25

до 22

преди 3 години

Така е за тв уроците и в България стартираха с ТВ уроци. Но при тях няма обратна връзка. Не може да се гарантира, че учениците ще спазват графика на часовете. Няма как да се подават задачи на файлове и още мн.др. недостатъци крият тв уроците. По принцип хората ако гледат тв в легнало положение често заспиват.При ел уроци учениците са само слушатели и не са преки участници в обучението. Няма как да се преподава от тв за всеки клас.Докато с платформите учениците получават знания от познат учител

24

Анонимен

преди 3 години

Ами ако пандемията беше станала преди 15-20години, когато един лаптоп струваше колкото няколко средни работни заплати и интернета се измерваше в мегабайти? Вече един хубав нов лаптоп е по-евтин от една средна рз, да не говорим за нисък клас за по 400-500-600лв, да не говорим за втора ръка, да не говорим за настолен компютър или употребяван такъв. Значи имат за по 2 кутии цигари на ден, но за устройство нямат...

23

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден четох някаква мaм.а дето давала по 10лв на ден за ваучер за интернет за децата си и ревеше на умрело, че нямала пари... Аз за 40лв на месец имам 1Gbps download и 1Gbps upload по оптика във вкъщи. Хубаво, не навсякъде има оптила или жица, но пък 4G има почти навсякъде и за един мобилен план от 40-50лв на месец получаваш невъобразимо голямо количество гигабайти на макс. скорост.Има лаптопи за по 500-600лв нови, както и стари за по 200-300лв. Не е чак толкова неописуемо скъпо.

22

...

преди 3 години

Ми кат трябва купете бре. Нали вие натресохте това онлайн обучение. А и не може да раздавате милиони наляво и дясно а да нямате пари за тези 100 000 устройства. Намерете пари, купете и раздайте на хората.Хората от де да ги извадят 1500 лв. за лаптоп? Хората пари за хляб нямат, лаптопи да купуват. Аре не.

21

Аутокоректа беше:

преди 3 години

Не бях аз, ама за тия двете напасти дето отървах всички ни от тях не се скръндзавете, че имам и трета от която да ви отървавам ...

20

TV

преди 3 години

Някой по-цивилизовани страни са се сетили да пуснат тв канали с уроци. Телевизори има навсякъде и по много. И не трябва интернет.

19

Значи шефе

преди 3 години

Аз знам, че не такава скръндза като Примера, така е държавните сектори все сме недофинансирани да си свършим работата , но аз леко поубих две причини за това недофинансиране. Училище в риск и съм изкарал 2 милиона за него , вместо да се радвате, че с един куршум много зайци заминаха вие сега ме търсите за някакви углавни престъпления за които нямате доказателства, айде до Коледа да уредим сметката, а от новата година да имаме с какво да оправяме ...

18

Анонимен

преди 3 години

Подавай си оставката и bye,bye!

17

Паддемията

преди 3 години

Свърши.

16

пущиняк

преди 3 години

Те ромчетата в повечето селски училища досега ходеха на училище само защото там им се даваше безплатна храна! Сега като са в катуна или около него чекай да тръгнат да учат! Пък този *** нека да им раздаде безплатни лаптопи и таблети!

15

Анонимен

преди 3 години

този пудел на Бойко е за панделата, подпали държавата с това присъственото училище два месеца.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя като почне да говори ти става лошо. Говорими, отидими, направими, меркити и т.н. Ти иде да го излупаш с някоя масивна книга.

13

Анонимен

преди 3 години

Децата, ако са с неизвестни бащи или трябва да са в дом или да не им се дава лаптоп иначе неизвестния баща ще заложи и проиграелоптопа.

12

фигаро

преди 3 години

Забавянето е заради процедурите за обществени поръчки, най-вече заради липсата на устройства в глобален мащаб.--------производствата в Китай бълват 24/7 евтини таблети , за каква липса в световен мащаб става дума , не знаете какво говорите .

11

пущиняк

преди 3 години

Ще раздават на децата лаптопи и таблети! По-голяма глупост от това дали има! Пак обществени пръчки, пак "бъркане в касата с меда"! Които деца искат да учат, ще намерат начин да си набавят устройства за учене,особено пък и при условие, че родителите им искат те да учат! Пък тези, които не искат да учат и родителите им нехаят дали те учат или не, може би ще им трябват дуракоустойчиви лаптопи и таблети, че колко му е да ги изпочупят, тези дето им ги раздават и пак няма да има как да учат.

10

Анонимен

преди 3 години

Този е crackhead.

9

Анонимен

преди 3 години

После ще ги издирват по заложните къщи и ромските резервати.

8

Тъпакооо

преди 3 години

Няма да ти се размине ще отговаряш за десетките мъртви учители и директори плужеккккк

7

Анонимен

преди 3 години

Особено директорите са болни, особено политици и певици. Другите не

6

Remote control

преди 3 години

Повечето ученици, особено в горните класове, нищо не учат. Могат да го правят и без "устройства", от вкъщи.