим от изнудването и убийствата

236

Колко са про--ти

преди 3 години

Вратата за фризера била тясна. Тя вече е тясна за журналистите.Кой ви спонсорира а толкова сте ограничени.

235

така

преди 3 години

трябва първо докторите полицията и старите хора защото не ги искат дупе--татите.

234

Тонката

преди 3 години

Грипен през крив макарон,оставка през крив макарон,служебно правителство през крив макарон:):):)Кофти е да си Фигурант:):):)

233

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз пък мисля въобще да ме няма на опашката

232

Анонимен

преди 3 години

Радев пак ще се уреди-с руска ваксина. Попа Негодяев ще го ваксинира ...

231

Анонимен

преди 3 години

анти президента на България,разединителя на нацията е антиваксър!

230

Анонимен

преди 3 години

До ВеселякаЕМЕА ще даде експертно мнение за ваксината и то е валидно за целият ЕС,няма нужда всяка страна отново да я одобрява има си утвърдена процедура за това.Очевидно не си наясно, за това глътни си пърцуцата, пусни си чалгата и не се напъвай.

229

факт

преди 3 години

Генерал радев е с поставен имплант в тила, между 1 шиен прешлен и основата на черепа. При него е излишно да се поставят ваксини. И не е никакъв чужд агент, а истински родолюбец, с малки гафове за пари. Дойде време да се бием с детски прашки против бойни самолети... да живее свободата на америка, ние никога няма да бъдем свободни, гените ни са робски

228

Муунчо Радев

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

227

Веселяка

преди 3 години

Президента е прав, каквато и ваксина да дойде при нас тя трябва да бъде одобрена от агенцията по лекарства, за да можем при странични ефекти и др. да си търсим правата в съда. Нека тази ваксина да бъде поставена на НОЩ, управляващото мнозинство и на техните деца и внуци за да се убедим в нейната безопасност. Дори и на пишещите по долу.

226

Chep za zele me stav

преди 3 години

...а от този