Това не е благодарение на ГЕРБ,а благодарение на печатането на пари от ЕЦБ и раздаването на държавите ...а ние взимаме кредити за да даваме по 50 лв на пенсионерите,да увеличаваме заплатите на даскалите,държавните служители,полицаи...детските да увеличаваме ... .СКОРО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ към шарана и пъстървата .
Хора, Никулден е на 19 Декември, пада се след още две съботи! А по отношение на рибата,постещите им е позволено да се хранят и с риба в общо 6-8 съботи и недели през този пост, тъй че не се вживявайте толкова.
Аз си направих лаврак с лимон, масло, черен пипер на фурна в алуминиево фолио, стана разкошен. Имам още 1 риба за утре
Шаранът е риба за плебса, затова се харчи ине популярен. Не знам дали сте опитвали Arctic char или bluefin tuna...
аз на Никулден ще си сготвя плато от Свински Ребра и Вратни Пържоли печени на Фурна, вече съм си ги купил и са в камерата ми. А който иска да се трови с токсична риба!
няма по-отровна храна от риба отглеждана във ферми с токсични фуражи тъпкани с химикали за които ви е бедна дори фантазията - като например Етоксикин. А дивата от Балтийско море, любимото ФАО27 за произход - канцерогенен диоксин от заводите за хартия, изливащи всичката си помия в морето. Бон Апети!!
имаше едно видео как в басеин здравите съомги изяждат болните и от тогаване купуваме тази от=врат
Сантиментът към тази риба ми е някак си непонятен. Мазна, *** и с дъх на тиня и нечистотии. За да може да се яде трябва обилно да се добавят домати, лук, подправки. Има къде къде по-вкусни и евтини риби.
Шаранът - най-купуван за Никулден, сьомгата поевтиня